• vjeko1701
    27k
    Ne osporavam to, samo si pitao tko je prvi to pustio. Ne zna se, tolko je pouzdana vijest da nije ni potpisana.
  • Crni86
    22.9k
    los bacio foru u redakciji pa je netko brze bolje iso clanak napisat :smile:
  • NORTE
    25.9k
    Nadam se da će se orit Maksimirom na početku tekme:

Kako je dobro vidjeti te opet! :fire: :heart: d

Prva domaća tekma sezone, vrhunac ljeta, dan prije tekme izdano 17 tisuća ulaznica.

Odvedimo naš dinamo dalje u LP.
  • Filip B
    406
    Tu je onda isto pitanje otkud uopce ta informacija o 100k $ kao klauzula.. Ili je ful patka ili je netko pustio tu inf iz kluba/s Bakrarove strane
  • vjeko1701
    27k
    Po meni nije ni trebao netko pustiti sad, možda je netko samo znao te detalje transfera još od prošlog ljeta pa je sad figurativno zbrojio 2 i 2 napisao ko vijest.
  • fakin
    5.6k
    Bas sam to htio pitati jer se sjecam da je Boban rekao da niti on niti itko iz uprave ne govore niti ce ikad govoriti koga da stavlja trener u igru i sad ova prica da bakrar ne igra radi 100 000 znacilo bi njihov utjecaj.
    Bravo za Kovu što je sam ovo iskomunicirao, to je puno poboljšao od lani. Još da dobijemo sutra i bit ce sve top
  • Crni86
    22.9k
    Padat ce sejkire, fakin je pozitivan :smile:
  • Jos-Optimus
    12.2k
    baš sam ga htio pitati što se događa...i to već par puta, neka, Bogu hvala
  • Crni86
    22.9k
    drago mi je promatrat ovu preobrazbu
  • DiddyGuela
    6.3k
    Ljetni fakin
  • vjeko1701
    27k
    Ući će u legendu ko ljetni Rukavina.
  • Fan
    2.5k
    Nevezano sad za to što je istina, što ne, ali zašto ne vjerujete onome što je prije napisano, da nije igrao da uštedimo 100k eura, a vjerujete da nije igrao jer bi se čuvao (po svemu viđenome nije takav, igrao bi na 100%) ili jer bi se Lisica/Topić uvrijedili (kaj bi onda Vinlof trebo reć?)? Jer nam paše takav narativ?
    Mi ne znamo što je istina, čak i da direktno Boban nešto kaže, ne zato što bi namjerno htio obmanjivati navijače, nego da zaštiti interese Dinama (zašto bi itko trebao znati da želimo uštediti 100k, ukoliko je taj dio istina naravno) . A tako i treba biti. Tako da bi trebalo sve vijesti iz "maksimirskih izvora" uzeti sa, ne zrno, nego šaku soli.
  • Droljo
    30.3k
    kaj bi onda Vinlof trebo rećFan

On će brzo popizdit. Lik je u Austriji odigrao preko 30 utakmica prije dinama u jačoj ligi a tu je goda ispred njega.
  • Crni86
    22.9k
    da nije igrao da uštedimo 100k eura,Fan

Zato jer sam uvjeren 125% da se u klubu tako ne razmislja. Razmislja se mozda juznije od nas, ali sam sasvim siguran da u klubu ne bi riskirali prolazak dalje i zaradu od preko 30 milja eura zbog 100k.

To jednostavno granici sa zdravom pameti i ima za narativ samo vodstvo naseg kluba prikazat kao neke ljude koji nemaju ambicija za klube, boje se, stede i prikazuje klub kao da nema za biber jer se u utakmicama sezone mi bojimo zbog 100k.

Valjda si pratio izjave i rad ovih ljudi zadnjih godinu dana. Mislis da bi povukli takve poteze?
  • Fan
    2.5k
    Zato jer sam uvjeren 125% da se u klubu tako ne razmislja.Crni86
    Naravno da ovo ima najviše smisla, čak se i slažem s tim, ali je i dalje nagađanje.
    Moja poanta je da ne volim što se mnogo stvari uzimaju zdravo za gotovo i vjeruje 1/1 samo zato jer, eto, nam paše. Danas će se pisat kak je ovo sve točno, sutra će isti taj autor napisat nešto drugo gdje će ga svi popljuvat kako nema nikakve informacije i sere gluposti. I tako ukrug.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.