• Yovitssa
    1k
    Ma ja mislim da Loksina i naša objava uopće nisu povezane...
  • Droljo
    30.4k
    Uvijek kad se tak nadamo ispadne neka glupost. Autsorsali smo tete čistatice ili nešto slično.
  • vjeko1701
    27.2k
    Koji ljigavi članak. Ničota il poslušni Lesi?
  • Maximo
    909

T.N

Imaš iskustva :D
  • vjeko1701
    27.2k
    Znači htio bi napisati da se Boban derao, *ebao majke, razbijao vrata, prevrtao stolove. Znaš, cijeli repertoar drugih vremena s kojima želi usporediti, al zna da nije pa onda ide ljigavo "možda je, možda nije", "nije bitno dal je ili nije".
  • Crni86
    23.1k
    Kaj ocekivat od novinara i portala kojima su poslodavci nasi istocni susjedi.
  • ElDorado
    12.8k
    Kaj nije zavrsen natjecaj za Max? Mozda nekaj u vezi tog.
  • Fan
    2.5k
    Članak od Ničote totalno smeće, napisan isključivo na način da izgleda kao da se raspadamo što naravno nije istina.
    Al nadam se da je ovaj dio točan, gdje je Boban sa stožerom i igračima ozbiljno razgovarao jer ne postoji nikakva izlika ni opravdanje za onakvu bezvoljnost i inertnost pojedinih igrača (a i trenera). Nikakve teške noge, umor ili nešto treće ne mogu ni ne smiju utjecati na horor od mentaliteta koji su neki imali i jasno je da to treba riješit čim prije. Ako netko nije glavom unutra ili nema kapaciteta za pritisak, to se može jako brzo riješiti.
  • Paggini
    93.2k
    Ovo je toliko smiješno jer je Olivari prvi izašao s tom informacijom:

Predsjednik Zvone Boban sazvao je sastanak igrača i stručnog stožera na čijem je čelu Mario Kovačević. Nije bilo povišenih tonova koji su se mogli čuti u susjednim prostorijama, ali bilo je britko i jasno. Onako kako to predsjednik kluba već zna iskomunicirati.

I onda Ničota to zaspina da ispadne kao da se tatta vratio i opet divlja i reže i jebe majke.

Ničota crviću mali, šta te muči točno, javi u inbox ako nećeš ovdje
  • ElDorado
    12.8k
    Ak je Olivari to napisao onda su mu iz kluba rekli da to napiše. Najvjerojatnije usmjereno da smiri navijače da ni u klubu nisu baš zadovoljni. Mislim da je i Kovina izjava nakon tekme bila pomalo nespretma di je rekao da smo igrali dobro. Al prosli smo i pamet u glavu.
  • austrijanac
    12.5k
    Uzet cu kaj je Olivari napisao, preuvelicat, posrat se po svima i nadat se da cu dobit par lajkova vise
    Jado jadni
  • Crni86
    23.1k
    tekme bila pomalo nespretma di je rekao da smo igrali dobro.ElDorado

A dobro time je malo zastitio momcad i igrace. Bilo bi nezgodnije da ih je popljuvao javno. To se rjesava u 4 zida.
  • Diavollo094
    155
    Na kraju samo dres
  • ElDorado
    12.8k
    Osobno mislim da info iz kluba nema vise nitko osim Olivarija. Ali zanimljiva situacija jucer. Slusal sam podcast od Germanijaka. Prvo Lesicki sere da se klub ne trudi dovoljno oko Livakovicaa da je njemu i dalje prvi izbor Dinamo. Da netko treba odletit tam i sve dogovorit. Kako god istina je da je Lesicki dobar s Livijem. Onda mu zvoni mob i on veli gle zove Zelenika. Danas Lukač tekst o Zeleniki u Dinamu.
    Da li je sve to igrokaz ili stvarno prosudimo sami.
  • Fan
    2.5k
    Nije nemoguće da nama i Neva i Filipović odu, a da dovedemo Livija/Šempera/nekog trećeg i Zeleniku.
    Ja bih potpisao Zeleniku za 2. golmana odmah.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.