• jedan u nizu
    18.7k

Ovo mi je fascinantnije iz tekme u tekmu sve vise.

Ekipa dode na skener, prisloni mobitel i to gornju polovicu ekrana na skener.
    A barkod ti na donjoj polovici.

I onda kao udaljavaju i priblizavaju uzalud jer opet ne stave barkod ispred skenera.

I onda ''jebemti skenere''.

Sad na jednom ulazu 3 takva lika pokusavaju jedan za drugim i nitko ne uspije, svi se maknu iz reda, jer misle da ne radi skener.
    Ja dodem, normalno prislonim mobitel i udem, a ekipa blene i nis im nije jasno :roll:
  • rioda
    17.7k

Meni su najjači oni koji pomiču mobitel ispred skenera brzinom svjetlosti i onda se čude zašto ne lovi :lol:
  • Paggini
    93.3k
    I osvjetljenje obavezno na nuli da ne troše tu bateriju
  • The Undertaker
    10k
    Onda bi bar kod trebao biti na sredini ekrana (savjet za ubuduće). Ja bih rekao da je i do svjetline ekrana, pogotovo ako je još dan.
  • rioda
    17.7k

Meni mobilna aplikacija automatski pojača svjetlost na najjače čim otvorim godišnju.
  • The Undertaker
    10k
    Da li je tako bilo i lani? Ja sam ulazio uvijek sa karticom pa mi isto par puta nije prošlo.
  • Crusades
    25k
    je, blještalo je za popizdit čim otvoriš godišnju/člansku
  • The Undertaker
    10k
    I još jedan prijedlog za dogodine, članska i godišnja se trebaju vizualno razlikovati jer sam par puta vidio da ljudi skeniraju članske.
  • Paggini
    93.3k
    članska i godišnja se trebaju vizualno razlikovati jer sam par puta vidio da ljudi skeniraju članske.The Undertaker

:lol: :lol: :lol:

Ne da se razlikuju, nego nisu ni slične
  • tom
    399
    Meni na mobitelu ju nije očitalo jedno 20+ sekundi unatoč maksimalnoj svjetlini, isključenoj rotaciji i držanju mirno na udaljenosti od 5-10 cm i to je dosta frustrirajuće, naravno red je iza i ne zelis zadržavat. Ne znam jel bi taj kod mogao biti malo veći ili jednostavno ti skeneri ne valjaju ali ne očitava bez nekog jasnog razloga. A svaki peti ima neki problem s tim (jasno mi je da su nekad i ljudi sami krivi) ali zbog tog se uvijek stvaraju čepovi na sjeveru. Naravno hrpa ljudi onda ulazi sa strane uz nekakav vizualni pregled i to onda nije evidentirano u broju ljudi na stadionu (bar nije bilo prošle sezone).

Ovo sto se tiče krivog skeniranje članske, mislim da se to događa jer su jedna ispod druge u aplikaciji pa ljudi krivo stisni, prislone odmah i ne skuže. Ne vjerujem da je problem u tome da je nesto preslicno
  • duksy
    673
    Stavite godišnju u Wallet i nema nikakvih problema.
    Svjetlina je uvijek na najjače i očitava 10/10.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.