• Efes Pilsen
    16.5k
    kod te situacije je bio faul na golmanu. Nas golman ide po loptu, a njihov igrac drzi ruku ispruzeno i postavlja se pod njega. Kad se na to doda i da prekrsaj kod tog ubacaja nije ni postojao..
    Necu sudca izdvajat, ali ajmo reci da se vidi zasto nece dalje od pretkola.
  • Profesor Baltazar
    135
    Ma sve ok, al to je sve za golmana premršavo. Za ubogi HNL ok, za Europu nedovoljno. Fila je rezervni golman i to je to. Livakovića ili.ako on ne može barem onda Šemper ili Horkaš.
    Zelenika je golman za HNL, a takvoga već imamo u Filetu.
  • Hebimir Strašni
    273
    Meni je zanimljiva jedna stvar, a to je da je File bio najsigurniji na visoke od svih naših golmana kada je tek došao kod nas. Sada mi vuće na mješavinu Livija i Neve...em se boji izać,a kad izađe ide tako mlitavo i sa strahom na svaku loptu da to nije normalno. Mora da netko od trenera golmana to posebno drila na treninzima pošto naši golmani to brzo usvoje .
  • Droljo
    30.4k
    Nije imao svoj dan i završena priča. Svi su bili usrani i nesigurni. Već sljedeću će nas izvući. Bez brige.
  • Jurki
    27k
    Kod prvog gola, majstor se baca bezveze u stranu umjesto da pokupi loptu. Pa golman si, moras to pokupiti.
    Prodat, poklonit, raskid ugovora svejedno.. isto kak i Nevistica.
    Jos kad se sjetim da on i imenjak mu beru cca 800 keka dojde mi zlo.
    Turcima platiti za Livija kolko zinu.
  • Crni86
    23.1k
    Ove d e tekme potvrdile da je dobar kao drugi/treci golman. Na kraju samopouzdanje mu je sruseno u ove dvije tekme ja mislim do kraja. 2/3 ovakva gola primit u pocetku sezone su ubitacni.

Nista protiv File, ali to je jednostavno njegov maksimum i nije on kriv sta je stavljen u situaciju da je trenutno najbolje golmansko rjesenje u kadru.
  • Zg123
    4k
    Meni on izgleda sasrano skroz, jbg nije lako niti braniti kad znas da se trazi druga opcija umjesto tebe, sve to utjece na psihu
  • Jurki
    27k
    am naj.. imal je dovoljno vremena i prilike natjerati klub i sportski sektor da prekinu potragu za prvim golmanom.
    I ja izgledam sasrano kad vidim njega ili Nevistica na golu, pa koga boli kurac.
    Ak mu je to preveliki pritisak, nek ide braniti u Predavac ili Kurilovec.
    Jbt Misica se razapinje zbog greške na centru, a toj rupetini od golmana se pronalaze razna opravdanja kaj on brani za kurac.
  • miro
    9.4k
    Sve ovisi o tome kakav je karakter. Neki puta treba imati i sreće. Zajebo je u ove dvije utakmice, ali smo prošli, pa daj sad ti nekaj vrati sljedeći put kad se drugi ne pojave. Skini koji zicer pizda mu strinina
  • Droljo
    30.4k

Pogledaj što sam napisao par postova prije :lol: i šta se desi :zip:
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/922972
  • Dudu
    3.2k
    Ne ulijeva nikakvo povjerenje.

Kao zna nešto u build-upu, ali više usosi igrače riskantnim dodavanjima, a na ubacivanjima ga nema nigdje
  • Xpert1992
    808
    Pa u kakvom je stanju Cavlina covjece da se nije mogao potuc za poziciju sa Filipovicem i Nevisticem?
  • Zg123
    4k

U takvom da je zadnji put na gol stao 15.2.2025. Nakon toga je grijao klupu u Comu i sad krije klupu nekom klincu u novom Poljskom prvoligasu
  • Jurki
    27k
    kakvu mrtvu poziciju? Svu trojicu, prodati, pokloniti, kaj god.. samo da odu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.