• Maximo
    882
    A isto je neko gore dobro napiso, njima su kao otišli 2-3 ključna igrača, ali realno i nama nema 2 ključna igrača od prošle sezone, Livi i Stojke, čije se odsudstvo itekako osjetilo..
    Tako da priče oni su se raspali, lako ćemo, ne drže vodu...
  • scooniepenn
    7.1k
    Kao što sam već ranije pisao i u prvoj utakmici je iz aviona bilo vidljivo da smo mi i unatoč izostancima, nesnalaženju na umjetnu travu prvo poluvrijeme, lošoj defanzivnoj igri i povratnoj trki naših osmica barem klasu bolja ekipa. Kad se sve sagleda mi smo i tamo trebali pobijediti, no očekujem našu dominaciju u Zagrebu i suveren prolaz. Ono što mene brine je desna strana gdje je jedino Topić nešto pokazao i ako se do playoffa nešto ne promijeni bit ćemo u debelom problemu. Bakrar je trenutno dvije razine iznad ovakvog Lisice, a za Valinčića imaš zamjenu u Tabinasu kojeg bih prvo vidio kako će izgledati u HNL-u za neke zaključke. Osim toga, Kova inzistira na Godi i onda dobiješ to da od 4 bočna igrača jedino Orša može nešto napraviti. Bilo koji ozbiljan trener će nam zatvoriti sredinu, uz našu sterilnost po bokovima.
  • austrijanac
    12.3k
    Nadam se puno vecoj minutazi ove godine Perezu.

Goda je ziceras i to je pokazao ovu tekmu opet - nista negativno, ali treba iskoristit potencijal Vinlofa ove sezone.
  • marcio amoroso
    52.3k
    Nadam se puno vecoj minutazi ove godine Perezu.

Goda je ziceras i to je pokazao ovu tekmu opet - nista negativno, ali treba iskoristit potencijal Vinlofa ove sezone.
    austrijanac

Apsolutno se slažem. Iznimno cijenim Godu, ali nije Cucurella da baš bude zacementiran u prvih 11.
  • austrijanac
    12.3k

Vjerujem da ima minutaže za njih oboje, ali Pereza zelim i u ovakvim tekmama gdje Thun nakon 75 minute nema snage vise ni dijagonalu udarit, a kamoli naganjat beka. Ne kuzim zasto nije usao bar deset minuta.

Primjera radi, prosla sezona:

IMG-4183.png

Mislim da je trebao dobit deset minuta i mislim da u HNLu mora imat vecu minutazu - prosle godine je dobio dosta garbage timea nakraju sezone.
  • fakin
    5.6k
    Jbga znamo svi da je Kova ziheras i da ce radije ici na sigurnu opciju u obrani, nego riskirati ofenzivno s vinlofom. I to je ok kad igramo protiv Barcelone ili Arsenala, ali thun to nije
  • CerealKiller
    556
    Sve mi je bilo jasno prošle godine kad je Goda odjednom postao starter. Sjećam se da je Kova na pitanje zašto nije igrao Vinlof odgovorio nešto tipa računamo na njega, on je jos dijete. Za Godu je uvijek imao riječi hvale. Iako mislim da je bolji igrač sa puno većim potencijalom od Gode ne mislim da ce se išta promjeniti ove sezone što se tiče njegove minutaže
  • Shimano9
    54
    Evo ja sam uvjeren da će Vinlof početi kod kuće. Em je trava i lakše mu je, em moramo napadati i pobijediti, posebno doma. Ali zanimljivo je da kad sam pitao za Godu prije par tjedana većina ga je hvalila, meni Goda osim karaktera i iskustva, nema ni jednu kvalitetu modernog beka za Dinamo, al ok, i ove dvije stvari su bitne priznajem mu to. Btw, Neno je majka ziheraša i defanzive, Kova ipak igra daleko više napadački nogomet. +, jel igra itko nogomet ili je igrao? Pa jbt znamo kaj je beton, pijesak, umjetna trava, i prava, razlike su bolesne u kontroli, trčanju, stabilnosti na nogama i straha od povrede, pa onda i do šuteva kad ti lopta odskoči brže nego što očekuješ. Uvijek i stalno te ekipe dokazuju koliko im to daje prednost, od Bodeta do xy tih jazavaca s umjetnim terenima
  • Mr Anderson
    20.8k
    Pa jbt znamo kaj je beton, pijesak, umjetna trava, i prava, razlike su bolesne u kontroli, trčanju, stabilnosti na nogama i straha od povrede, pa onda i do šuteva kad ti lopta odskoči brže nego što očekuješ.Shimano9

Igramo, ali umjetne trave na terenima po Zagrebu se ne mogu mjeriti s ovom u Thunu. Takoreći svake godine izađe nova generacija tih trava. I kod nas je ogromna razlika u umjetnim travama...npr. Špansko, Prečko, Trnje, Dragovoljac, ko da nisu iste podloge, još je najbolja u Maksmiru, ne znam jesu li naši trenirali na njoj.
    Ono kaj bih htio reći, kod ovih top trava kakva je u Thunu, nema toliko problema u stabilnosti na nogama, odskoku lopte i slično. Najveća je razlika u brzini lopte, pa kad se tome doda da su još zalijevali teren, podloga je još brža i tu nam je trebalo da se priviknemo, drugo poluvrijeme je već bilo bolje.
  • Shimano9
    54
    Al ipak, doslovno se vidjelo koliko jako je lopta odskakala kao kod udarca Zajca npr, ali i u nekim drugim situacijama. No ono kaj je najvažnije, nije isto igrati na normalnom terenu i to ćemo pokazati u uzvratu. A ako dodamo da smo na tom njihovom bili bolji, onda nema straha. Samo morali bi svi malo više uvažiti taj segment, a ne kao oni šupci, neki, sa SNa koji ni malo to ne prihvaćaju. Jasno lik koji je to pisao na očigled teško da je iz zajebancije šutnuo loptu a kamoli nešto ozbiljno igrao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.