• Filip85
    1.5k
    Provjerim pa javim.

Kad sam ja kupovao zadnji put bila je jedna mlađa, jedan mlađi lik, te jedna srednje-starija žena (moguće poslovotkinja) i bili su izuzetno svi uslužni i ljubazni.
  • Nolifer
    15.6k
    Kae ovo frende?! Za Boga miloga..., Kae s glavom!?

Na prvu pomislih, djakovački vezovi, tako nešto :scream:
  • FelceAzzurro
    1.7k
    Malo drugačije i meni pohvalno. :up: Sviđa mi se bucket hat...ali malo kasni s obzirom da je ljeto odavno krenulo. Stigne se štogod kvalitetno dizajnirati u gužvi na A1 :blush:
    Kupit cu sve do jedan artikl izuzev čarapa.
    I dalje je to sve skromno i ne iskorištava se puni potencijal mogućnosti NKDZ.
  • crophantom
    6k
    pa mozda ima, treba vidjeti u živo.
    Koliko vidim na webu ni DZIS polo nema na slici ušiven taj grb, a moja doma ima, sad sam provjerio.
  • Paggini
    93.6k
    djakovečki vezovi,Nolifer

Đakovački
  • Nolifer
    15.6k

Pa napisah na kraju tako nešto, ali ok, jer na toj kolekciji su slova dj, a ne Đ.

Ali ajd, bar nije hžv :lol:
  • ElDorado
    12.8k
    ta starija gospodja je izuzetno ljubazna i simpaticna
  • ZrnTSCHeZ
    2.1k
    iako će pretpostavljam imati svoju klijentelu (što je klubu vjerojatno i najbitnije), sama činjenica da ni nama najzagriženijima taj akronim i artikli ne bi ni po čemu na prvu (bez pozadinskog znanja) asocirali na dinamo mislim da dovoljno govori da nije baš najspretnije dizajnersko rješenje...a sumnjam i da bu se "primilo" dugoročno
  • tom
    400
    Baš. Šteta dobrog dizajna, trebalo se ići s nekim od akronima koji se zapravo koriste - DZIS ili DZG
  • NORTE
    26.1k
    Pozdravljam ideju za kolekciju, no koristio bih font s navijačkog transparenta s tim natpisom.
    Svakako bih probao i unaprijedit vizuale za buduće artikle s lavom...

Sviđaju mi se ideje zonaša za malo d u plavom srcu, kao i da bi bilo lijepo imati kolekziju DZG i to trajno s nadopunjavanjem sadržaja i vizuala...
  • ShanKu
    2.3k
    Ja isto teški biser, prošle sezone nisam pomišljao kupit nikakav dres, ali sad kad sam htio uzet (meni najljepši) četvrti dres 25/26 - nema ga više nigdje :sweat:
    Ili ima gdje drugdje?
  • Masto
    2k
    na webshopu il 3xl uzet il ženski najveći broj
  • veselko tenžera
    8.5k
    Kad smo već kod feedbacka klubu, 2 cure u fan shop u Areni koje su radile na dan utakmice s Thunom su za pohvaliti. Dobro su se snalazile u solidnoj gužvi, dosta ljubazne.
  • NORTE
    26.1k
    DJV? To ja prvi put čujem i vidim.marcio amoroso

CSMm5Kv.png

Sad bez zajebancije, kolekcija s fontom s transparenta imala bi dobar potencijal, a s dosljednosti na artiklima čak bi se i akronim posljedično uklopio i postao prepoznatljiv u tom fontu uz hashtag s punim natpisom, a eventualno i simbolom lava koji se koristi u kolekciji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.