• Big Daddy
    1.8k
    Hvala na odgovoru, a ne kao neki pametnjakovici gore.
  • blue heart 72
    3.7k
    ne glumi mimozicu. Dobro se zna zbog čega se ne objavljuju brojke, bilo od strane kluba, kao ni od strane grupe.
    Ajde sada kaži iskreno, što tebi osobno znači spoznaja da li je od 1000 karata prodajno, 500, 600, 765, 920 ili 999?
    Dok dođe tekma, budeš videl situaciju i to je to. Kartu je mogel nabaviti svatko tko je imao interesa i kaj ti više treba?
  • criticus
    8.7k
    ZG3 prvi sektor prodan na ZG, ZD2 drugi sektor prodan na ZD.

SD ostalo oko 400
    ZD ostalo oko 1000 (plus sto se eventualno kasnije jos pusti
    ZG ostalo oko 220 + ZG4 nije pušten

Ukupno prodano oko 4800 + godišnje + sponzorske

Edit: da sad pišem jer me brojke opuštaju.
  • dinamo u srcu
    2.9k
    Prodaja ide jako dobro, sjever dolje i zapad dolje ce se rasprodat kroz dan dva. Ostaje samo zapad gore, koji bi mogao otic do kraja tjedna i onda otvorit sjever gore. Bravo dinamovci, samo odlazak na tekmu vrijedi nikakvi kafići i obiteljsko gledanje.
  • Keyser Soze
    20.2k
    Racunaj s tim da ce doc max 3000 godisnjaka
  • Mikina lijeva kopačka
    859

pa valjda će bar pola ostatka prepustiti ulaznicu ako ne dolaze
  • martin baturina
    7
    Broj dostupnih ulaznica:
    SD- još 293 mjesta
    ZD- još 809 mjesta
    ZG- još 1970 mjesta
    Nadam se da će što prije počet otvarat i sjever gore:)
  • dinamo u srcu
    2.9k
    Nadam se da će što prije počet otvarat i sjever goremartin baturina
    Daj se vrati u Dinamo barem ovu tekmu, da nam pomogneš da prođemo.
  • ElDorado
    12.6k
    Pitanje: da li se za klinca 6 godina treba kupiti karta?
  • podravskimodrikibicPMK
    329
    Nadam se da će što prije počet otvarat i sjever goremartin baturina
    Po meni kad se rasproda SD, iako ima ZD i ZG ulaznica znam ljude i znam da postoje ljudi koji bi radije bili bliže Sjeveru kolko god SG bila užasna tribina
    E sad dal bi to nešto drastično povećalo broj ljudi, ne bi ali plus bi bio sigurno, na kraju krajeva psihologija kaže da kad imaš više izbora veća je šansa da nešto kupiš
  • martin baturina
    7
    ja mislim da treba, ali radje se javite Dinamu na mail pa provjerite
  • martin baturina
    7
    ma kakva god tekma bila, po meni je teska glupost i ne pustit SG. I to sto kazete nekima je i poput mene u glavi da si sto blize SD ak ne stignes za SD uzet kartu… jos je i cijena prihvatljivija nego za obje zapadne tribine
  • deda
    47.1k
    Rekao bih da ulaznice idu vrlo dobro. Danas 1.000 komada. Izdano je već 7.000 karata, uz dolaznost godišnjaka od 60% (3.000) već smo na 10.000 ljudi. Dakle moglo bi to ići na 13-14 tisuća.

Sjevera ostalo tek 180 komada.
  • prefontaine
    10k
    ulaznice idu vrlo dobrodeda
    moglo bi to ići na 13-14 tisućadeda

Nisam zadovoljan. Toliko se kunemo u sveto ime, a nismo u stanju ispuniti krnji Maksimir na europskoj utakmici koja nam pokazuje u kojem smjeru ide sezona.

Ali dobro... Bitno da će se kmečati kako nema mjesta za sve u Kranjčevićevoj.
  • NORTE
    25.8k
    Više od 12 tisuća ljudi trenutno ima ulaznicu za Thun, do tekme je još 6 dana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.