• NKDZ86
    9k
    naravno da seru po varaždinu ( s pravom ) kad su dobri s white stonsima koliko znam i njihovim klubom varteks. to su im stonsi diktirali kaj da napišu :grin:
  • vjeko1701
    27.1k
    Sve su to gluposti koje se riješe u jednom danu između klubova ili unutar lige, samo da ima volje i pameti. Dogovori se (bilo među dva kluba bilo na razini lige) standardna cijena ulaznica za gostujuće navijače bazirana prema rangu rizika te utakmica i cijene organizacije gostujuće tribine. Zauzvrat klubovi potpušu da će nadoknaditi svu štetu koju njihovi navijači naprave kao gosti. I to je to. Jednostavno, razumno, civilizirano.
  • rioda
    17.6k

Čudno je jedino da Varteksu na otvorenje stadiona dolazi Maribor, a ne tovari
  • NerminB
    1.8k
    Svasta se danas naziva institucijom.
  • vjeko1701
    27.1k
    Svasta se danas naziva institucijom.NerminB

Mislim da su oni krivo shvatili kad im drugi govore da su za instituciju.
  • IceMan
    4.2k
    A na istom stadionu pred mjesec dana kad je Hrvatsku u smiješnoj prijateljskoj utakmici bilo moguće gledat za 50-60 eura se - “novopećeni zaljubljenici u HNS i sve oko njega” nisu borili za narod i navijače u ime solidarnosti.
  • Dzoni
    7.1k
    A nisu se žalili kada udruga nametne lihvarske cijene za maglu na Poljudskoj "lipotici" pod krinkom prgave familije.
    Da se razumijemo, cijene su paprene u odnosu na infrastrukturu, ali dajte ljudi, radite isto na svojoj školjci, a tad je sve u redu
  • Tom Hanks
    5.6k
    Zašto bi se ijedna skupina ovdje oglašavala oko reprezentacije?
  • IceMan
    4.2k
    Pa zato jer stave svoju krpu, i idu navijat i prate tu reprezentaciju.

Po novome.
  • Jurki
    27k
    U globalu je priopcenje tovara u redu. Nk Varazdin je politicka prčija, koja je kupila promociju i administrativnim "rjesenjima" otisla jedne sezone 2 ranga naprijed.
    Kaj se tice cijene karata isto su u pravu jer je sramota traziti 18 eura za ulazak na stadion na kojem osim sjebanih sjedalica i sanitarnog čvora u koji nebi dopeljal ni krave, a kamoli ljude ne dobijes apsolutno nista. Ni minimum tzv komfora.
    Ako treba vise osiguranja i policije, znaci da ce doci vise ljudi i vise ce biti prodanih karata. Tak da ni ta prica o "cijeni osiguranja" ne pije vodu.
    Ja cu uvijek sprdati tovare jer jesu za sprdnju...
    Mozemo se zajebavati da su za instituciju, da su politicka prčija...
    ali kaj se ovog tice, nema mjesta sprdacini.
  • ElDorado
    12.7k
    Nijedan ali baš nijedan navijač nekog kluba u HR nema pravo pisati ovakva priopćenja o bilo kojem drugom klubu u HR. Sramotno.
  • IceMan
    4.2k
    Ja gledam to iz svoje perspektive, ako nemam love nejdem ni na utakmicu, al za Dinamo dao bi sve, pa tak i tih 3 EUR više za kartu.

Na bilo kom stadionu.

Svako je drugačiji.
  • vjeko1701
    27.1k
    Nijedan ozbiljan odrasli čovjek ne bi trebao komunicirati na ovoj razini, posebno kad je u pitanju bilo kakav oblik javne komunikacije i za to ih se sprda.
  • Jurki
    27k
    slazem se da klubovi formiraju cijenu karata kako smatraju da treba i to je njihovo pravo.

zakaj bi za jednu navijacku skupinu cijena karata u istom rangu natjecanja bila xy eura, a za drugu navijacku skupinu xz eura?
    Samo je u tome poanta price.
    Zakaj bi za npr Kohortu kojih dojde 20 u Varazdin bila karta bubam 10 eura.. a par dana kasnije dolazimo mi i nama je cijena 18 eura?
    Ne jebe me tih 8 eura.. al nije li to pljacka i ucjena?

Nadam se da ce se sve to raspasti cim prije.. i svaki klub koji samo zbog potraznje nabija cijene karata gostujucim navijacima.. nek ispadne u ligu nize. Varazdin je govno i smece od kluba.
  • vjeko1701
    27.1k
    Kakve veze ima tvoj odgovor sa mojim postom?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet