• Fatos Beqiraj
    2.7k
    Skok igra i branjenje prekida nema bas nikakve veze sa visinom igraca
  • Crni86
    22.9k
    Malo pametnije sergijevo postavljanje u tim njihovim tranzicijama i da se malo brze vrate desni bek i jedan vezni i sve bu okej.

U drugom poluvremenu smo vec bolje branili te duge na devetku na nasu desnu stranu obrane.
  • vjeko1701
    27k
    A bilo je svašta u prvoj. Da su Beljo i Orša zabili svoje zicere, pričali bi o odrađivanju posla u uzvratu.

Nije nikakva panika niti se itko trese, al bome smo se svačega nagledali u pretkolima tak da određen oprez uvijek postoji. Dovoljno su ozbiljna ekipa da ispadne sranje.

Svoje šanse ćemo sigurno imati. Ako ih dovoljno iskoristimo, laganini prolaz.
  • Big Daddy
    1.8k
    Jos jednom, Radeljic je bolji u skoku od Domingueza, a to kaj je 10 cm veci, nije mu sigurno nedostatak.
  • Big Daddy
    1.8k
    „Gradjen kao stalak za infuziju“? Lijepo ti o igracu Dinama.
  • Fatos Beqiraj
    2.7k
    ponavljam, branjenje prekida nema veze sa visinom, tu treba uigranost ekipe jedan igrac ti ne cini razliku
  • Dzoni
    7k

Dobro jel igramo košarku ili nogomet da je skok toliko bitan? Do te mjere da staviš dva lijevaka na stoperske pozicije
  • NerminB
    1.8k
    Mislim da cemo ovo rijesiti 2:0.. postoji bojazan da neka frljoka ne zavrsi iza filipovica ali mislim da su momci ovo ozbiljno shvatili. Pune tribine, teren na kojem znamo igrat za razliku od onog gore.. Bit ce to ok :smile:
  • CerealKiller
    559
    Ja sam totalno miran. Igramo doma pred punim stadionom, sigurno ćemo biti dominantni u posjedu i udarcima i na kraju krajeva bolja smo ekipa. Naravno sve je moguće u nogometu ali baš sve ide u našu korist.
  • Teofil Kateran
    4.1k
    Radeljic je bolji u skoku od DominguezaBig Daddy

Kako točno argumentiraš da je Radeljić bolji u skoku od Domingueza ako statistika govori suprotno?
  • Blue Label
    282
    Dominguez jede Radeljića u skoku. Prošle sezone je bio u top 7 braniča do 23 godine po osvojenim zračnim duelima.

Uostalom bilo bi poprilično bedasto mijenjat uigrani stoperski par sa igračem koji je tek došao, plus imao bi dva lijevaka i otežao linije dodavanja kod otvaranja.
  • Milki1
    30
    Ma kakav skok nece nam do gola doci.
123456Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.