• BW1986
    203
    Ako slučajno ima netko viška kartu za gostovanje u Thunu, javite porukom.
    EDIT: riješeno.
  • blue heart 72
    3.7k
    Ako netko treba ulaznicu za gostujući sektor, neka se javi u inbox.
    Jedan frend je nažalost spriječen, tako da ne može ići.
  • Neron53
    2.7k
    U ime kompe koji kasno pali pitam da li tko ima ulaznicu (ili dvije :) ) za koncert 40 godina a da nece ici ?
  • CalxibEro86
    28
    Thun, sjever dolje ako netko ima viska nek javi
  • Niko1986
    7.9k
    Također, ako netko ima viška SD frendu treba.
  • Dinamosaur
    3.6k
    svako malo se oslobađaju karte, provjerite svakih pola sata i uletit ce neka
  • DrRatoljub
    1.2k
    Odmah da kažem da ako nije prava tema neka mi se samo napiše.
    Otac ne moze ici na tekmu pa imam kartu za sjever gore. Pa ako ikome treba neka se javi u inbox za dogovor.
  • BlueNinja
    618
    Lov na ulaznice — automatski ulov prepuštenih ulaznica (testna faza)

Za sve koji ne žele ručno refreshati stranicu i gubiti sate u lovu na prepuštene ulaznice — napravio sam rješenje koje to radi umjesto vas.

Sustav automatski prati odabrane sektore i čim se pojavi prepuštena ulaznica, rezervira je na vaš račun i odmah vam šalje email s linkom za dovršetak kupnje.

Kako radi:

1. Odite na https://zona-karata.live/prepusti
    2. Prijavite se svojim podacima za tickets.gnkdinamo.hr (s uključenom opcijom "Zapamti me")
    3. Odaberite Lov na ulaznice, izaberite utakmicu i sektore koje želite loviti
    4. To je to — u aplikaciji vidite svoju poziciju u redu čekanja, a čim sustav uhvati ulaznicu, stiže vam email

⚠️ Kad stigne email — bitno! ⚠️

- Rezervacija vrijedi samo 15 minuta, pa reagirajte odmah
    - Prije klika na link iz emaila morate biti prijavljeni na tickets.gnkdinamo.hr . Ako niste prijavljeni, link vas preusmjeri na običan odabir ulaznica i rezervacija se neće prikazati
    - Ako ste prijavljeni, link vas vodi ravno na zadnji korak kupnje — samo dovršite plaćanje

Zašto testna faza?

Cijeli proces je testiran osim samog zadnjeg koraka — plaćanja. Treba mi barem jedna dobra duša koja će proći cijeli proces do kraja i, nadamo se, uspješno kupiti ulaznicu.

Ako netko proba, javite kako je prošlo — svaki feedback je zlata vrijedan!
  • dinamo u srcu
    2.9k
    tebe zaposlit odmah u Dinamo ili na Zonu i dat ti slobodne ruke da radiš što te volja.
  • rioda
    17.6k

Ako više ljudi čeka istu tribinu i sektor, kome dodjeljuje rezervaciju?
  • BlueNinja
    618
    postoji red čekanja, ko je prvi stavio svoj lov na karte dobiva prvi
  • crophantom
    5.9k
    pohvale na entuzijazmu prije svega :smile:
    nadam se da se nećeš uvrijediti na dobronamjernu "kritiku", samo jedna stavka o kojoj razmišljam, mogu li se ljudi maknuti iz reda? čisto razmišljam ako se 10 ljudi npr prijavi za neki sektor, a u međuvremenu kupe ulaznice za neki drugi ili jednostavno ne reagiraju na mail ako im dođe, to znači da će 2,5h te ulaznice biti "rezervirane", a možda ih niko i neće uzeti. samo to vidim kao manu, probaj razmisliti kako spriječiti situacije gdje će opet neko drugi ostati bez ulaznice, a možda čovjek ni nezna da zona postoji.

ipak razmišljam i o ne-zonaškim navijačima Dinama, da si ne navuceš ljude koji će pizditi da su Zonaši privilegirani na vrat :smile:
  • BlueNinja
    618
    postoji opcija otkazivanja lova na ZK vec sad, otkaz rezervacije jos nema, ali nije ni to problem dodati

Ograničenje sam stavio 1 karta po accountu čisto da se neko nebi zaigrao s brojkama

A kaj se tiče Zone, zato je uvijek dobro biti na Zoni :wink:
  • BlueNinja
    618
    ipak razmišljam i o ne-zonaškim navijačima Dinama, da si ne navuceš ljude koji će pizditi da su Zonaši privilegirani na vrat :smile:crophantom

kak bi se reklo, ak je javno na netu i nije potreban zona login svačije je nije samo od Zone :wink:
  • Plava 9ka
    74

Vjerujem da je sve u dobroj namjeri ali ja bi ja tvojem mjestu obrisao ovaj post ako nisi provjerio TOS ulaznice.hr/Entrio . Ovo što si napravio bi se lagano moglo koristiti na maliciozan način, netko napravi 10k računa i rezervira cijelu tribinu. Naravno da se to može i bez ovog tvog sustava, ali ako netko to napravi preko tvoje stranice, ti ćeš biti krivi.

Ali ako si već provjerio TOS i sve je ok, super. Mada bi ja rekao da ga već kršiš jer koristiš API bez dopuštenja.

Opet, bez hate-a, samo se pazi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.