• hardek
    11.5k
    Mene najviše fascinira koliko su tovari lagani što se tiče financija. Pukštaš za 4 mjeseca može potpisati s bilo kojim klubom i otići za džabe
  • Jurki
    27.1k
    Pukštaš za 4 mjeseca može potpisati s bilo kojim klubom i otići za džabehardek

Znaci sad im je zadnji čas da ga prodaju i zarade nesto. Al bu to jako jako sitno.
    I to kaj nije produzio ugovor govori da je njemu vec pun k tog luzerskog kluba i da zeli nekam dalje.
    Jedini igrac koji nesto vrijedi u toj momcadi, na kojem bi trebali zaraditi ozbiljan novac im bu otisel za kašetu brokava ako i toliko dobe.
  • Ludovic IX
    12.3k
    Ko i fruk. Ja iskreno neznam koja budala će uzet t3 igrace za lovu koju oni žele na kraju prelaznog roka. Doslovno zadnji dan roka netko im treba ponuditi 50% od onog sto traže i reci "uzmi il ostavi". Ak ostave, uzet ih free za 10 mjeseci.
  • Plava balada
    294
    Nek dode nama Pukstas :joke:
  • Nolifer
    15.6k
    A i Fruk i eto, svi sretni zadovoljni

:smile:
  • hardek
    11.5k
    Ko i fruk. Ja iskreno neznam koja budala će uzet t3 igrace za lovu koju oni žele na kraju prelaznog roka. Doslovno zadnji dan roka netko im treba ponuditi 50% od onog sto traže i reci "uzmi il ostavi". Ak ostave, uzet ih free za 10 mjeseci.Ludovic IX

A Fruka mogu zamisliti da u dogovoru s klubom produži ugovor pa ga prodaju na zimu, ali s obzirom na intervju Pukijevog starog čisto sumnjam da će oni išta njima izlazit u susret. Još ih boli kako se Gatuzo odnosio prema Rokasu
  • Filip B
    413
    mi je malo licemjerno kad se saberu i komentari na Petkovica ovdjeEfes Pilsen

Petkovic je sto se tice danog i odigranog za Dinamo za mene jos uvijek u vrhu igraca koje sam ja gledao u Dinamu od kasnih 90ih. Kaj je on radio s loptom u plavom dresu je ponekad bila magija. Gol Brazilu, pa makar krump ga je digao u meni jednog od najdrazeg igraca. To ne znaci da nije ispao govno i placipicka zbog onog ponasanja nakon odlaska. Sto se tice govora na proslavi na Trgu, moze se priznat da je principijelan, ali za krive stvari.

Ovaj je njima dolje bog, otac, veci od kluba, veci od grada, veci od nogometa. a sad je smece, glup, lijen, kriv. Razlika je. Kao sto su i Perisica, jednog od boljih europskih nogometasa, najbolji poslije zaboravnog u Hrvatskoj, prozvakali i ispljunuli u manje od jedne sezone
  • vjeko1701
    27.4k
    Puktaš s njima ima ugovor po kojem se svako ljeto koje nije prodan diže plaća tako da ga oni jednostavno moraju prodati inače će zadnju godinu ugovora biti vjerojatno drugi najplaćeniji igrač i još će otići besplatno. Trenutno će biti sretni ako na njemu budu u plusu 1-2M.
  • Jurki
    27.1k
    upravo to. Klub i igrac se dzentlmenski dogovore.. produzit cemo ugovor i prvom prilikom ide prodaja.
    S kim se Pukstas moze dogovarati? A zna da ima posla s debilima.
    Jbt oni su s Rebicem dogovorili usmeno jednu placu, a u ugovor napisali manji iznos.
    Kad uprava kurvinski tak hoce sprejebat igraca.. onda je svima jasno da dogovor i ruka ne znace nista.
  • Marc
    1.2k
    Jbte još u utorak je i ovdje na Zoni Garcia bio bolji trener od Kove i pljuvalo se po Kovi, a već nakon par dana ipak realnost i sprdanje po Hajduku i Garciji.. kak se sve brzo okrene
  • Thor
    3.3k
    Kak za koga. Meni Garcija nije trener vise razine od Istre. Ok trener na toj razini i nista vise. Nis koristi kak bi se reklo
  • Krizy
    74.5k
    U posljednjih šest utakmica u Varaždinu Hajduk nema niti jednu pobjedu.
    Tri pobjede Varaždina i tri remija.
  • Jurki
    27.1k
    Meni Garcija nije trener vise razine od IstreThor

Mozda. Jbg ima on puno felera. Ali isto tak je otisel u picku materinu od kluba u kojem je sve razjebano.
    Od tog da se ne zna ko kaj radi u upravi, imas predsjednika kluba koji to zapravo nije. Clan odbora vuce sve konce, sportski direktor koji je dosel iz neke vukojebine u Poljskoj, igrackog kadra kojeg "tak dobrog" nebi ni ja uspio sloziti.
    Potjeras najboljeg stopera u klubu, a ostavis preplacenog zalizanog debeljka u kadru koji se samo zajebava. Jos dodaj toksicnu okolinu..
    Svaki trener u takvom klubu bi zapravo bio Garcija.
    A i ocito i on vidi da je izgubio svlacionicu, pa mu se vise ni neda zajebavati s tim te čeka otkaz i dobru otpremninu.
  • Danko
    3.4k

Zajebavaš se?
    Kaj će nam ta trkača kokoš?
  • Mr Anderson
    21.2k
    Rudeš na kraju pristojno izgubio. Mali Ilečić jedan od najboljih u Rudešu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.