• Droljo
    30.4k

To kad je izašao u golaut sa loptom goda ne bi niti probao za tri života. Bar je probao mali, čak je i prošao igrača ali mu je izašla lopta.
  • Efes Pilsen
    16.5k
    Tu je valjda suden prekrsaj, a tu je malo veci problem bio nedostatak opcija za dodat. Mislim, bilo bi steta naravno da nije ishendlo bar da je napuca uz liniju, pa uz malo srece dobi aut, ali ne bi ja od jedne situacije pravio ovolike analize. Mali je usao i donio balans koji nam je bio potreban, bio je konstantna opasnost, pa decko je prodorom stvorio toliko puta visak da smo to jako malo i iskoristili.
  • Dudu9
    2k
    Po meni najveći problem da ekipa koja je na kraju prošle sezone pokazala uigranost, nalazili su prazan prostor itd, sad pocetak sezone, cijela ekipa na okupu, igra se kao da su se jučer skupili, nema ideje sta napraviti, Mišić pokušavao ali to je bas bilo lose, sve lopte u bunar, sreća crvenog i onda 2 brza gola iz kornera, i onda opet nisu znali kako probiti obranu sa igračem vise, zabili gol jer nam igrač u kontri prošao 50metara i odlučio pucati, treba bit realan protivnik koji je ostao bez pola momčadi i trenera, pokazao kako se igra momčadski i presing, žalosno da bi mi htjeli igrali LP a onda nas ovakav momčad pojede na terenu
  • Kujtim Shalla
    10.5k
    Pozdrav svima ,i čestitke na pobjedi. Bilo je ludilo. Što se tiče Kove ,ne znam jeli hnl njegov limit. Ja bi volio da smo okrenuli jer je on v ć nakon 2. Gola promjenio pola momčadi,reagirao ,potjerao Godu , Oršu ma sve . A n čekao do skoro 60. Minute izmjenama. Realno ga je opet nadmudrio njihov trener koji nikada nije vodio niti jednu seniorsku momčad. Do crvenog njihov golman nije dirao loptu. Šansu nismo stvorili. Konstantno se krivi momčad , Lisica ,ovaj onaj. Pa tko ih je stavio? Šta je bilo na pripremama? Jel Topić trenutno bolji od Lisice ,jeste ,jeli Vilhoff bolji od gode,ofanzivniji, jeste ,kažu obrambeno Hoda sigurnije rješenje . Pa jučer je plivao i tresao sam se svakog njihovog napada po nj govoj strani. Pa stavi ljude odmah da igraju ,neće te niko kriviti. Nisi pogodio izmjenama nego si zaj no startnu postavu ,kraj priče. Opet , ajmo pouka , podrška i idemo dalje. Imali smo sreću da smo dobili priliku,prošli i sad treba iskoristiti. Zvone daj čovjeku pojačanja
  • Eduardo
    30.1k
    Momčad, pa i trener koji nije izgubio pola godine je zaslužio bar mrvu više respekta.marcio amoroso

@marcio amoroso osobno ne mislim da je problem u manjku respekta, pogotovo ne prema momčadi... no sad već s Kovačevićem imamo određeni europski uzorak tekmi koji se može analizirati i mogu reći da me poprilično brine ono što se vidi na terenu jer ne vidim jasnu ideju u igri koja će dinamo učiniti konkurentnom ili čak boljom momčadi protiv ozbiljnijih europskih protivnika. Kad trener nema dovoljno iskustva ili znanja za takvu razinu, razlika postaje vidljiva vrlo brzo, a to su nam prošle sezone vrlo bolno demonstrirali Betis, Celta, Lille, Genk. U svim tim tekmama smo imali vrlo malo do gotovo ništa taktičke nadmoći.

Kritika prema Kovi nije ništa novo s moje strane, uz dužno poštovanje za HNL... međutim, smatram da u ovom trenutku nismo sredina u kojoj si možemo priuštiti trenera koji uči kako igrati europske utakmice jer vjerujem da moramo imati trenera koji već zna kako se pobjeđuje na toj razini. Ili bar igra konkurentan nogomet.

Kova u ove dvije europske tekme nije ni pokazao ništa zbog čega bih zaključio da je trener koji nas može odvesti stepenicu više u odnosu na prošlu sezonu.

Sviđalo se nekome ili ne, dinamo je posljednjih desetak godina podigao vlastite standarde i više nije uspjeh samo izdominirati HNL. Kad su treneri u pitanju imamo povijest punu primjera da domaći rezultati nisu nikakvo jamstvo nekog ozbiljnijeg uspjeha u Europi.

Iskreno se nadam da će me demantirati, jer će to značiti da je dinamo uspio... no dok se to ne dogodi, smatram da je potpuno legitimno da ljudi sumnju u to je li dorastao europskim ambicijama kluba.
  • Dudu
    3.2k
    Volio bih da uđemo u Ligu Prvaka, al u isto vrijeme se bojim horor scenarija gdje ćemo primiti 25+ golova s ovim trenerom.
  • Borovljanin
    655
    Respekt kao trener Dinama da, uvijek. Ali respekt kao trenera i stručnjaka? Pa ne znam baš.

Osvojio je ligu i kup s ful najjačim sastavom. Ajde da su puno minuta dobili Mikić, Zebić, Šunta, čak i MPV, pa da možeš reći da si igrao s klincima, ali ne. Još su nas ozljede važnih igrača izbjegle (osim Valinčića i Lisice).

Meni se sumnja uvukla, imamo već niz baš loših predstava u Europi di smo većinu vremena izgledali inferiorno.
  • Xpert1992
    808

Ali gle, nakon prosle europske sezone gdje smo vidjeli da nam je ekipa limitirana, ti si usao u novu europsku sezonu sa istim tim igracima, minus Livakovic, Stojkovic, Bakrar, prakticki najbitniji igraci u tvojoj ekipi.

Ja ne mogu shvatit da to ljudi ne vide. Nama fale najbolji igraci, koji nama strasno puno znace i donose.

Tak da ja Kovi dajem podrsku, i ne bum hrackal po njemu nakon prolaza dalje.
  • Olmic
    5.8k
    Mene jedino strah da nam se ne ponovi situacija kao protiv Qarabaga kad smo mislili da smo dobri a u
    Ligi prvaka kanta za napucavanje
  • Laugreano
    5.8k
    Treneri su kao i boksaci i mma borci. Kakvu zadnju tekmu odigras, tako te dozivljavaju. Da kojim slucajem pokida aek u playoffu, odjedamput bi bio top strucnjak. Do prve lose utakmice. I tako u krug.
  • Paggini
    92.9k
    kao protiv Qarabaga kad smo mislili da smo dobri a u
    Ligi prvaka kanta za napucavanje
    Olmic

Da, kanta za napucavanje koja je neponovljivim raspletom događaja ostala bez prolaska u idući krug po prvi put u svojoj povijesti
  • marcio amoroso
    52.4k
    Kanta za napucavanje sa 11 bodova. Daj Bože da ponovimo tu kantu.
  • Crni86
    23.1k
    Da, 11 bodova nakon sto se smjenio trener kojem je obrana izgledala kao svicarski sir u svim europskim tekmama te sezone.

Mislim da je kolega vise na to ciljao, al se malo nespretno izrazio.
  • Jurki
    27k
    dodal bi jos da smo imali postenog golmana, malo manje peha s ozljedama...prosli bi dalje, uzeli duplu krunu.. bila mozda među boljima ako ne i najbolja sezona u novijoj povijesti kluba.
  • Facke
    8.5k
    Kova je scera s zamjenama pogodil. Ali priprema utakmice opet fulana. A te v Europe nije prvi put pod Kovu. Onakvih 60+ minuta mi doma nesmeme odigrati.
    I tu neke debele ne stima. Posle je Kova dobre reageral s zamjenama a iste te zamjene su jake dobre odigrale utakmicu.

I nesme biti nikakva izlika da su nas napustili neki igraci i da Stojke nije smel igrati. Jednostavne mi se ne svida da mi izlazime na domacem terenu ovakvi. Ali nebum tu sad i same trenera kritizeral , nego i tu se moraju igraci zapitati zake je te tak. Pogotove vode te ekipe.

Al dobre , ceste sme se mucili v ta pretkola. Tak da treba videti kakve budu iduce utakmice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.