• DiddyGuela
    6.3k

Da vidio sam. Ali isto tako je bilo ocito da nije ogromna razlika između igraca u rotaciji i onih iz prve postave. Nije to ekipa kvalitetnih pojedinaca pa ce sad uz par rotacija biti potpuno druga momcad. To je manje vise to... Od kvalitetnijih igraca se ponesto isticu Heule i Labeau koji su jucer usli u nastavku. Ali opet, ne mozes reci da bez njih izgledaju drugacije niti da igraju drugaciji nogomet. Thun je prije svega sljakerska momcad kojoj su prekidi najjace oruzje.
  • Mlađi referent
    15.9k
    Mislio sam da sam opušten pred uzvrat, ali sinoć sam sanjao Aalborg :rofl:
  • Teofil Kateran
    4.1k
    Ključno je dobro zatvoriti Labeaua, oni su najviše akcija stvorili tako što bi nabili dugu na njega, a on bi ili dobio skok ili izborio aut na našoj polovici čime su osvajali dosta prostora samo tako. Dominguez će tu morati biti na razini i probati zadržati posjed jer je nekoliko puta stvarno mogao pronaći bolje rješenje od izbacivanja u aut u prvoj tekmi.
  • Kumerle
    3.2k
    Dinamo win three zero, Dinamo win.
  • Crni86
    22.9k
    Thun trebao najozbiljnije shvatiti. Dignut trku i agresiju za razinu dvije vise i sve ce biti okej.

Pokazali su da su dobra ekipa koja zasluzuje respekt i nece se tek sami pobijedit. Vjerujem da mi imamo itekako kvalitete za proc ih, ali se momcad mora 110% potruditi, a mi kao navijaci moramo bit strpljeni i davat deckima od prve do zadnje minute vjetar u leda. I ne zelim cut ni vidjet zvizdanja i nezadovoljstvo ukoliko na poluvremenu ili u 50,60, minuti necemo imat vec prolaz.
  • Jos-Optimus
    12.2k
    pa inače je Fila baš na prekidima bio top, izlazio i kupio centaršuteve, zaista se nadam da je ona tekma bila anomalija
  • NoSkillan
    354
    kojih prvih 11 predvidate sad kad je stojkovic dostupan, jel mislite da starta
  • vjeko1701
    27k
    Ja se generalno nadam da je puno nespretnosti i nesigurnosti na toj tekmi došlo iz toga kaj je bila prva natjecateljska utakmica u sezoni i to na umjetnom travnjaku. Ako doma krenemo koncentrirano i odlučno, već će to biti puno bolje. Izjednačujući gol zlata vrijedi jer ne ganjamo zaostatak.
  • hardek
    11.1k
    kojih prvih 11 predvidate sad kad je stojkovic dostupan, jel mislite da startaNoSkillan

Stojković odslužuje 2. utakmicu kazne tako da nije dostupan za uzvrat
  • NoSkillan
    354
    imo sam brainfart trenutak, isprike
  • rioda
    17.6k

Rekao je Silvio Marić na RTL-u nešto u stilu da su igrači rekli da im je bilo jako teško prilagoditi se na teren, tako da je to očito imalo puno utjecaja
  • Crni86
    22.9k
    moj dojam je da se nemir kod nas uvuko u onoj nespretnoj reakciji filipovica nakon koje je obranio dva zicera.

Do tad thun nije postojao, mi smo sve lagano odradivali. Razumijem da je fili nakon dugo vremena prva prava natjecateljska tekma, ali on jednostavno mora uljevat sigurnost ekipi. I tu smo se daliuvuc u neku crnu rupu, a Thunu smo dali krila. Kao da se stanje na terenu promjenilo i njima smo dali znak - pa vidi moze se tu svasta izvuc.

Bez ikakvih poklona i mi prolazimo. Ne treba odigrat ne znam kakvu utakmicu, samo sto posto fokusa i pristupa i da budemo na nekih 70% svojih mogucnosti i mi prolazimo.
  • Masto
    1.9k
    vjerujem ako pokazu u utorak da je bilo najviše do terena
  • marcio amoroso
    52.3k
    Imam osjećaj da je većina očekivala gaženje već u prvoj tekmi i da su malo podcijenili suparnika koji je ipak prvak Švicarske.

Sada su pak nekako svi u nekoj panici kao da lovimo tri razlike.
  • Big Daddy
    1.8k
    U prekidima su jaki, obavezno Radeljica umjesto Domingueza, za skok u obrani i za nase kornere.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.