• CastAway1986
    6k
    Smail Prevljak prijavljen za utakmicu sa Zalgirisom , van popisa su Mudrazija ,Dani i Torrente..
  • Dinaminjo
    2.3k

Dinamo bi trebao prijavit Cavlinu kao 3. Golmana alo dode Livi jer bi onda imao pravo na 25 igraca, ovako ce ih biti 24
  • Ljubo
    1.4k
    kakvog Cavlinu pa taj nije u klubu već mjesec dana… strašno
  • Frizura Robija M
    711
    Druga situacija bi bila da samo jedna ekipa igra u tako zgusnutom rasporedu, ali ovdje su uvjeti za obje ekipe podjednaki.Oluja

Pa obrni okreni jedna ekipa bi morala odigrati dvije utakmice u razmaku od 48 sati. Je li neregularnije odgoditi utakmicu ili natjerati jednu stranu da igra 2 utakmice u 2 dana?
  • Dinaminjo
    2.3k

Moja greska, lik je tak na margini da nisam skuzio.
    Jos smo neki dan pricali o njemu.
  • NORTE
    26.1k
    Već dva puta sam napisao da je dobro što će nam Aleks pojačati konkurenciju jer nam odlaskom Bakrara fali širine u ofenzivi i tek sad se sjetim da je dečko doveden ozlijeđen i neće ga bit dugo.

Beljo nastvljati trpati, a ona prečka će me još dugo boljeti jer to bi bila ekstra golčina koja bi ga još više izdignula kao top napadača.

Prvi gol protiv Slavena je bio fantastičan, praktički ga je sam iskreirao i efektno zabio.
    Njemu cijena ne raste, on si ju sam diže, posebno ovakvim potezima kao protiv Slavena.

Visoka špica, ljevak, zabija puno, zna kreirat šansu za udarac, ima šut.
    Sve to radi igrač kojeg gotovo nitko ne smatra pravim killerom, a on gotovo ruši rekorde.

Ima on i dosta hejtera, to valjda još od njegove prve polusezone koja nije bila dobra i kad ga je Kova svaku tekmu mijenjao Kulenom koji je bio solidno učinkovit.

Nikad nisam hejtao Belju i nema mi bolje nego kad prvi napadač dinama nemilosrdno zabija.
    Kad ga je Boban pokušavao dovest smatrao sam da on ne vrijedi 5 milijuna eura, godinu dana poslije ne bi ga pustili ni za 15 :grin: , hvala ti Zvone.
  • emilperska
    17.6k
    Sto je sa Zebićem?
  • YasutoWakizaka
    242
    Vjerojatno ce odigrati 2. ligu i tamo se još dodatno kaliti. Uz trenutne stopere, ne bi dobio nikakvu priliku.
  • ZrnTSCHeZ
    2.1k
    Galešić jučer u 20 sekundi kreiral dva zicera za Belupo...prvo ga Mitrović preleti, a onda na izbijanju doda njihovom igraču na desetak metara.

Bolji dojam mi ostavlja na beku nego na stoperu i ako Moris otiđe, tu bi ga primarno usmjeraval ubuduće, dok bi Zebića stavil u rotaciju za slabije HNL tekme nakon europskog tjedna.
  • tom
    400
    odlična analiza. koliko je utakmica prošle sezone odigrao na stoperu da se uigra? Koliko su zicera protivnicima u prošloj i prve dvije utakmice ove sezone stvorili mckenna i dominguez?
  • Mr Anderson
    21.1k
    Super analiza, radi 20 sekundi lošijih reakcija trebali bi ga škartirati. Kakav stručljak.
    Gdje su bili Vinlof i Radeljić da je Gale morao s desne strane zatvarati njihovo desno krilo?
  • ZrnTSCHeZ
    2.1k

dio upita apsolutno legitimnih s time da Sergi i Scott darivaju u Europi, dok su u HNLu bili uglavnom beton.

Gale je prošle sezone malo ili nimalo igral na stoperu, više na beku...ali je bil tu i pola one prethodne sezone (gdje su ga između ostalog i niželigaši u Bjelovaru vozali, ali bilo i onog extra spašavanja na školjki) pa sam na temelju dosadašnjeg njegovog staža u dinamu dojma da mi je bolji na beku...čisto subjektivna procjena

a onda se čudite novinarskim konstrukcijama...
    tko je govorio o škartiranju ili bilo kakvom hejtanju?
    samo sam iznio subjektivni dojam da mi je bolji na beku nego stoperu...i to nije na temelju 20 sekundi već na temelju sezone i pol
    prošle sezone je na beku dobro izgledal i kada je startal i kod ulazaka kada je uvijek promjenil momentum na bolje (pa i u Europskoj ligi)
  • Ludovic IX
    12.3k
    nit je rijeka tražila odgodu, nit dinamo. Odgoda je po sili prirode jer niti jedan klub nema više od 48 sati od odigrane utakmice ( RIJEKA) ako je u subotu ili 48 h do utakmice (MI) ako je u nedjelju . Jebiga, superkup je u srijedu i moramo igrati u utorak
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.