• Zagreb1992
    3.7k
    NBA europa je osmišljena kao superliga u nogometu ..veća protočnost love nego što je euroliga ..Samo je pitanje kako će to izgledati ..i dalje ima nekih nedoumica kod klubova
  • mrnatural07
    36

Vec su odluceni gradovi u kojima ce bit kreirane fransize, i to su vecinom velika trzista u zapadnim zemljama, mislim da su Atena i Istanbul jedini gradovi izvan Španjolske, Italije, Njemačke, Francuske i Engleske.
    Iako sumnjam da ce se to desit, teoretski je moguce da vlasnik odluci promijeniti grad kao u NBAu jer je to fransizni model
  • Zagreb1992
    3.7k
    Sljedećih 10 godina klub se ne može seliti iz Zagreba
  • Zagreb1992
    3.7k
    Prema informaciji koju imam bek onaj iz Italije je riješen
  • brzizg
    56
    Po you tubu izgleda dosta atletican i agresivan, dobre prodore ima u reket. Malo brine statitsika u europi koja mu je losa dok u domacem prvenstvu ima solidne brojke. Mogli bi on i mcgill bit pakleni. Sad cekamo jos centra nekog. Tu ako pogodimo stvarno se imamo cemu nadat ove godine, a to bi trebao bit tek pocetak..
  • Zagreb1992
    3.7k
    Ovisi kako ćeš ga koristiti ..po meni mu je idealna opcija kao igrač s klupe koji bi mogao dizati ritam igre u aba ligi i FIBA LP i to ok izgleda..ja bi rekao da smo na bekovskoj poziciji dosta kvalitetni

Centar je u planu uskoro doći ..stranac isto
  • emilperska
    17.7k
    #hhc

Bit ce lijepa sezona pred nama..
  • mrnatural07
    36
    I sluzbeno predstavljen battle
  • Sibirski plavac
    9.8k
    Sjajan prijelazni rok. Još nekog solidnog centra i mislim da osvajanje domaće duple krune, barem playoff ABA lige i solidan nastup u Europi nisu nerealni. I naravno očekujem najbolju posjetu u dvorani nakon dugo godina.
  • Zagreb1992
    3.7k
    Do kraja tjedna bi trebali dogovoriti sve sa centrom ..stranac eurokup razina
  • brzizg
    56
    Koliko je ovo nerealno citat da Cibona dovodi eurokup igrace nakon vise od desetljaca onakve patnje. Nakon sveg onog loseg u zadnjih 15 g da sada mozemo izgovorit Cibona je klub bez lipe duga, Cibona je klub koji se ozbiljno pojacava, da nakon vise od 10 g covjek sjedne upali you tube i ide gledat sazetke pojacanja koje smo doveli, ma nerealno skroz. Ne sjecam se kad sam zadnji put isao traziti po you tubu sazetke nasih pojacanja. Pa godinama unazad dovodili smo igrace koji ni nisu imali sazetke jer su bili anonimusu .Reklo bi se nesto se osjeca pozitivno u zraku
  • Zagreb1992
    3.7k
    ABA liga plus napokon normalni uvjeti u klubu i samo ime ti je veliki plus za sve ovo
  • mrnatural07
    36

Imas li ime, nacionalnost, nesto?
  • Zagreb1992
    3.7k
    amer..pokriva poziciju 4 i 5
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.