• Mr Anderson
    20.8k
    Dinamo će utakmicu prvog kola protiv Slaven Belupa ipak odigrati u petak 31. srpnja od 20 sati na Maksimiru, a ne u prvotno predviđenom subotnjem terminu.Keyser Soze

Lajkam.
  • Hnlovac
    7.1k

Ne želim ni Grke ni Srbe za svog života. Govorite kaj hoćete i tješite se, na hrvatske je klubove bačena nekakva kletva , dakle 15 godina nam niti jedan hrvatski klub nije uspio izbaciti Grke

Mi također imamo bas los rezultat, a zadnje ispadanje od AEKa nam je po meni stvorilo takav negativan oblak koji nas je pratio do kraja te napaćene sezone, i želim zaboraviti na to što je više moguce

Neka lijepo na kauču gledam kako Grke izbacuju Belgijci, Nizozemci, Švabi, Mađari i smijem im se u facu. Da mi ikog od njih izvučemo, usrali bi se i odrvenili bismo 1/1, to nam je u krvi. Vaterpolo finale prosle godine samo je jos 1 dokaz, usrali se Srba koji su se cijeli turnir jedva provlačili i zasluženo izgubili

Dakle, Grke i Srbe samo kao promatrač, nek se koprcaju s drugima, samo mi fali da nas još jednom natamburaju i krenu legende na razini Kosovske bitke, da se 100 političara javlja uživo iz studija i da štampe orgijaju,a vjerujte mi, hoce, jer cemo ih se usrati.
  • Ljubo
    1.2k
    razumijem zašto ih većina na ovom forumu ne želi izvući u ždrijebu i imaju pravo ali postoji mogućnost da ih izvučemo ako doguramo do tamo. Iskreno od svih nabrojanih mogućih protivnika mi je svejedno tko dođe, normalno da bi htio sto lakši ždrijeb ali i ako bude neki jači klub poput aeka, Laska ili Vikinga opet bi ocekivao prolaz jer je ovo Dinamo. Rušili smo i veće i jače klubove od tih klošara i nema ih se razloga bojati, iako bi takva utakmica bila vise od samog nogometa uvjeren sam da naši igrači mogu na terenu dokazati da su bolji i jači. Normalno ovo je samo moje razmišljanje, skroz je uredu ako se ti ili netko drugi ne slaže sa njime i ima svoj kut gledanja na takvu situaciju.
  • Marktwain
    1.5k
    Možda Uefa neće dozvoliti da se opet sretnemo, zbog očitih razloga, jel.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.