• Makedonion
    214
    Zanima me kaj mislite o Oliver Lukicu iz Salzburga? Trenutno je na posudbi u Hartbergu. Vrijednost mu je procijenjena na 950k eura.
  • Omake
    19.6k
    potencijal da bude fizički superiorniji Fruk
  • Makedonion
    214
    to je onda super potencijal. Ako se ne varam, 10cm je visi od Fruka (188cm). Valjalo bi poslat ponudu. Trebat ce nam uskoro zamjena za Stojkovica, sumnjam da se nece naci klub koji ce ga platit 15-20 milijuna eura.
  • Omake
    19.6k
    rekao je u jednom intervju na RTL da je dinamovac, ako bude uzajamne želje, vjerujem da će završiti kod nas.
  • miro
    9.4k
    jel usporediv s Vidovićem i je li brži?
  • Sajla
    22.5k
    Mali Lukić je dinamovac i s njim bi se lakše dogovorili nego s nekim drugim. Malo sam se iznenadio neki dan kad sam vidio da su ga dali u Hartberg, ali sam minutu promislio i skužio da bi ga mi vjerojatno dali u B momčad. Neka igra prvoligaški nogomet pa tko zna jednog dana... Upravo igraju s RBS, nije na klupi, valjda i oni imaju pravilo da posuđenima ne daju igrati.
  • Omake
    19.6k
    brži i eksplozivniji. Meni je kompetniji igrač od Vidovića u toj dobi. Vidit ćemo kako će se razvijati.
  • Makedonion
    214
    tek sad vidim da je Lukic MF, barem po Transfermarketu. Salzburg ga je prosle sezone koristio na krilu, dok je u Lieferingu igrao AM. Pratim Salzburg otkad sam prvi put cuo za Lukica.

i ja sam se iznenadio. Mozda Salzburg ne racuna na njega. Prodali su Alajbegovica i Lukica poslali na posudbu. Sa 19 godina, tamo bi bio starter. Ako Salzburg ne racuna na njega, mislim da bi ga bili voljni prodati Dinamu.
  • Goncalo Santos
    4.2k
    Jel nije bila neka prica oko Lukica da mu oko karijere pomaze Bobanov brat, pa da ga Boban ne zeli dovesti da ne bi ispalo da radi preko veze i tako nesto pa se na kraju odustalo od njega?

Isprike ako sam pobrkao pricu.
  • Makedonion
    214
    ako je ta prica istinita, iskreno, ne bi zamjerio Bobanu.
  • Mihaljević
    14.9k
    Matija Subotić
    GiPr0WYXgAEf9PK.jpg
    Iako je danas igralo puno mladih igrača, najbolji je bio Matija Subotić, novi kapetan Lokosa, samo 18 godina, 2007 godište. Sigurno mu treba još jedna ozbiljna sezona u Lokosima, ali već na zimu/ljeto bi ga volio vidjeti u Dinamu.

Danas protiv Istre :

Uspješnost duela : 10/11 (91%)
    Uspješnost dodavanja : 44/46 (96%)
  • Paggini
    93.7k
    @vlatkomarkovic moljaka već godinu da za Subotića, daj mu Bobane ispuni želju, tko će ga slušati još godinu dana....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.