• mali M
    10.3k
    Ovo bih gledao kao osobni poraz, kao da je uzeo tuđe prezime. Mene su učili ako se prezivam kako se prezivam, da uz to dolazi i Dinamo i oko toga nema rasprave. To su razine indoktrinacije. Svi moji potencijalni potomci će od starta biti tako učeni i oko toga također neće biti rasprave, sve ostalo je moj neuspjeh.Paggini

ahahahahahahahahaha! ma jasno, al samo kažem da bi mogao shvatiti. Taj mali treće generacije će se više smatrati Osijećanom, Osjećaninom (kako već), nego zagrebačkim dečkom, pa mi je i logično ako će ići njegova horda pohoditi Osijekove tekme da će se priključiti. Velim i ja bi negodovao, ali bi shvaćao rivalitet kojim bi se nas dvojica podbadali za vrijeme tekmi..
  • Warrior
    167
    mislim da je tako samo na povrsini. U Rijeci su uspjeli utisati navijace Dinama i Hajduka, ali ih nisu uspjeli ugasili ni blizu koliko oni misle da jesu.
  • Milki1
    33
    Vrlo jednostavno 60% Hrvatske navija za Dinamo 40% za Hajduk a u promilima za Rijeku,Osijek i ostale klubove.
  • javolimtebejako
    5.8k
    U Rijeci su uspjeli utisati navijace Dinama i Hajduka, ali ih nisu uspjeli ugasili ni blizu koliko oni misle da jesu.Warrior

a kako ce ih ugasit hahah pa naravno da ima i dinamovaca i hajdukovaca u Rijeci, al tesko da u nasoj drzavi moze vise lokalpatriotski nego je to u Ri
  • Fatos Beqiraj
    2.7k
    bojim se da je obrnuto, da je 60 posto za tovariju
  • Milki1
    33
    ma to je cista zabluda za Dinamo sa sigurnoscu to tvrdim grad Zagreb cijela sjeverna Hrvatska 95% slavonije, do Karlovca pa i vecina Like i u Sibeniku isto tako. Dok vec u Dubrovniku npr za Dinamo navijaju doseljenici iz Hercegovine a za Hajduk starosjedioci. Istra isto ima puno Dinamovaca tu bih rekao omjer 55:45 na strani Dinamovaca.
  • Paulie
    1.8k
    slavonija je 70-30 za nas, u istri su tovari u debeloj većini
  • Laugreano
    5.8k
    Nema sanse da je u Istri vise dinamovaca.
  • javolimtebejako
    5.8k
    SibenikMilki1

ne znam bas, u sibensko kninskoj je daleko najmanje clanova kluba
  • Keyser Soze
    20.4k
    Ponavljam, jedina bitna stavka toga tko ima koliko navijača je brojka na stadionu, a tu nas šišaju debelo. Može Dinamo imati i milijun simpatizera, to je nebitno kad u prosjeku dođe 11k ljudi.
  • Mathiasovi Chageri
    8.8k
    Jedini grad na području Hrvatske koji je uspio razviti snažan lokalpatriotizam u smislu navijanja za nogometni klub je Rijeka. Ostali navijaju ili barem simpatiziraju ili Dinamo ili Hajduk, a to ide iz kuće, prenosi se generacijski sa dida /oca s obzirom za koga su oni navijali u bivšoj državi.Ivanmtk

Mogu potvrditi kao kvarnerski zet. Rijeka je jedini grad u cijeloj Hrvatskoj kad je nogomet u pitanju (Istra kad je generalno lokalpatriotizam u pitanju) da je ta spona vlastitog kluba i lokalne zajednice jača od svih ostalih “stranih” utjecaja. I to nema nikakve veze sa Miškovićevim godinama, to je bilo tako i prije kad je tercet “Ča” Čaval, Čulina i Čagalj rušio Karlovac za ostanak u ligi, samo se nije hodalo tad na Kantridu u tom broju.

Rijeka je po tom pitanju posebna priča, nema tu nekog umjetnog hajpa, imaju masu svojih pjesama o gradu i o regiji koje su srasle uz klub kao navijačke, a da ne govorim da se ne sjećam se da sam se našao vani u Rijeci da se ne bi pustilo u nekom toku večeri Freed From Desire ili Košulja plava samo da se mogu vrijeđati tovari ili mi. S njima nemam nikakvih problema, štoviše, neka ih, treba nam zdravog rivaliteta, dosadno je bez drugih navijača, ionako osvajamo sve tuđe gradove.
  • Xpert1992
    781

Kad cujem da netko navija za Liverpool, Real etc.. a ima prek 20, 30 godina, lagano umrem iznutra.
  • Dzoni
    7k

Imaju i 10k veći kapacitet i tribine koje nisu etažirane, dakle odmah u startu puštaju masu veći kapacitet
  • Hnlovac
    7.2k
    to bi imalo smisla da nas kapacitet ograničava, ali mi rijetko kad rasprodavamo stadion, a nerijetko se događa da ne popunimo do kraja ni donje etaže

Kranjča će biti prvi put od valjda 82e da ce traženje karte vise biti pravilo, a ne iznimka
  • Mali Zeus
    21.8k
    kako si došao do tog zaključka?

U istri ih je mozda vise ali sigurno nisu u 'debeloj većini'.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet