• Maximo
    882

Ide produženje ugovora Filipoviću
  • Efes Pilsen
    16.4k
    A da se i mi ukljucimo za tog Ortegu pa kad je bal nek je maskenbal?
  • Gemišt86
    534

Ko kaze da vec nismo? Haha
  • FazeN
    7.4k
    Koje opcije uopće imamo ako ce cijeli posao oko Livija još više otegne ili propadne osim Šempera?
    Koji su vratari dostupni na tržištu, a da bi kvalitetom zadovoljili dinamove kriterije i platni razred?
    badjibadara

To je pitanje za @Omake
    Meni je Šemper super a i ugovor mu ističe iduće sezone
  • rokikaciga
    16.2k
    Dečki (i dvije cure), nema straha. Bara je običan prodavač magle i sada mora prodati sebe kao heroja koji će srediti nemoguć posao sa turcima koji su tvrdi pregovarači i vratit Livija u Zagreb što je i Livijeva želja. Fener može prihvatiti ponudu kakvu hoće, sve je na kraju na Liviju...a koliko znam Liviju se ne ide u još jedno grotlo debila kao što je Grčka i to još u Olympiakos.

Opekao se svjetski, svi mediji su prenjeli da je Pini vratio Varelu u Porto, a Bara ga je sumnjivim metodama preko četvrtoligaša dovukao do Dinama kao 15godišnjaka. Sad mora ispast faca, zato su i ovi medijski nastupi.
  • criticus
    8.7k
    Oprosti @FazeN, ali već si pisao da je gotovo da je naš ima misec dana. Miro piše evo Torinu ide usluga, Fabrizio da uzimaju golmana Leedsa. Sad ovo sa Grčkom zvezdom Lesički pa ti. Sigurno ne mislim da lažeš, ali očito vam dolaze informacije sa x strana koje ne odgovaraju stvarnom stanju. Stoga dok ne potpiše ja nijednoj informaciji ne vjerujem.
  • FazeN
    7.4k
    Oprosti FazeN, ali već si pisao da je gotovo da je naš ima misec dana. Miro piše evo Torinu ide usluga, Fabrizio da uzimajubgolmana Leedsa. Sad ovo sa Grčkok zvezdom Lesički pa ti. Sigurno ne mialim da lažeš, ali očito vam dolaze informacije sa x strana koje ne odgovaraju stvarnom stanju. Stoga dok ne potpiše ja nijednoj informaciji ne vjerujem.criticus

Što se ispričavaš :lol: opusteno, sve si u pravu osim da sam napisao gotovo, nisam nego kak mi je rečeno da je korak do Dinama, a mislim da oko Livija od sastanaka do ponuda je sve bilo točno, tako da sigurno je i tako to bilo tad, ne bi pisao pogotovo o tako osjetljivoj temi da nije :)
    Biznis biznis kak bi hasbulla rekao
  • Omake
    19.2k
    Obed Nkambadio kao neki High risk high reward možda. Nisam se puno zabavljao s vratarima. Pošto uglavnom pratim ove u23 mlade igrače, a kod vratara je potreban što veći uzorak. Stvarno sam se nadao i mislio da će se Livi vratit. Šemper mi je jako dobra utješna nagrada.
  • DiddyGuela
    6.3k
    Na pamet mi pada mali Čavlina i kakva je zapravo steta njegov razvoj karijere. Umjesto da je decko odradio dvije kvalitetne sezone na posudbi i da sada konkurira za golmana Dinama, on je parkticki na nuli. Izgubio je zadnje dvije sezone na posudbama grijuci klupu u Osijeku i Comu. Kakva steta!
  • modri-kibic
    1.8k

Čavlina stariji je izjavio da je Dinamo pogriješio na početku prošle sezone kaj nije mali Čavlina postavljen za prvog golmana. Da bi sada imali golmana za prodati u razini od 8 do 10 milijuna eura.
  • Profesor Baltazar
    124
    Ma kakav Čavlina. Od njega ništa više nego prosječan golman. Ne znam što uopće vidite u njemu. Da je imalo išta vrijedio mogao se nametnuti u Osijeku, al su mu bitnije očito druge stvari od nogometa.
    Nama treba provjereni golman i to može biti kalibar Šempera, Horkaša i slični s tim da mislim da je Horkaš dosta skuplji od Šempera.
  • scooniepenn
    7.1k

Bez daljnjega, nisu u vecini srecom na Zoni, ali ima takvih i ovdje.
  • Crni86
    22.9k
    kuzim da, al ovdje si bar nesto reko… u smislu cekamo iduci sastanak fener ne zna kaj bi. Kao kupujes si vrijeme
  • rioda
    17.5k
    Čavlina stariji je izjavio da je Dinamo pogriješio na početku prošle sezone kaj nije mali Čavlina postavljen za prvog golmana.modri-kibic

Zato su oni majstorski pogodili s posudbom u Como.
  • modri-kibic
    1.8k

Slažem se, to mi je najbesmislenija posudba u zadnjih par godina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.