• Maximo
    883

Umjetnost build upa
  • Keyser Soze
    20.3k
    Thun vodi 2:1, opasni su iz prekida baš
  • Dino
    5.7k

Nek jos neko upuceniji potvrdi, ali briem da ovo nije tekma visokog rizika i da stoga piva bude alkoholna ziher
  • badjibadara
    10.2k
    Nema razloga da uskrate ono kaj zovu pivom na ovoj tekmi.
    Inače Thunu treba skinuti kapu. Nema tu neke individualne kvalitete, ali uigrani prekidi, preskakanje igre i solidna tranzicija daju rezultata. Mišić i braniči moraju biti full koncentrirani.
    Sa druge stane dosta nekih neforsiranih pogrešaka u obrani, tu ih moramo kazniti.
  • Dinamosaur
    3.6k
    rijeci ti se pozlatile
  • Keyser Soze
    20.3k
    Thun opet nakon prekida, 1:3
  • miro
    9.4k
    baš su opasni na tim nabacivanjima
  • blue heart 72
    3.7k
    Čak ni nije loše da je Thun večeras odigrao, tako kako je odigrao. To znači apsolutnu ozbiljnost i koncentraciju sa naše strane. Možemo mi na bespućima interneta pisati kaj hoćemo do mile volje, ali pred stručnom stožeru i igračima je samo jedna zadaća, ući maksimalno ozbiljno u susret, te izbaciti Thun.
  • Tom Hanks
    5.6k
    Nisam ispratio,u nekom slučaju ispadanja tko je protivnik u EL?
  • Dzoni
    7k
    Gubitnik Vikingur Hapoel Beer Sheva
  • blue heart 72
    3.7k
    Poraženi iz dvomeča Vikingur/Hapoel BSh
  • criticus
    8.7k
    Sudi nam Bugar kojem će ovo bit druga utakmica kval za LP u karijeri. Sudio je u CO ligi Rijeci protiv Noaha, crveni karton Majstoroviću. Općenito daje dosta žutih, preko 5 po utakmici. 2022 sudio HNL, Varaždin Gorica 2-1, dao 2 crvena i 7 žutih. Dakle možemo očekivati suca koji će graditi autoritet kartonima.

Što se tiče Thuna, opet sinoć dokaz da to što smo bolji i što ćemo ih nadigrati nemora ništa značiti. Moramo biti koncentrirani i efikasni inače nas čekaju ogromni problemi. Možemo imat 10 mrtvaca a da nam oni zabiju iz 2 kornera. Uh, baš teška utakmica nas čeka.
  • vjeko1701
    26.9k
    Nadam se da se cijeli tjedan drilaju ti prekidi inače nas čeka duga večer.
  • DiddyGuela
    6.3k
    Kakav je Filipovic inace na prekidima? U svicarskoj je bio jako nesiguran, ne znam jel to bio samo los dan ili su mu prekidi slabija strana?

Pogledao sam jucer Thun, bzvz ekipica ali puno zuje i dobro se snalaze u guzvi. Ocito puno rade na prekidima jer su i Luzernu radili puno problema na taj nacin. Kao da igramo protiv kakvih skota ili iraca... ono, puno si bolji ali oni taman imaju tu jednu foru na koju te mogu dobit pa taman i da ukupno imaju 2 suta u cijeloj utakmici.
  • Crni86
    22.9k
    Pogledao sam jucer Thun, bzvz ekipicaDiddyGuela

Jucer su zarotirali skoro sve igrace iz prvih 11
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.