• NKDZ86
    9k
    brodo jutro svima posebno onima koji su glas ostavili na sjeveru.

sudac jako loš, o našoj igri je sve rečeno, kupuj golmana iz thuna, bravo sjever, bravo našim dečkima kaj su ovo okrenuli, odlična brojka, vidimo se u petak na našem Maksimiru koji je dom svima nama!
  • DerHerrKool
    1.4k

Jebo ih ovakav sažetak
  • rioda
    17.6k
    Sad tek na snimci vidim da je onaj crveni bio nakon što smo im vratili loptu iz auta :rofl: Baš su svojim ciganizmom zaslužili da takva situacija pokrene preokret
  • Crni86
    23k
    Kakva tekma ljudi moji… bio sam ljut na 0:2, ali sam cijelo vrijeme vjerovao. Jednostavno osijetis u zraku da ih imamo, da nam je potrebno samo malo.

Kakva emocija i atmosfera kod prvog gola, pa drugog i onda treceg. Moze bit zal onima koji to nisu osijetili na stadionu, predivan osjecaj. Zbog takvih emocija se igra nogomet.
  • Twisted1
    1.2k
    Sinoć sam sanjao da smo popili 2 gola u prvom poluvremenu i ispali, bemti snove...znači danas bu kontra.Plava balada

dobro da se drugi dio sna nije ostvario.

ovo mi je prošlo kroz glavu kad je sudac svirao kraj prvog poluvremena.
  • Plava balada
    255

Jelda hahah, još si razmišljam na poluvremenu pa jel moguće...
  • Efes Pilsen
    16.5k
    Jel ima kakav dobar sazetak jer jucer nista do gola Valincica nije prikazano u replayu? Mislim kuzim da im kamere nisu hvatale signal, al valjda su snimale??
  • skener
    8.9k
    I veliki plus za sjever koji je pozvao igrače da dođu bliže i proslave veliku pobjedu.

Prvo su bili stajali na 20-ak metara i djelovali nekako suzdržano kao da nisu bili ni sami sigurni kakva će biti reakcija s tribine
  • DerHerrKool
    1.4k

Di si gledao snimku?
  • Makedonion
    184
    svatko od nas drugacije dozivljava utakmicu. Ima nas koji tekmu gledamo emocijom, ima nas koji gledamo racionalno, a ima i nas koje u valovima sora i emocija i racionalnost. Treba negdje izbacit frustracije, pa se pisu postovi na zoni. Ja sam jedan od njih. To ne znaci da mi srce nije bilo u grlu, da nisam vjerovao u preokret, i da nisam dozivio tu pobjedu. Rijetko se dogadja da se preokrene 0:2 i prodje dalje. Tekma je bila zakon, svaka cast igracima. Bobanu vjerujem ko rodjenom bratu. Ali treba biti realistican i ukazati na lose. Toga su valjda i oni svjesni. Jebiga. I dalje cu vjerojatno srat, jer takav sam. Al to ne znaci da mislim kak je sve negativno u klubu.
  • rioda
    17.6k

Vratio preko MaxTv-a
  • Crni72
    228
    Nakon teškog mamurluka budim se u roller coaster modu: euforija zbog triler isčupane pobjede a istovremeno zabrinut zbog činjenice da nam je igra do 70 min bila za k...c. Bez obzira na sve ipak pozitiva. Prošli. Atmosfera i navijanje na stadionu za 5.Tko nije bio na tekmi nek mu bude žao...
    I onda otvorim Zonu. Imam kaj vidjet. 60 i kusur stranica proljeva. Pa nije jasno od kud izgmižu takvi likovi (čast izuzetcima), a većinu ih prvi put vidim da nekaj objave, da nemaju kaj pametnije radit za vrijeme tekme nego srat i pljuvat po svemu. Pa jbt ko da sam na tovarnetu... Za ovakvie navijače Dinama samo jedna: "Draga djeco, ko je vas poznavao- niti pako mu neće teško pasti."
  • Cif
    492
    od danas samo salatice
  • rioda
    17.6k
    Daleko najjači trenutak jučerašnje utakmice je ona gužva na sredini igrališta uz aut liniju, malo nakon što smo zabili za 3:2. Kad je krenulo 'I kolcem, i lancem...', naježio sam se, a koliko čujem nisam jedini :cool:
  • Hnlovac
    7.2k
    Inače komentator Brkic je dosta dobro napravio prijenos tj napravio sve u mogućnosti da ljudi ne bace TV kroz prozor sinoc nakon bolikurcine ostatka RTL
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.