Jos-Optimus
badjibadara
Fan
Kaj se tice Thuna , ste ih je podcenil? Ja ne i veliki del navijaca sigurne ne. Pa nisu oni bezveze postali prvak. I kakve veze ima kaj je dva/tri jaka igraca presle? Dosli su novi igraci da ih zameniju. Uz to su veliki del momcadi od prosle sezone je ostal. Ovakuv nezgodni Thun sam ocekival. — Facke
Netkos
Samo Dinamo
Jurki
Bili su nezgodni samo zato što mi bili užasni, eto. — Fan
Fan
Da Filipovic nije tak nesiguran, i s ovakvom igrom bi glatko prosli ovu limitiranu ekipu Thuna. — Jurki
Jurki
Mr Anderson
A mi smo bili uzasni jer imas i placas dvije rupetine koje trebaju davati mirnocu i samopouzdanje ekipi.
Da Filipovic nije tak nesiguran, i s ovakvom igrom bi glatko prosli ovu limitiranu ekipu Thuna.
Majstor se tresel ko prut u prvoj utakmici, u drugoj cim je lopta usla u njegov peterac je bio gol. — Jurki
rokikaciga
Ali koga staviti? — Mr Anderson
Paggini
Volontirat cu! Imam ciste papire pa me stignu prijaviti za sljedece pretkolo :razz: — rokikaciga
veselko tenžera
rokikaciga
Samo nam tvoja koljena još trebaju — Paggini
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.