• Ivdzo11
    10.6k
    Kako doznaje tportal, Dominik Livaković odbio je ponudu Olympiacosa, koji ga je želio dovesti kao veliko pojačanje za novu sezonu. Grčki velikan bio mu je spreman osigurati istu plaću kakvu ima u Fenerbahčeu, ali hrvatski reprezentativni vratar nije prihvatio ponuđene uvjete.
  • grba
    810
    Livi ocito zeli samo Dinamo
  • criticus
    8.7k
    Taman nešto razmišljam kako li je jadnom Livakoviću čitat ovu temu. Jadan čas je čas nije. Nezna bil se spakova il raspakova. Triba li mu viza ili skida aplikaciju za bajs. Sto muka. Dominiče izdrži.

P.S. Ako odeš u Grčku zvezdu kad te krenu gađat bakljama ne zovi.
  • Archangel
    151
    Vjerojatno ne ali Olympiacos nije liga petice. To je tu negdje kao Dinamo ili nešto lošije a nije onda doma.
  • pešća
    1.7k
    Livi izdrži ovih mjesec dana, a onda idućih 4-5 godina low cortisol!
  • grba
    810
    Ima i u tom istine, vidjet cemo, nase je da se nadamo
  • Archangel
    151
    Mislim ako su mu grci nudili mnogo veću plaću nego što bi Dinamo dao i to je odbio to je jako pohvalno. To minimalno pokazuje da mu novci nisu najvažniji
  • pešća
    1.7k
    Gdje je sad onaj Čempers da nam kaže kako je ipak u novcima sve i da Boban više zavuče ruku u đžep inače ništa od posla? Na Livakoviću je da samo odbija ponude a Fenerbahce će bit na kraju krajeva prisiljen prodat Dinamu.
  • criticus
    8.7k
    Još jedan komentar i prestajem spamat na ovu temu :smile:.

Ako Dominik Livaković odbije sve ponude i natjera Turke na povratak u Dinamo njegov status u hramu naših legendi je odmah uz bok Arijanu Ademiju. Toliko.
  • SanctaSanctorum
    457
    Vjerujem u Livija i vjerujem u naše ljude koji se bave njegovim dolaskom. Znam da ćemo dati sve što je u našoj moći da Livi završi karijeru doma, a uvjeren sam da će i on. Ako ne bude suđeno, jebiga. Zauvijek moj, a vjerujem i svačiji prvi izbor za golmana Dinama. Koliko god treba čekati.
  • Archangel
    151
    Ili ako se zainate će ga zadržati kao drugog ili trećeg golmana.. ali nadajmo se da neće biti tako
  • Dzoni
    7k

Boli me kurac kaj misli, ali ako kažeš "nisam nikakav rasist, ali ne želim crnca za golmana", napisao si retardiranu glupost temeljenu na boji kože
  • pešća
    1.7k
    Pa zar nije da ne mogu jer su ispucali kvotu stranaca, doslovno su ga se prisiljeni riješit?
  • Jos-Optimus
    12.2k
    iznad, po meni iznad, ako se zaista vrati onda je to vrh piramide za mene
  • Kujtim Shalla
    10.4k
    Žele i leaa za 50 milja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.