• NoSkillan
    356
    ovo se proslo na muda, pojacanja treba ali pobjeda je tu, Sopa cekamo te sljedece kolo nakon pit bullovog koncerta
  • flajšmašina
    460
    Najbolja. Tekma. Ikad.

Jebes sve analize, zbog ovoga se ide na stadion.
  • NoSkillan
    356
    sljedeci protivnik Zalgiris/Klaksvik, a nakon toga u PO vjerovatno jedan od: AEK, LASK, Viking, Omonia, Universiteta Craiova, Celje, Ararat Armenia
  • dzis
    1.6k
    Samo da ne dobijemo AEK. Nismo spremni za takve tekme, a za ponovno ispadanje od zohara nisam spreman.
  • Klenx
    11.5k
    Bravo, bravo, bravo, bravo, još tisuću puta bravo.
    Bravo zbog svih neprijatelja Dinama koji su na 0:2 kao ptice rugalice digli glavu i mislili da su dočekali svoj trenutak. Niste. I nećete.

Malo smo svi skupa sebe precijenili.
    Previše se olako shvatio jedan klub imena Thun koji je, ipak, prvak Švicarske.
    Da se Thun zove Basel, itekako bi se ovaj prolaz više cijenio.

Da, bilo je loše, sporo, nepovezano, iznenađujuće kondicijski slabo.
    Ali tako je bilo i valjda 17 od 19 puta što smo igrali sa dosta lošijim protivnicima od prvaka Švicarske.l u ovoj fazi natjecanja.
    Bilo je bitno proći, kako god.

I prošli smo.
    Kakvo SP, kakvi strani klubovi, kakve izmišljene emocije. Malo je boljih osjećaja od Valinčićeve golčine za preokret u 2.pretkolu na Maksimiru usred ljeta.

Velik si Dinamo.
    Najveći.
  • Fabercaster
    1.2k
    1.) Dinamo je 9. godinu zaredom osigurao Europske skupine
    2.) Našmrkani cigan je imao Ludogorets, mi imamo Thun
    3.) Postali smo veliki klub. Dinamo unazad 10+ godina bi ovo izgubio 2:1 sa nekom prečkom u 90+5 minuti
    4.) Mario Kovačević nije izgubio utakmicu od Genka u Zagrebu
    5.) Koliko košta golman Thuna?
    6.) Vinlof mora igrati ispred Gode
    7.) Nadam se da je Kačavendino uskrsnuće uvod u priču od 10+ milijuna eura izlaznog transfera
    8.) Svaka čast svima ali Mišić i Zajc su srce i duša ove ekipe
    9.) Hoxha je trenutno konkretniji od Oršića
    10.) Vidoviću kapa do poda za batine koje je primio
    11.) Nabijem sve portale na kojima je Dinamo "izbjegao debakl". Prvak Švicarske, 16. liga u Europi
  • Jurki
    27k
    Jel moguce nakon ovakvog rollercoastera da su na ovoj temi 2 stranice napisane? Ili sam ja nekaj propustil?

Istina je, igrali smo za kurac.. ali ovakve preokrete se pamti zauvijek.
    Hvala svim idiotima kaj smo bili na tekmi. Presli smo dalje, za drugo me boli kurac.
    Vidimo se v petek.

Edit: ljudi dojdite, bar bute skuzili da jos ima "bolesnika" u plavom. Nikaj to ne boli.
  • BBBaranja
    5k

Golman Thuna je nedovoljno kvalitetan golman :smile:
    Samo ti to imam reći na ovo sve..
  • pešća
    1.8k
    Sudac koji je sudio je bio baš loš. Kako je išao pokazivat mišiće sa žutim kartonima našim igračima...
  • Chempers
    1.3k
    Kovačeviću se ne smije dati opet šest mjeseci skupljanja lekcija da bi slamao u ožujku Rudeš i Belupo i predstavljao to kao kolosalni uspjehMathiasovi Chageri

Da, neshvatljivo je to uzdizanje trenera koji nije apsolutno ništa pokazao protiv protivnika naše razine ili više. Danas smo imali jebene sreće jer prije tog crvenog nas nije bilo. Al treba reći i da nije sve do njega jer jednostavno nemamo ni dovoljno kvalitetan ni dovoljno širok kadar u ovom trenutku, ni za LP ni za EL. Sad imamo praktički osiguran playoff i EL, treba nam par pravih pojačanja.
  • Big Daddy
    1.8k
    Eto vidite kak će nam način igranja u HNL-u jednom biti od koristi :joke:
  • Nemrem igra Dinamo
    6k
    Kakva tekma, kakav rollercoster emocija...

Od šoka i nevjerice, pomalo ljutnje, ali vjere, 120 minuta navijanja i ludila, onak kak samo mi znamo.
    Zbog ovoga obožavaš nogomet i ideš na tekme.

A dečki su nam vratili na terenu na kraju, kod Morisovog gola smo popadali svi s tribine.

U ovakvim tekmama se gradi pobjednički mentalitet i postaje nadmoćniji suparnik, nekim mlađima u ekipi je to očito i trebalo.

Petak kreće HNL ludilo, idemo sad po duplu kantu opet i tu jebenu LP!

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.