• rokikaciga
    16.1k
    ma joj, otvori clanak

Ove dvije slike su stavljene sa opisom "Andy Bara u Istanbulu"

2770698.jpeg

2770700.jpeg
  • fakin
    5.6k
    Pa da bara je lijevo od ovog u crnoj majici, bijelu košulju ima
  • rioda
    17.5k

Pa na prvoj je u pozadini, ti si valjda mislio na ovog u crnoj majici, u prvom planu
  • skener
    8.9k
    jbt onda sam ja lud, ali ja tu vidim Baru oba puta u istome :lol:
  • modri-kibic
    1.8k

Jel na prvoj slici ovaj sa ruksakom @FazeN ? :chin:
  • rokikaciga
    16.1k
    Ma idi u kurac, mozak mi je sprzen od posla :lol:
    Tek sad vidim da je Bara ljevo od ovog lika sa crnom majcom i kapom
  • Kujtim Shalla
    10.4k
    Bara se obukao ko da je u garmišpartenkirhen krenuo na četiri skakaonice:lol:
  • austrijanac
    12.3k
    Bude li Kova izdrkavao Belju kao sto je to radio prosle godine, imat cemo problema opet.

Man management je najlosija Kovina osobina i nadam se da ju je napokon doradio kak spada.
  • rokikaciga
    16.1k
    Bome sad imamo napad da se smrznes. Beljo, Prevljak i Stojakovic.
  • Noel
    22.5k
    Bude li Kova izdrkavao Belju kao sto je to radio prosle godine, imat cemo problema opet.

Man management je najlosija Kovina osobina i nadam se da ju je napokon doradio kak spada
    austrijanac

Prevljak, Stojaković, Brumado na zimu. Očigledan je odlazak Belje na zimu. Možda i u ovom roku čak ali na zimu dosta realno.
  • austrijanac
    12.3k

Ma ja ocekujem prodaju na zimu, nekih 20M u englesku.

Ali svejedno nisam zadovoljan s trenutnom nakrcavanjem poznavajuci da nam trener ili ima programirane zamjene unaprijed ili ih nema uopce, te vec prva tekma je pokazala tu manu.

Nadam se da ce se popravit u vezi toga.
  • penetrisac
    408
    Smail Prevljak je novi igrač Dinama.Klubovi su se dogovorili i uskoro Smail stiže na liječnički.
  • podravskimodrikibicPMK
    339
    Prevljak, Stojaković, Brumado na zimuNoel
    Od te trojice zajedno dobiješ jednog Belju, jako jako sam sumnjičav u kvalitetu spomenute trojice. Činjenica da ne znaš ko bi od te trojice startao (oke s jedne strane nijednog još nismo vidjeli u našem dresu pa je razumljivo da ih ne poznajemo previše) ti govori dosta po meni
    Brumado sklon ozljedama, Prevljak u 30ima, Stojaković mi još nije ta razina
    Ponavljam zajedno daju jednog Belju

Edit: sve govorim iz perspektive da Beljo odlazi a dolaze/ostaju ta trojica
  • Peškaman
    9.4k
    Ima smisla jedino ako mislimo prodavat' Topića pa da Stojaković bude špica+krilo.
    Je l igrao Stojaković ikako krilo ili je isključivo špica?
  • emilperska
    17.4k
    Imat cemo minimalno 55 utakmica ove sezone (racunam finale kupa i EL grupna faza minimalno).

Beljo ne moze igrati sve, a i nesto cemo sigurno igrati s 2 špice + Beljo se sutra moze ozljediti..

Ono sto svakako stoji jest taj loš man management kod Kove. On je i u utorak iskoristio samo 3 od 5 zamjena. I cesto mu se desi da napravi samo 3 ili 4 zamjene umjesto svih 5. Taman da 2 u sudackoj odradi da si netko nastup upiše. Nadam se da ce se to promjeniti..

Brumada ne treba racunati. Dosao ili ne dosao, on ove sezone nece vise nastupati jbg..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.