• emilperska
    17.5k
    Lijepo je kad mediji (SN) po pitanju Hajduka kažu TRANSFER iako je riječ o posudbi.

Kod Dinama izričito u naslovu navedu da je riječ o posudbi hahah.

#objektivnonovinarstvo
  • CastAway1986
    6k
    Nakon sto se ozljedio Brajkovic njima ce Šoticek jako dobro doci cak vjerujem da ce imat bolje brojke od Almene lani..Isto tako vjerujem da zbog minusa u blagajni sad moraju poceti prodavati neke od glavnih igraca
  • jedan u nizu
    18.7k
    @Droljo

Ako te zanima sto znaci rijec cringe, evo po meni je to predstavljanje Šotičeka od strane Kmečiland Autentika.

Mozda je nekima ok i simpaticno, ali mene bi bilo sram da dinamo tako objavi nekoga ...
  • Facke
    8.5k

A ja mislim da nebu nist posebne odigral. Cemu se maluga tulke dize nije mi jasne.
  • CastAway1986
    6k
    nitko ga ne diže ,barem ne ja ali isto mislim da je bolji igrač od Brajkovica
  • crophantom
    6k
    Obzirom kakva su im ostala krila, nije čudno da slave dolazak Šotičeka.
  • NerminB
    1.8k
    Cek jesu to tovari doveli desire douea ili jebenog soticeka :roll: kolektivna sizofrenija dolje
  • Profesor Baltazar
    139
    Ono šta sam čuo, Rijeci je bio ponuđen Šotiček, ali se odustalo. Basel je tražio od Rijeke da Šotiček mora imqti minimalno 50% odigranih minuta. Ako to ne bude, onda je Rijeka bila dužna platiti Baselu 400 tisuća eura. Na to nisu pristali jer Kek ne može nikome garantirati minute. I tako je propalo.

Koliko sam vidio hajduk ima pravo otkupa Šotičeka za oko 2 milijuna eura.
  • Mali Zeus
    21.9k
    bože bolesti spota, marketing opet razvaljuje itd :rofl:

Btw ne znam je li običaj da se za igrače koji dolaze ns posudbu radi poseban video.
  • Crni86
    23.1k
    Mali je po meni bio dobar potencijal u loksi, nisam ga pratio u baselu, ali sam gledo mladu repku

Po meni se on dosta srozao i daleko je to od onoga sta je prikazivao te sezone u loksi.

Jako mi je samo to brsanje u prsa kak je dinamovac, a onda na prvu priliku potpise dole. Ekipa ko da namjerno krene vikat da su dinamovci samo da postanu dole zanimljiviji njima. Jer eto to je sad opet svjetski transfer jer potpisali su deklariranog dinamovca.
  • Str1nger Bell
    3.6k
    Mali nije mogao doci do minutaže u Baselu koji je ostao 19 bodova iza Thuna kojeg novinari podcjenjuju.

Ali pošto su tovari u pitanju super mega ultra pojačanje sa 1 asistencijom i bez gola u 28 utakmica švicarske lige.
  • Warrior
    169
    Kazes da nije mogao do minutaze, onda u sljedecoj recenici da je odigrao 28 utakmica.

Niti im je sjajan ovaj dolazak niti los. U njihovoj situaciji kad nemaju nijedno posteno krila u ekipi, za pocetak dobar pokusaj. Ali ne vidim kako tamo ista moze ispasti dobro jer mislim da je pitanje dana kada ce se sve raspasti i kada ce potjerati Garciju. Ne moze na dobro kad su toliko podijeljeni i mnostvo njih zbog Livaje navija za poraze.
    Vecerasnje ispadanje bi bio dobar pocetak.
  • Str1nger Bell
    3.6k
    Kazes da nije mogao do minutaze, onda u sljedecoj recenici da je odigrao 28 utakmica.Warrior

891" minuta u 28 utakmica, sto bi znacilo 31min po utakmici, ti sad vidi jel to može bit vrhunsko pojačanje.

Da je imao pola sata po utakmici u Baselu prije 10godina rekao bi oke, ali u ovakvom petoplasiranom Baselu...
  • Bryan
    122
    Kak to da Rijeka koja također nema pošteno krilo nije pristala na uvjete i novce koje Basel traži a Hajduk koji je dužan više nego kaj mu svi igrači skupa vrijede ima novaca ?
  • Paggini
    93.2k
    Ali kakav prijelazni rok imaju, sjebali su nas DVAPUT.

Prvo sa briljantnim talentom Šutalom koji je rekao NE tim parama, bezdusnosti, korporaciji, a sad su doveli PURGERA, velikog DINAMOVCA koji je odbio ne samo Dinamo, nego i ovu glupu Rijeku jer vjeruje u PROJEKT koji se gradi!!!!

A mi ovdje možemo samo stiskati našu krunicu u molitvi da te krađe od strane NOGOMETNE INSTITUCIJE prestanu!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet