• BBBaranja
    5k

Kad smo kod Tovarića,oko ponoći sinoć viđen u Čakovcu.
    Izašao doktor sa svojim pomoćnicima malo,krajnje neozbiljno i zbog svega toga nam suci jesu takvi kakvi jesu..
  • Thor
    3.3k
    sve tocno si rekao. I zato bas me lagano libo i otvorio sam pivu se pocastiti nakon ovog vrhunskog rezultata. I samo neka tak nastave :lol:
  • Jurki
    27.1k
    Bez obzira na evidentni raspad dolje, marva ima sudački poguranac i odlicno je kaj smo odmah nakon prvog kola napravili brejk.
    Doci ce jesen, hvala Bogu gust raspored u Europi (nadam se Ligi Prvaka) i hnlu kojeg tam u listopadu/studenom vec standardno igramo ispod svake razine Dinama.
    Svaka prednost veseli.
  • Thor
    3.3k
    da! Malo sam se iznenadio sa rezultatom na kraju.
  • Plava balada
    294

A ne znam..meni je od svih njihovih igrača u zadnjih par godina najzanimljiviji igrač.
    Još imam dojam da je 100 godina u HNL-u a tek će sad 22 godine navršit.
  • eol12
    985
    Zadovoljan sam pobjedom Varaždina, ne znam nakon prve dvije domaće utakmice učinio mi se hajduk kao da ima donekle smisla i da će rutinski biti drugi u prvenstvu i vrlo vjerojatno nespretno ispasti iz europskih natjecanja, ovak mi se ne čine trenutno kao sigurni drugi jer pukstas bude moral biti prodan, ali teško da će dobiti vise od 3-4 milijuna, moral bude otići još sigur koji isto tak vise ne budu dobili, e niti to ne bude dovoljno da dug pokriju, morali budu prodati još dva tri igrača, a onda se postavlja pitanje kaj mores dovesti umjesto njih, neke dečke iz druge španjolske, portugalske, nizozemske, to jednostavno nije dovoljno da si ti uopće favorit za drugo mjesto. Tak da sve u svemu Garciji ne bi bil u kozi; ali još vise upravi kluba jer nema novaca isplatiti garciju i potjerati ga Ak sve krenu u još veću bananu..
  • Jurki
    27.1k
    u teoriji da oni stvari probaju popraviti, trebali bi potjerati Garciju i Livaju.
    Obojicu boli kurac i za momcad i za rezultate.
    Ali za taj pocetak im treba cca 3 milje eura koje nemaju.
    Cim su oni duze dolje, tim cemo duze gledati epske raspade kao veceras.

Novaca nemaju, prodali su sve kaj je iole valjalo, sad imaju onog jebenog Sigura za kojeg sumnjam da mogu ista dobiti.. da ponude imaju i da je trazen.. bil bi prodan.
    Pukstas kao njihov najbolji igrac za 4 mjeseca moze pregovarati s kim hoce.

Stvarno, da su nas sa Zone postavili da to sve vode.. garantiram da nebi uspjeli ciljano napraviti toliko sranja :rofl: koliko su napravili sami sebi.
    Treba to bome moci napraviti i ja im od srca cestitam na takvom uspjehu.
  • criticus
    8.9k
    Ali isto tak je otisel u picku materinu od kluba u kojem je sve razjebano.Jurki

Koju je sam izabra. Po insajderima on je bio opcija i za nas a izabra je njih. To je sve što treba znat o njemu. A ova izjava danas nakon utakmice... delulu teški.
  • crophantom
    6k
    Reko bi da Sigur isto lagano prca ove dole... produžio GO, pa je na Cipru igrao, onda ga je neka bol uhvatila.
    Garcia je to lijepo upakirao, ali ja bi reko da se malom ciganu vise neda drkati po HNLu, samo čeka da ide, a tekma na Cipru mu je bar neki izlog.

Obzirom da Pukiju ističe ugovor i da ce dobiti sitnis, reko bi ja da ce oni uz njih 2 trebati prodati i Hrgovica i Silica sa skupe tih 10 milja i završe godinu na nuli, mozda i plate nekog dobavljača.
    A koga ce iduće ljeto prodavati da opet skupe novu lovu za kamate, to sam Bog zna
  • Zg123
    4.1k
    Garcia je overrated, imao je najjaci pr u medijima u zadnjih nekoliko sezona, a covjek nije u zivotu dobio neku kljucnu utakmicu. Vidjet cemo gdje ce takav mega strucnjak otici nako tovara, ja tipujem negdje u emirate i to donji dom kod sunarodnjaka Sancheza kojeg se isto dizalo u nebesa pa i pisalo da Kovacevic od njega treba uciti
  • Niko1986
    8.1k
    Izašao doktor sa svojim pomoćnicima malo,krajnje neozbiljnoBBBaranja

Dok nam suci nisu plaćeni kao profesionalci, nema potrebe da se tako ponašaju. Možda ova trenutna sudačka garnitura ne zaslužuje veće novce, ali bi se time možda potaknulo nekoga da se krene baviti time. Ovako će se nastaviti praksa da samo sinovi starijih sudaca dolaze.
  • rioda
    17.7k
    Sad gledam malo snimku, a već je netko i napisao, Kolarić odmah nakon gola za 2:1 šalje igrače na cooling break. Prošlo je 16.5 minuta
  • Georginho
    643
    S time da zaboravljate da tovari u pravilu dijele lovu od transfera između kluba i igrača. Oni da cijelu ekipu prodaju ne mogu skupiti koliko im treba
  • Zg123
    4.1k
    Dok nam suci nisu plaćeni kao profesionalci,Niko1986

A koliko bi im ti dao love? Evo tovaric danas odsudio tekmu, odsudi jos 1 za vikend, 1 bude u VARu, 1 bude 4 sudac i za mjesec uzme 2430 eura plus putni troskovi. Pa meni je to sasvim fina lova i racunaj da je nasa liga lakrdija za sudit i da su to poluozbiljne utakmice gdje osim pokojeg derbija nemas i nekog pretjerano teskog posla za odradit
  • BBBaranja
    5k

Slažem se s tobom što se tiče njihovih statusa i novaca, ipak sudi najviši rang hrvatskog nogometa i tekme pod okriljem Uefe pa bi trebao možda malo pripaziti na takve stvari.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.