• Krizy
    74.3k
    DATUM ROĐENJA: 17.02.2004.
    MJESTO ROĐENJA: Celje (Slovenija)
    VISINA: 195cm
    TEŽINA: 82kg
    NOGA: Desna
    BIVŠI KLUBOVI:
    NK Lokomotiva Zagreb: 37/12/4
    NK Brinje Grosuplje: 30/8/1
    NK Jarun: 21/2/0
    POZICIJA: Napadač
    BROJ: #19
    UGOVOR:
  • Šteco
    1.9k
    Dobrodošao!

PS Slobodno briši moju temu, kasnim...
  • Omake
    19.4k
    Dobrodošao, oporavi se i sretno u 2027. i nadalje
  • Mali Zeus
    21.9k
    Koliko bi trebao trajati oporavak?
  • Jaro
    12.3k
    navodno u sijecnju bi trebao biti fit...
  • Fatos Beqiraj
    2.8k
    Sad sam upalio sazetak Lokomotiva Osijek 3 1. Vidi se u njemu da zna odlicno primanje u trku za izborit penal i odlican gol glavom za 2 1. Samo mi se neda vise gledat ostale utk :lol: .
    Ali po ovom bi se reklo da zna mali nesto
  • bazooka93
    275
    je li aleks skandinavski tip napadaca (tipa haland, hojlund, sorloth) visoki atelticni napadaci kojima nije glavni forte igra ledjima vec napadanje prostora dubine i presing?
  • Omake
    19.4k
    po lanjskoj statistici je najbolji kao lažna devetka. Najbolje karakteristike su mu dodavanja u prostor i zadnji pasevi. Tu je drugi napadač u ligi posle Livaje. Dok nije došao Sabra i dok je bio bliže golu je izgledao kao kompletan napadač koji je više od kretanja među linijama i napadanja prostora. Tada su mu i brojke u završnici pale. Mislim da u Dinamu može biti ofenzivac koji zabija ili asistira svaku drugu uz doprinos u svakoj fazi. Imao je isti broj sprinteva kao i Bakrar lani, samo što je trčao kilometar više.
  • Jos-Optimus
    12.3k
    Ma dečko ima visok plafon...realno, tek se uči biti napadač, njega je Jelavić prebacio u napad iz veznog reda
  • Omake
    19.4k
    Prva sezona u drugoj slovenskoj i lanjska u prvoj HNL. Imat potencijal biti iznimno kompletan napadač. Teško je naći nekog ovako svestrana i mobilna na 195cm. Samo zdravlja.

aa5yAPw.png
  • Roky
    142
    U dosta segmenata igre je napredovo ali sad ovi grafovi pokazuju dva razlicita sustava igre sto znaci da je stvarno svestran igrac
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet