• Dzoni
    7k

Mi tražimo prednost, ne čuvamo ju. S parom Mckenna-Radeljić dobivamo 2 spora stopera ispodprosječna s loptom
  • Big Daddy
    1.8k
    prekidi su in najveca i jedina opas ost i tu ih treba spustiti, Radeöjic ce sigurno dobiti vise skol duela od Domingueza
  • Hnlovac
    7.1k
    sizofrenija na zoni kao i inače
  • Dzoni
    7k
    Ali neće napraviti ništa prema naprijed. Trebaju nam golovi
  • Big Daddy
    1.8k
    Za naprijed imamo dovoljno aduta. Mi cemo dominirati, njihova jedina sansa su prekidi, zato jaceg igraca u skoku.
  • austrijanac
    12.4k
    Ne znam koliko su Sanse da Radeljic, nakon deset dana treninga, debitira u Europi.
  • austrijanac
    12.4k

Ponavljam, deset dana treninga s novom ekipom, nakon godisnjeg i svega, ne vjerujem.

Nije stvar fita, nego kemije.

Pogotovo lik je ljevak, a i postoji Galesic.

Nastavni, tj edit: Sergi je bolju igru glavom imao prosle sezone od Radeljica.
  • Dzoni
    7k
    zato jaceg igraca u skoku.Big Daddy

Dominguez je 191cm visok. Ne kužim kako je on "slab u skoku"
  • Zagi
    18.4k
    Imali su dečki hrpu vremena istrenirati kako bolje zaustaviti onu njihovu nabijačinu na 9ku.
    Boljom adapacijom na tu taktiku, ne vidim kako nismo u velikoj prednosti u ostalim segmentima igre.
  • Fatos Beqiraj
    2.7k
    Nasamarat cemo ih lagano, sta se tresete. Puno smo bolji, jos mi nije jasno kako nismo okrenili ono drugo poluvrijeme
  • Big Daddy
    1.8k
    Radeljic je preko 2 m i bolji u skoku.
  • IstinaZaDinamo
    2.7k

Znaci ti bi dva ljevaka na stopere od kojih je jedan gradjen kao stalak za infuziju da se bori sa onim njihovim tamnoputim crncem?

Screenshot-20260726-170946-Sofascore.jpg

Sergi i McKenna to odradjuju bez problema :strong:
  • Dzoni
    7k
    I što još pruža, osim eto malo boljeg skoka?
    U ostalom, ne znam ni koliko je spreman nakon SP. Kad će biti letećih zamjena samo za prekide, bio bi odmah spreman
  • hardek
    11.1k
    Nama cilj mora biti spustit loptu na zemlju i kontroliranim posjedom stvarati šanse. Vidjeli smo i u prvoj utakmici koliko toga smo im stvorili čim smo 2,3 puta zaljuljali lijevo-desno. Micanjem Sergia smanjujemo sebi šanse za kontrolu igre.

Na kraju krajeva, nije ni Sergijeva duel igra bila problem, nego bi ta lopta nakon tog duela konstantno dolazila u posjed Thuna, to je ono što se mora promijeniti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.