• rioda
    17.6k
    Jbte kapetan izgubi loptu na centru i sjebo je sve! Sjebo treneru koncepciju! Gluposti! On je na centru spljugo loptu, nije da nema još veznih, stopera, bekova krila i golmana na kraju u igri. Nitko da faul napravi, neki blok nešto bilo što. Pa nismo sa centra dobili gol. I nek je izgubio loptu i izgubit će ih još 1000. Miško je kriv što mu trenera školuju stručljaci od predavca do thuna...
    Nekad stvarno niste normal
    Droljo

Ako ćemo realno, Mišić je za taj gol kriv dva put. Prvo mu je lopta pobjegla u štopanju, a onda se još i penzionerski vraćao. Da je malo ubrzao povratnu trku, puno veće šanse bi bile da će spriječiti gol
  • Orc123
    16.3k
    Na stranu lose pripremljena utakmica, na stranu to da ne bi nikad prosli dalje da nije bilo crvenog!
    Mene od svega najvise boli taj njegov pokusaj da prikaze utakmicu ko da je bilo to dobro ali nas nije sreca pomazila. Frende, imali smo srece ko nikad. Jbt reci, igrali smo lose, moramo ovo izbrisati i zaboraviti jer ovakvom igrom ne mozemo dohvatiti LP. Reci, podbacili smo, prvi ja, pa cijela ekipa i moramo se primiti posla i zapeti jer nam ovakva igra i predstava vise nece proci u Europi. E takav stav bi cijenio kod trenera i odmah bi mi dalo nadu da je svijestan svega i da ce biti bolje. Sada? Sada mi ostavlja dojam da ce sve biti isto i tako do nekog novog Thuna gdje nam sreca nece tek tako se osmjehnuti.

Koji drek uljepsavanja, izvlacenja, cmoljenja, hvaljenja igraca, pa vjerujem da ce biti ovako i onako! Ne prijatelju, moramo bolje i hocemo bolje! Sa tim stavom pokazi da si svijestan katastrofe koja se izbjegla zahvaljujuci dragom Bogu i sreci koja nam se vratila. Sta se vrpoljis i pokusavas prikazati nesto ljepse nego sto je bilo. Veli on 2. Pol smo usli dobro, i do kartona smo bili bolji? Po cemu? Nismo postene prilike slozili i samo, po 100. put ponavljam, samo zahvaljujuci crvenom kartonu smo tu di jesmo. Prihvatiti treba to i raditi da se vise nikad ne ponovi i onda mozemo ocekivati rast na neki ozbiljan Europski nivo. Ovako je analizirao i prosle sezone utakmice u Europi, vec je trebao nauciti nesto.
  • austrijanac
    12.5k
    I ptice na grani su vidjele da ga je ovaj trener izdominirao do crvenog.

No hrackanje i pljuvanje po treneru koji je prije dva mjeseca uzeo silovito HNL, nakon samo druge tekme, te zazivanje promjene nemrem shvatit.
  • Orc123
    16.3k
    pa nitko ne hracka, barem ja ne. Ne treba ga smijeniti ali jbmu m., pa nakon onakve predstave jucer bar pokazi malo ljutnje, bijesa, realnosti, pokazi da imas emociju, da imas muda, pokazi da shvacas da nije dobro bilo, da moras bolje!

Osvojili smo prvenstvo, igrali smo dobro u HNL koji ocito nije mjerilo nicega, ali nakon godinu dana ocekujes iskorak u Europi, a ovo jucer nije bilo ni na razini prosle Europe, a kamoli bolje! I nije to bilo samo jucer. Nismo mi bili dobri ni u Švici. Tamo su nas mozda oni i precijenili, a jucer su izasli na sve ili nista jer su osjetili da mogu s nama.
  • Droljo
    30.4k

Gle stari. Neki nikad niti nisu prihvatili da je on čovjek za dinamo. (i sam tu spadam)
    Da si me pitao na slavlju poslije zadnjeg kola rekao bi ti da odmah kad siđe sa bine dobije otkaz. Isto tako bih i mišića odmah zamjenio petrom sučićem.
    To i je bit, da dođe pravi trener, ako bi ga mijenjali šafarićem ili carevićem onda nema smisla. Nek ostane.
  • austrijanac
    12.5k
    ma ne govorim za tebe, bez brige.

Svi smo vidjeli kaj je to jucer bilo, cak bi reko da je publika jednako zasluzna za preokret kao i on - barem su dali veliku energiju kaj su i igraci osjetili.

@Droljo mislim da je Ljubo na podcasti rekao da bi najBobanovskiji potez bio da Kova osvoji prvenstvo te da ga smjeni onda…

Ali pak si ti normalan, pa ne seres po njemu ko pojedinci svako malo
  • vjeko1701
    27.1k
    Malo mi je previše zvati ono dominacijom. Ovi su u dvije utakmice zabili tri gola iz sveukupno pet šansi. Od ta tri gola, nijedan se ne smije dopustiti u ozbiljnoj ekipi ali bi rekao da je samo jučer prvi gol plod jasnog plana na terenu.

Stisli Mišića, on izgubio loptu, oni bacili uigranu kontru. Drugi gol ni ne znam opisati, njihov igrač fula povratnu glavom nakon prekida i savršeno pogodi iz praktički mrtvog kuta. Gol kod njih rezultat vezanih brainfartova u obrani.

U svakom slučaju, više smo mi fulali u pripremi utakmice nego su oni pogodili. Meni je izgledalo kao da smo se spremili za tipičnu HNL utakmicu di ćemo mi 70% vremena vrtiti loptu na njihovoj polovici dok oni statično stoje u bloku. Vezni red nam nije imao niti agresije niti trke a startna krila i bekovi su nam u bunaru po pitanju forme.

Najviše od svega, treba nam jedan pitbull u vezi. Netko ko će zubima nositi protivnike, mudima ići na lopte i ko će svima biti dosadan ko proljev.
  • Droljo
    30.4k
    pitbull u vezivjeko1701

Fuzy
  • Peškaman
    9.4k
    Fran Topić kojeg sad neki od vas zagovaraju nije se nametnuo u jednom ZrinjskomKationi

Moram stat' u obranu Frana, jednostavno nije istina da se momak nije nametnuo u periodu igranja za Zrinjski.
    Svojom igrom je zaslužio poziv natrag u Dinamo.
  • rokikaciga
    16.3k
    Topa se nije nametnio u Zrinjskom sa 9 golova i 7 asistencija u cca 2600 minuta sa 20 godina? Svasta cu ja procitati na Zoni...
  • marcio amoroso
    52.4k
    Momčad, pa i trener koji nije izgubio pola godine je zaslužio bar mrvu više respekta.
  • emilperska
    17.5k
    Fran Topić kojeg sad neki od vas zagovaraju nije se nametnuo u jednom ZrinjskomKationi

Prosle godine su Lecce i Mislim Genoa zabunom poslali ponude u Zrinju umjesto na ljeto + Štimac je 2 puta zvao prijatelja Bobana da ga vrate na posudbu.

Treba biti iskren, Boban je Topiću doslovce rekao da ne zna tko je i da ga nije gledao lani, ali da vidi da ima upita i da ostaje dok ga ne vide na djelu.

Nebitno sad sve, ali nije škartan bio u Zrinji kako pišeš pa čak i da se nije nametnuo..
  • Str1nger Bell
    3.6k
    Nisam fan Kovačevića, ali svaka mu čast za možda i najdominatniju HNL polusezonu u povijesti kluba, ali od prve europske utakmice se vidi da je momčad loše pripremljena.

Goda vjerovatno ni sam ne zna zašto igra ispred Vinlofa.

U svim utakmicama u europi, pa čak i u nekim HNL utakmicama smo imali ozbiljnih problema kad bi nam markirali Mišića jer nitko osim njega i Stojkovića ne može napraviti višak u međulinijama.
    I on u takvoj situaciji ne prepozna da Vidovic nema šta raditi na terenu s obzirom na intenzitet s kojim je Thun igrao.

Osobno i dalje mislim da sa Kovom ne možemo napraviti iskorak u europi, iako ako cemo biti sasvim realni trenutni kadar niti nije za nešto ozbiljnije.
  • Droljo
    30.4k

Respekt za to ima. Ali to ga svejedno ne čini osobom koju JA želim na klupi dinama.
    Dok je tu tak je kak je, neću derat člansku.
    Samo sam se na trenera referirao.
  • Goncalo Santos
    4.2k
    Samo ću za Vinlofa reći, čim je ušao u igru iz jedne nezgodne, ali ne nemoguće situacije, predriblao je sam sebe 3 puta i izašao u korner.veselko tenžera

To je istina, bio je prepadnut kad je usao i to se vidilo sto je razumljivo kad zna da mu trener ne vjeruje i zna da godi nije visio crveni da ne bi ni usao.

Nema kontinuitet utakmica i onda ga ubacuje kad se lovi zaostatak od dva gola, pa normalno da mu nije svejedno, ali podigao se do kraja utakmice. Ne moze odmah izaci autoritativno i odigrati bez greske kad je svaku bitnu utakmicu ostao na klupi.

Treba osjetiti povjerenje i sigurno ce se opustiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.