• Yovitssa
    1k

Pa evo kad već pitaš, upravo mi je Bakrar u toj kategoriji. Osobno smatram da smo ga mogli prodati za više love s obzirom na doprinos u prošloj sezoni. Soldo mi je, s druge strane, nerealno dobar transfer (mislio sam da može za 1 mil. max).
    Da se razumijemo, nije moj post bio kritika sportskom sektoru, mislim da rade dobar posao. I nekako sam miran dok su oni za kormilom i vjerujem im.

Samo me svako malo baci iz takta to "điberenje" kada je Dinamo u pitanju. Baš taj PSG je podijelio sve svoje talente po Europi, a s nama se cjenka već mjesec dana...
  • modri-kibic
    1.8k
    Ako je neki igrač zadužio klub, taj igrač se odrekao svih svojih primanja u korist kluba na neko određeno vrijeme. Ovo ostalo su gluposti da je zadužio klub svojim igrama. On je plaćen za te svoje igre + razni bonusi. Netko tko je najbliži toj definiciji bi bio Livi ove polusezone ako je istina da se odrekao plaće u Dinamu i Feneru samo da ode u Dinamo. Ali opet je dobio bonuse za utakmice bez golova, prvenstvo i kup. Ove ostale priče da je neki igrač zadužio klub objesite mački o rep. Jako dobro se oni naplate.
  • ElDorado
    12.7k
    Kako Bakrar moze bit losa prodaja??!! 1:3.5 u godinu dana. Lik dosegao svoj plafon.
  • mali M
    10.3k
    amo me svako malo baci iz takta to "điberenje" kada je Dinamo u pitanju. Baš taj PSG je podijelio sve svoje talente po Europi, a s nama se cjenka već mjesec dana...Yovitssa

a gle, ja mislim da je svima jasno da Dinamo radi dobar scouting.. ja bi rekao da više njih sad svrbi kaj je Dinamo vidio u malom da oni nisu i dal da ga samo tako puste.. još ak potrefe i sad Danijem svima neće bit svejedno kad se Dinamo javi.. to ti je tak kad dođemo na dobar glas po nećem..

A kaj se tiče Bakrara, ovo da smo ga mogli prodati za više ja bi objesio mačku o rep. Kad je dolazio ja bi rekao da ćemo ga prodati za milju i pol, dve.. Stalno se tu po meni dobro ponavlja, netko vrijedi koliko ga je tržište spremno platiti. Mogli smo mi Bakrara cijeniti i na 9milja, ali kad nam nitko ne nudi niti 5 šta ti misliš kolko vrijedi? I iskreno, nisam baš doživio da smo Bakrara pustili "jer je zadužio klub"...
    Ja mislim da Bakrar nije htio biti druga rupa na svirali i da bi ga to dugoročno ubilo. Pitanje je i da li će ponovo dohvatiti ovakvu statistiku kao prošle godine. On je pokazao da je lik za 10 golova po sezoni, kod Dinama prošle sezone je anomalija i to dečko hoće unovčiti. Vidjet ćemo u Al Turbaniju kakvu će imati sezonu pa ćemo biti pametniji. Ali čini mi se da smo sa Prevljakom i Brumadom ubuduće napravili dobre transfere i skužio je i on da nezna dal bi se tu uspio ugurati više. Pametna odluka po meni kluba
  • Filip Međimurje
    1.6k
    Bolje imati prekaljenog golgatera na klupi kojemu nije problem čekati priliku, a dok dočeka isporuči, nego nezadovoljne igrače koji ili pak igraju na neprirodnoj poziciji, ili pak u slučaju Kuleta da ga moraš stavljati u 60-oj minuti jer će inače biti nesretan i slaviti golove na način da uperi ubojitu facu prema VIP loži.
  • debeli biciklist
    51
    bakrar je financijski dobar deal, kupili za miliijun iduće ljeto prodali za 3 ipo, čisti moneyball...
  • Keyser Soze
    20.4k
    Prema istom izvoru (Turci), navodno su i u Torinu odustali od pregovora. Prema njihovim informacijama, u ovom trenutku jedini klub koji i dalje ozbiljno prati situaciju oko Livakovića jest Dinamo.
  • ElDorado
    12.7k
    Lesički opet udara po klubu, sve krivo radimo po pitanju Livija. Gadi mi se taj lik neizmjerno.
  • Dzoni
    7k
    Zašto se jednostavno ti smradovi mamićevi ne prebace na Lokomotivu ili Sarajevo i tamo nek rade svoja krimi sranja? Dobili bi i gradski derbi i riješili bi se pljuvanja tih neljudi
  • IceMan
    4.2k
    Čuj nije mu lako,morao je visjet na lusteru cijelo proljeće i ljeto... I eto pomislio si na tren da ga neko spustio dolje. :lol:
  • Orc123
    16.2k
    Reko sam da Thun nije zajebancija....vecina ga je podcijenila, pa tako i vi....cak ste se ismijavali sa hendikepima
    Reko sam da Vidovic nije vezni nit ce ikad biti za ozbiljnu razinu i reko sam da Orsa nije ni blizu onaj Orsa od prije....on moze imati bljeskove ali on ne moze igrati na visokoj razini u kontinuutetu....

Ne likujem...bilo bi mi drago da sam sve peomasio i da jos promasim ali usli smo podcjenjivacki na Thun bez veznih igraca.....
  • Olmic
    5.8k
    Hvala Boban na Filipovicu, bas si se iskazao
  • Nogo
    12.2k

Ako se ne dovede Peretz, odmah se trebalo imati opciju 1 i 2 i 3. Da ne govorim dalje...

Onda se prodaje po potrebi. I ovo sa Bakrarom meni nije jasno. Zašto baš sada?
  • Diavollo094
    136
    Neka probaju dovesti nekoga tko će pomoći a ne da budemo rehabilitacijski centar
  • CastAway1986
    6k
    Zasto Bakrar nije htio ostati i traziti da odigra bar ove dvije utakmice nego je pobjegao kao Ivanusec nakon Sparte kao da ga trazi City
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.