• vjeko1701
    27.1k
    Komedija nisu, sila nisu. Baš su ona posječna ekipa kakvih ima po pretkolima. Igraju jako jednostavan nogomet, puno trke, malo talenta i poteza. Podsjećaju me na onu post-Kek Rijeku kad su postepeno smanjivali budžet. Ko takvi su neugodni za ovaj dio sezone.

Mi s druge strane smo pokazali puno slabosti kaj opet nije čudno za 2. prekolo nakon kaj si izgubio 3 bitna igrača u odnosu na prošlu sezonu. Da, moglo se bolje, trebalo se bolje. Kovčević je opet pokazao mane koje ima i kojih nikako da se rješi.

E sad, kad se sve zbroji, nije se dogodila neka šteta. Možemo zahvaliti sreći, karakteru, čemu god.
  • rioda
    17.6k
    forsira igrace koji nebi trebali niti bit blizu prve postave.Kwedi93

Daj ovo malo opširnije objasni. Koji igrači i koji bi trebali igrati umjesto njih?
  • scooniepenn
    7.1k

Vrlo jednostavno, Goda i Lisica pored zivih Perez Vinlofa i Topica nemaju trenutno sto traziti u prvih 11. Inace, ne treba pisati ode Dinamu i prolazu, ali bome niti srati do besvijesti. Thun je danas zabio 2 gola iz 1 i pol udarca i to je najveci problem dio danas. Ne neka njihova spektakularna igra, vec nas vratar u koprodukciji s uzom obranom.
  • CastAway1986
    6k
    Komedija nisu, sila nisu. Baš su ona posječna ekipa kakvih ima po pretkolima. Igraju jako jednostavan nogomet, puno trke, malo talenta i poteza. Podsjećaju me na onu post-Kek Rijeku kad su postepeno smanjivali budžet. Ko takvi su neugodni za ovaj dio sezone.vjeko1701

Slazem se ,isto tako objektivno gledajuci najjaci moguci protivnik kojeg smo mogli dobiti na startu kvalifikacija jer realno nekad te prvak Švicarske eventualno cekao u playoffu..Meni mozda dva igraca djeluju dobra za Dinamo ,lijevi bek i mozda onaj Matoshi..
  • Kwedi93
    4
    Lisica, Goda, i Orsic.
    Topic je unio svjezinu ko i uvijek i ne razumijem zas Lisica konstantno igra u prvoj kada nema nes koristi od njega na krilu.
    Tip je nes izmedju krila i beka ustvari a nama treba pravo krilo.
    Drugi je Goda koji je igrac za klupu bez obzira na to kaj ima vise iskustva od Vinlofa.
    Vinlof je mladi bek koji ima potencijala i opasniji je naprijed tako da bi se njega trebalo forsat prije Gode.
    Orsic je legenda ali daleko od starog Orse i realno bi nam trebao bit samo rotacija jer je Hoxha kolko god imao nedostataka opet mladji i pridonosi vise.
    Jos osim njih ne razumijem forsiranje Vidovica na osmicu jer je bio puno bolji npr prosle sezone na lijevom krilu.

Jbg, treba se jos pojacat, al danas su npr svi igraci iz drugog planta bitno promijenili tijek tekme.
  • vjeko1701
    27.1k
    Po nekoj snazi, meni bi bili u rangu protivnika kakve smo znalo dobiti u 3. pretkolu. Omonija, Aalborg, Legija, Molde.
  • criticus
    8.8k
    Proša se Thun. Šta radi Dabac već sat dva? Di su ona braća insajderi sa šouom nakon Thuna? Oćel to?
  • Kwedi93
    4

Nauci se razmisljat kriticki.
  • Crni86
    23k
    @Jos-Optimus kad krecu bombe padat? Thun je apsolviran :cool:
  • Beowulf112
    447
    Sad smo prodali Bakrara, zaradili jos koji milijuncic od europe..ocekujem neka konkretna pojacanja
  • Keyser Soze
    20.4k
    Decki, ukratko, ovo sam saznao iz prve ruke...molimo se svi skupa da otresemo Thun, a onda slijedi show program i iznenađenja da se smrznemo, doslovno mi je tako rečeno.Orša je apsolutno sve oduševio profesionalizmom i klasom, Valinčić ima problem s glavom, Livi je li-la zbog šugavih Turaka, ali naginje se tome da ćemo uspjeti. Uglavnom, Thun je prioritet i nakon toga se ide samo na jačanje momčadi.Jos-Optimus

A sada, čekamo.
  • VolimDinamoOo
    515
    i ja bome cekam. Ponjeo punjac na posao, zona (tema-transferk) ce bit upaljena 0-24.

Dobro jutro svima nakon stresa sinoc, ocekujem bar jedno pojacanje danas, zasluzili smo!
  • dd29
    960

Haha, i punjač i powerbank spremni
  • Odani Zgd
    1.2k
    Pa jel netko nedavno pisao ako se sjećam da ako prođemo Thun da će bit nekih iznenađenja što se tiče ulaznih transfera
  • Dragon1Warrior123
    5.2k
    mr-bean-waiting-meme-template-thumbnail-390e8d4e.webp

Čekamo Joeove bombe...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.