• rob ljubavi
    1k

Osim toga i ukrajinski favbet nam je sponzor, dva su cvrsta razloga da je ovo neka patka
  • Masto
    2k
    Jel ima neka kompilacija rusa za pogledat
  • DerHerrKool
    1.5k

Možda si me krivo shvatio ili se ja nisam baš najbolje izrazio. Htio sam reći da bi nezgodno moglo bit njemu kad navijači njegovog kluba glasno daju podršku zemlji sa kojom je njegova u ratu.
  • NekiTamo
    8
    Samo čitam i smijem se, da dođe Messi netko bi mu našao manu. Dobrodošao svaki igrač koji će pomoći klubu, bio on musliman, amerikanac, englez (odvratni) ili srbin.. za to me boli kifla. @Omake svaka čast za analize, pratim često, rijetko kad pišem. Svako dobro
  • austrijanac
    12.6k
    Kolko je visok ovaj inicijator ratova?
  • DerHerrKool
    1.5k
    ovaj inicijator ratovaaustrijanac

Stvarno?
  • Batigol
    190
    ako je amer zakuhao,uostalom i srbima je sve zapad zakuhao,onda su rusi jos zesce zasrali...
  • ElDorado
    12.8k
    Očito je da svu lovicu trošimo na Livija a ostalo su vecinom free agenti ili do max milje. Uostalom to je Zvone i rekao na clanskom danu. Tesko sa bu nekaj znacajno sletilo. Mozda pred kraj roka.
  • CrouchTomislavgrad
    465
    Radi se o tome da ovaj svojim nogometnim umijećem ne može pomoći klubu.
  • Laugreano
    5.8k
    Opisi ga malo kakav je igrač za nas koji ga nismo gledali
  • Georginho
    610
    Radi se o tome da ovaj svojim nogometnim umijećem ne može pomoći klubu.CrouchTomislavgrad

Sorry Dapče, nisam te prepoznao.
  • Crni86
    23.2k
    Prestanite svakog igraca gledat kao individu. Omake vam je fenomenalno objasnio kako se ovaj rus uklapa u nasu momcad i sta rjesava.

Upravo profil igraca koji nam je falio u jacim tekmama. Da smo imali takvog igraca protiv Thuna puno bi lakse iskontrolirali obje utakmice. Njegovim dolaskom, misic u vecim utakmicama dobiva vise prostora i pomoc u razbijanju protivnickih napada.

Ne znam bas da li bi reko da dolazi bit zamjena. Dojma sam da ako taj decko dode, igrat ce vaznu ulogu u europi, a onda u hnlu mozda rotirat misica jer onda bez problema ispred njega mogu biti nesto ofenzivniji igraci nego s misicem.
  • Derby
    945
    A prvo Rus je, ne treba nam to…. Cijeli normalni svijet se odmiče od njih, Boysi daju javnu potporu Ukrajini…. Šta će nam to…vlatkomarkovic

Prvo je covjek, a onda Rus. Europa je puna Rusa i to sto su Rusi ih ne cini neprijateljem. Rusi koje sam ja upoznao i Rusi koje su upoznali moji prijatelji i poznanici su svi redom anti-Putinovski nastrojeni. Jedan Rus kojeg poznajem je u Zagrebu pokrenuo skupjanje pomoci Ukrajincima cim je invazija krenula.

Ako ima negdje da je velicao napad u Ukrajinu onda je sve jasno. Takve treba iskljuciti iz zapadnog svijeta kojem pripadamo.

Ali daj budite normalni.
  • Paggini
    93.6k
    "Loš je igrač"

- ljudi koji nikad nisu sekundu ovog lika pogledali
  • FazeN
    7.5k
    @Omake kapa dolje za analizu, zato me najviše zanimalo što ti kažeš.
    Jako dobar igrač nam dolazi, ja sam zadovoljan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.