• Warrior
    169
    navodno je najveci papučar u povijesti brakova zvao svoj bivsi klub i prevagnuo u Hajdukovu korist.
  • Hnlovac
    7.2k
    Gorica - Osijek 18€ za središnje sektore Zapada na dan utakmice hahahahahhahahaha
  • Mlađi referent
    16k
    Ali kakav prijelazni rok imaju, sjebali su nas DVAPUT.

Prvo sa briljantnim talentom Šutalom koji je rekao NE tim parama, bezdusnosti, korporaciji, a sad su doveli PURGERA, velikog DINAMOVCA koji je odbio ne samo Dinamo, nego i ovu glupu Rijeku jer vjeruje u PROJEKT koji se gradi!!!!

A mi ovdje možemo samo stiskati našu krunicu u molitvi da te krađe od strane NOGOMETNE INSTITUCIJE prestanu!
    Paggini

Ne znam za vas, ali ja idem zatvoriti prozor.
  • Jurki
    27k
    Šotiček je 10. najveci ulazni transfer Basela.
    Znaci da ne daju puno love za igrace.
    Kad tak skupog igraca posaljes na posudbu.. onda je i vrapcima na grani jasno da su se s njim zajebali.
    Ekipica Špikić, Tavares, Menalo.. sve je to svemirski brod u odnosu na Šotičeka.
    Svi se uzjebali samo zbog toga kaj je u21 reprezentativac i kaj je kakti nekaj igral u Baselu.

Kek tj Rijeka su ga odjebali jer mu naravno ne mogu garantirati minutazu kaj je normalno jer se svaki igrac svojim radom, zalaganjem i KVALITETOM mora izboriti za mjesto u momcadi.
    Kek mislim da zna neki kurac o tom nogometu i vidi da je to igrac za rotaciju a ne glavne role.

Uvjeren sam da ne nist odigral i da bu u svibnju okarakteriziran kao "purgerska peta kolona" i ispracen natrag za Basel.
  • Droljo
    30.4k
    Fali im desno krilo i doveli su ga. Bumo videli kak će ispast na kraju.
  • Sava Krpa
    997

Ja imam prijatelja iz Brela, časnik HR vojske sa stazom u Afganistanu, lik šifra. Prava vojnicina, dugo sam ga poznavao ali kad smo razmijenili brojeve vidim slika na wup on i unuk na Maksimiru. Ja naravno odmah pitanje sta kako, on rece sestra studirala u ZG i donosila rekvizite i on zavolio kao i brat a stari ostao vjeran drugoj strani. I jos rece da ima par kuca u Brelama koji su javno za Dinamo te redovno gledaju tekme zajedno, javno u restoranima.
  • Paulie
    1.9k

od 10:34 kreće dio nastavno na ovaj tvoj post..

• Crni86
    23.1k
    Rijeka vodi borbe s gol.hr

IMG-2695.jpg

Morao ih je izbornik stavit :smile:
  • Zg123
    4k
    Koji nardkani tetak vodi njima drustvene mreze? Primjer kako klubu napraviti los PR je ona situacija s Izbornikom, a cesto i vidim da ima neke ispade i prema vlastitim navijacima sa pasivno agresivnim odgovorima
  • eol12
    981
    Iako mislim da nije prikladno jednom nogometnom klubu obračunavati se preko komentara, ne mogu ne lajkati da im netko kaže sto ih ide, njima i svima drugima.
  • Paggini
    93.2k
    Mogao je to majstor odraditi i preko privatnog profila, ovo je cirkusarenje
  • Peškaman
    9.4k
    Ponekad treba staviti novinare na mjesto i prikazati kakvim glupostima se bave.
  • Šteco
    1.9k
    Ne znam jel bilo, ali ću svejedno zakeljit (skraćenu verziju, uz linkove koga zanima više).

DINASTIJA SE NASTAVLJA: 19-godišnji unuk Ante Vučemilovića predložen za disciplinskog suca

Evo ukratko najnovijeg bisera iz slavonskog nogometa:

• Treća generacija u sustavu: Za novog disciplinskog suca MŽNL Osijek–Vinkovci predložen je 19-godišnji unuk Ante Vučemilovića-Šimunovića. Nakon nećaka i sina, obiteljski obrt se širi dalje.
    • "Iskustvo i autoritet": Lik sa 19 godina bez dana radnog staža u administraciji trebao bi krojiti kazne, suspenzije i presuđivati klubovima, igračima i trenerima koji su u nogometu duže nego što je on živ.
    • Očajnici pred izbore: U ŽNS Osječko-baranjskoj oporba (Josip Mihaljević) opasno stišće i ima podršku skoro svih središta. Ovo se gura u zadnji čas kako bi se osigurale pozicije i zadržao utjecaj na terenu ako padne vlast.
    • Čeka se HNS: Kustić je već ranije oštro reagirao na Vučemilovićeve manevre po regionalnim ligama, pa ostaje za vidjeti hoće li Savez ovo presjeći.

- https://sportalo.hr/vucemilovic-posjetio-vinkovce-na-zakulisnim-sastancima-kroji-se-sudbina-slavonskog-nogometa/

- https://www.sportnews.hr/vise-vijesti/dinastija-se-nastavlja-za-disciplinskog-suca-predlozen-19-godisnji-unuk-ante-vucemilovica-simunovica.html
  • hb1
    773
    Gorim od želje da vidim magarce u ritmu, čet-ned :rofl:
  • Xpert1992
    823

Ma kakvi, ispadaju oni veceras.
bold
italic
underline
strike
code
ulist