• blueslavonija
    428
    ovo "privlačenje pozornosti" vjerojatno misliš na južno od sv.roka . nadam se.
    inače ja baš želim privući pozornost kad nosim našu obleku :)
    slažem se kolegama iznad...barem malo d negdje iza ispod kragne npr.
  • Sajla
    22.5k
    Ako će ovo biti novi 'brand' ili simbol kojeg će se koristiti u godinama koje dolaze pa će postati prepoznatljiv - super. A za jednokratnu kolekciju je ipak nedovoljno da samo na stražnjoj strani šilterice piše cijela fraza bez da igdje drugdje bude postojeći prepoznatljiv i očit simbol kluba.
    Ali ipak mi se polo majica baš sviđa i u iskušenju sam :starstruck:
  • blueslavonija
    428
    da, možda to i je cilj da se akronim popularizira i koristi dugoročno . svejedno volim vidjeti naš mali grb ili barem slovo d negdje na odjeći.
  • Plava balada
    283
    https://shop.gnkdinamo.hr/hr/p/948/majica-dzg-iznad-svih-polo

Ima i ova polo nova, na djeluje tak elegantno kao ona s DJV, ali tu se lijepo vidi kaj piše. :)
  • Eduardo
    30.2k
    Majice izgledaju lijepo, ali po čemu se točno može skužiti da su majice od Dinama? DJV? To ja prvi put čujem i vidim.
    Da je bar malo d pa ajde, ovako baš bzvz.
    marcio amoroso

U potpunosti se slažem... obje majice su jako lijepe, a posebice polo, ali da nije linkano na klupski web-shop ni sam ne bih znao kome pripada. Kladim se da 90% ljudi koji će ovo vidjeti na ulici neće majicu povezati s dinamom.

@badjibadara daj molim te složi nešto na ovaj polo model kad uhvatiš vremena.
  • Keyser Soze
    20.5k
    Lijepe majice, ali se ne kuži povezanost s Dinamom, prije s Đakovom.
  • Facke
    8.5k

Onda kad te covek pita cija je te majca lepe mu objasnis i velis kaj DJV znaci. Cist jednostavne. :razz:
  • Sajla
    22.5k
    da su barem stavili ovaj mali ušiveni grb kao što je na polo-majici Građanskog..
    Screenshot-2026-08-01-124315.png
  • Dinaminjo
    2.3k

Exactly
    Ovo mi je bas super jer ne mora svaka majica vristat dinamo.

@svi drugi
    Ima tona kolekcija, meni je purger dobra ideja, ali ne volim obleku sa ogromnim natpisima pa nisam ni razmatrao

Razne kolekcije su za razme namjene
  • immerwieder
    1.8k
    meni je ovo DJV naš odbojno,
    bojim se i pomisliti da je netko to osmislio jer su mu fora tri slova
    kao što neki drugi koriste
  • crophantom
    6k
    Meni izgleda baš dobro kolekcija, a hvala Bogu da shop ima dovoljno raznovrsnu ponudu da za svakog ima po nešto.
    Svaki put kad uđem u shop sam ko dijete u dućanu s legičima, a ak i ima nekaj kaj nije za mene jednostavno preskočim.
    Evo meni se boja (ona zelenkasta) na kolekciji purger ne sviđa i nebi nikad kupio, pa ih ima mali milijun po gradu.
    To i je poanta shopa da za svakog ima nekaj za kupit
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.