• Gemišt86
    518
    Dobro jutro svima, lijepe vijesti molim danas, hvala
  • Droljo
    30.1k

Pa Aimar Crespo igra za nas. Gdje ćeš ljepše..
  • Maximo
    881
    Sad kad vidim tekmu posebno mi je žao što nismo peretza ili nekog tog tipa kupili
  • penetrisac
    407
    Stojaković na liječničkom, čekaju se Prevljak i Nsoki
  • modri-kibic
    1.8k

Nisu još dobili termin kod doktora? :smile:
  • Shimano9
    54
    Očekujem krilo koje će odmah biti pojačanje. Orši će, očito, trebati vremena uz nadu da će doći na pravu razinu bar blizu nekad. Hoxha nije bio ni neće postati igrač koji osim bljeskova drži formu cijelu sezonu i radi razliku. Također, sad kad Bakrar odlazi ne možemo ostati samo na Lisici koji se tek vrača nakon svih problema (Topić se trudi i nameće, ne znam jel može bolje još da bude baš prava razlika), a u ovoj utakmici smo vidjeli koliko nam je još ta dimenzija falila. Posebno ako dodamo da kad Goda igra nemamo puno pomoći krilu naprijed, a ni Valinčić nikako da bude kao na početku. Pa su nam bočne pozicije i otvaranje u širinu limitirane.

Kad je Vida dao par dobrih lopti, posebno ono genijalno za Oršu koji je išao sam na golmana i bojao se lijevu nogu koristiti (to mu je uvijek bila mana), nismo te prilike iskoristili. No ipak je bilo hrpa prilika, a to znači da nismo tako daleko od top igre, samo još malo nam treba te širine i proboja po bokovima. A moglo bi se i po klupi zagrebati još (Tabinas je bio odličan svaku utakmicu, ne kužim kaj se čeka ako je bio dobar za pravu priliku). +, i Stojke se uskoro vraća pa ćemo još jači biti naravno.

A obrana, pa malo vremena nakon SP za McKennu a Dominguez se nadam da je stabilan nakon svih sranja o prodaji. A kao i za bokove, i tu imamo drugih rješenja, Radelja i Gale su bili najbolji stoperski par najbolje obrane tad, to dovoljno govori. Pa i golman koji ne izgleda siguran u sebe, Filipović je bolji golman nego on sam vjeruje, jako nesigurno djeluje. Neki golmani predugo budu rezerve pa kad trebaju postati prvi izbor teže se nose s tim. Možda, a možda griješim pa ne valja, al mislim da je ovo u pitanju. Također ta nesigurnost da se ne vjeruje u tebe da si prvi golman i bojiš se svake greške da ne ispadneš jer ti jedan Livi potencijalno puše za vrat. A Livi je još u igri pa se svi nadamo tome da se i to riješi.

Sve u svemu treba pojačanja, al ne toliko koliko imamo i rezerve na klupi već sad, a neki će tek ući u formu koji su došli. No za sad bi stvarno bar jedno pravo, top, probojno krilo trebali, pa nek se bore. Iako dok ja tu pričam to siguran sam da ljudi u klubu znaju sve i da je svaki komentar suvišan, tako da će to biti ok.
  • Kujtim Shalla
    10.4k
    Krilo se neće dovesti do god imamo oršu i Hoxhu , evt mali Francuz. Pa nećemo imati 4 krila u kadru
  • FazeN
    7.3k
    Također, sad kad Bakrar odlazi ne možemo ostati samo na LisiciShimano9

Ne ostajemo samo na Lisici, jer Dani je skoro fit, odluka kluba će biti hoće li biti u rosteru za Belupo, a sigurno hoće za kolo nakon, tj Rijeku.
    Od Brumada nismo odustali, Dabac prati situaciju, a izdvojit ćemo 600k za njegov potpis kad mu istekne ugovor, što nije toliko ni puno.

Danas iza 3 sata, Dominik, Bara i Turci će sjesti i odlučiti o budućnosti Dominika.
    Nema 15 klubova da strahujemo i borimo se sad, već Dinamo i još jedan (osrednji) klub iz lige petice.
    Nadamo se dobrim vijestima.
  • Droljo
    30.1k
    Od Brumada nismo odustali, Dabac prati situaciju, a izdvojit ćemo 600k za njegov potpis, što nije toliko ni puno.FazeN

Platit da dođe na rehabilitaciju u Zagreb? 600k
  • LilScav
    79
    Završit Livija, Stojakovića/Prevljaka i Nsokija i nakon toga lagano po osmicu/šesticu i dobri smo.
  • scooniepenn
    7.1k

Čisto sumnjam da su Boban i Dabac naivci da će plaćati potrganog igrača kojem ističe ugovor u zimu. To bi bilo previše i za Marića.
  • FazeN
    7.3k
    Čisto sumnjam da su Boban i Dabac naivci da će plaćati potrganog igrača kojem ističe ugovor u zimu. To bi bilo previše i za Marićascooniepenn

Ma sigurno su se ugovorom zaštitili od ovakvih situacija, i brijem posto je naš klub stvarno korektan prema povređenom igraču, da će biti dogovor da te novce dobije tek kad se oporavi i prođe liječnički.
    Uglavnom zastupnik Brumada je tražio proviziju 600k za potpis.
  • Fan
    2.5k
    Završit Livija, Stojakovića/Prevljaka i Nsokija i nakon toga lagano po osmicu/šesticu i dobri smo.LilScav

Dojma sam da će se sa osmicom, a čak i sa desnim krilom, čekat do kraja kvalifikacija i da će puno ovisiti o tome hoćemo li igrati LP ili neko nižerazredno natjecanje.
  • Goncalo Santos
    4.1k
    vjerojatno misli na bonus za potpis posto dolazi bez odstete, klubu je bolje da da novce igracu nego drugom klubu.

Iako slazem se da je 600k bonus plus maksimalni ugovor na 4 godine, koliko se spominje po portalima, puno previse za igraca koji je out cijelu iducu sezonu.

Siguran sam da se moze naci druga opcija koja je za pocetak zdrava, a da nije prevljak ili stojakovic.
  • Shimano9
    54
    Rekoh Hoxha ne može biti uzdanica za raditi razliku u kontinuitetu, očekuje se prodaja. Francuz nikako ne može biti uzdanica jer mali još nije nikad igrao pravi seniorski nogomet a kamoli europu, to je sve za ubuduće. Baš kao i Dani koji ne samo da mora doći u formu, nego i biti oprezan da se ozljede ne ponove, a znamo da jako dugo one sitne idu nakon teških (samim tim tog brazilca nema do sljedeće sezone realno pravog, pa i sumnjam u dolazak). Znači, nama treba sad i odmah jedan spreman igrač za razinu ulaska u LP, ako je to cilj. No ponavljam, vjerujem da ljudi u klubu znaju i rade na tome
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.