• vjeko1701
    27.3k
    jer tek tada počinje prijelazni rok u GaniProfesor Baltazar

Kakve ovo veze ima s njegovim dolaskom kod nas?
  • Profesor Baltazar
    154
    Tako je pisalo. Negdje sam to pročitao.
  • vjeko1701
    27.3k
    Ne vjeruj svemu kaj piše.
  • Profesor Baltazar
    154
    Olivari je pisao u jednom članku.
  • vjeko1701
    27.3k
    Prijelazni rok je relevantan samo za klub u koji igrač dolazi. Klubovi mogu kupovati/prodavati igrače cijele godine ali klub koji kupuje je ograničen rokom svoje lige jer samo unutar njega može registrirati igrača za nastupe. Kako mi možemo prodavati igrače van svog roka ukoliko još traje rok u drugoj zemlji tako možemo i dovoditi igrače van roka kluba iz kojeg kupujemo dok god naš rok traje.

Mi to zovemo prijelazni rok al FIFA to zove registracijski period. Mislim da bi taj naziv bio puno bolji.
  • Omake
    19.5k
    Možda je do vize i radne dozvole.
  • Ludovic IX
    12.3k
    peric je bio član stoperskog para koji nije primio gol preko 600 minuta u skupinama EL. Malo više poštovanja kad se priča o njemu. On je ozlijdj3n bio zadnjih par sezona ali nije netko ko je bio prolaznik kod nas.

Da bar rus dodje na razinu kvalitete kakvu je imao peric u zenitu karijere
  • Plava balada
    291

K tome je ozbiljno kucao i na vrata repke ako se ne varam, nažalost nakon toga zdravlje učinilo svoje...
  • Profesor Baltazar
    154
    Perić je bio standardni i dokazani stoper na euro utakmicama i rubni reprenetativac na poziciji na kojoj smo u rerezentaciji pokriveni bili i tada i danas. Da ga nisu ozljede razorile bio bi u krugu reprezentacije. Ne mogu vjerovat da se sve to brzo zaboravlja.
  • Mr Anderson
    21.1k
    Isto tako je Perić do zadnjeg sisao lovu iz kluba koji je uvijek stao iza njega kod ozljeda i dao mu ugovor kakav nigdje ne bi dobio.
  • dinamozivivjecno
    3.3k
    zato sto je znao da mu je gotova profesionalna karijera i da mu je to zadnja prilika da uzme ozbiljniju lovu u nogometu.
  • Kami
    35
    Da, Marić nam je svima ostao u lošem sjećanju.. :grin:
  • dd29
    964

Nije baš preko 600 kad se tad igralo 6 utakmica ukupno, znači max 540 minuta
    Bistrović nam zabio u zadnjoj utakmici u skupini

Ali svejedno i to je vrhunski
  • Kami
    35
    Moje poštovanje ima sigurno, mislim da si ti otišao u krivom smjeru. Ako je ikome bilo dečka žao kada su mu prošli križni ligamenti to sam onda ja. Čovjek je tada igrao ko lud, dobio poziv u repku, nastupio protiv Slovačke i odigrao vrhunski i osobno sam tada pomislio da smo napokon dobili pravog stopera lijevaka i za repku. Nećeš naći moj post na niti jednom forumu gdje ga prozivam da je sisao Dinamo do zadnjega kao što su mnogi i ovdje pisali jer je njegova priča baš žalosna priča o igraču koji je slan na posudbe, osporavan godinama, da bi u 24., 25. godini života počeo igrati kao top klasa. I onda mu se dogodi ozljeda koja ga je nažalost, tako je ispalo na kraju, za stalno udaljila od mogućnosti igranja nogometa na nekoj višoj razini. Pa ja se sjećam njegovih suza kada se ponovno ozljedio i kada je sjedio naslonjen na reklamne panele uz teren... Nemoj molim te mene prozivat. :smile:
    ZgDLions je povukao paralelu između Rusa i Perića na osnovu ozljeda, barem sam ja tako shvatio, pa sam mu odgovorio kroz šalu da pretjeruje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.