• Sibirski plavac
    9.7k
    Sjajna obrana Vukovarcima danas, Gonzalezu ako se ne varam.

Odličan danas, izvukao par zicera koje onaj drugi lik ne bi. Da je on bio na golu ona šansa Gurlice je 2 2, a tko zna kaj bi bilo nakon.
  • Droljo
    30.1k
    tko zna kaj bi bilo nakon.Sibirski plavac

Znam ja. Bilo bi 2:6
  • Dinaminjo
    2.2k
    Ovaj skromni covjek uvijek isporuci..

I fascinira me njegova mirnoca pri igri nogom
  • Mali Zeus
    21.8k
    Izvrsni broj 2, izvrsni.
  • CerealKiller
    554
    Kad sam rekao da bi doveo Zeleniku ako već nikako ne možemo dovesti Livakovića reakcija je bila "Kakav Zelenika, mi već takvog imamo u Filipoviću i Nevistiću" Znači Zelenika je prime Neuer za Filipovića i Nevistića. Panika je kad god trebaju uloviti ili boksati loptu, opasnost za naš gol. Stavljaj Žnuderla, ne može biti lošiji
  • ElDorado
    12.6k
    Centaršuti i istrcavanja su mu katastrofa
  • Dinamo Sector
    79
    Istrcavanja na razini amatera neodlucnog :cry:
  • Jos-Optimus
    12.1k
    sve je to ista razina
  • CerealKiller
    554
    Apsolutno nije ni približno. Zelenika je vec nekoliko godina statistički najbolji ili jedan od najboljih golmana lige. Možemo diskutirati ima li nekog boljeg od njega osim Livakovića ali molim te nemoj Zeleniku stavljati u kategoriju Nevistića koji je statistički i vizualno jedan od najlošijih a ni Filipović nije puno bolji
  • Jos-Optimus
    12.1k
    jednako ti svi oni izgledaju u slabijim momčadima, to je sve tu negdje. Fila je dobar rezervni golman, ne znam zašto uopće spominjes Nevistica. Svakako nam treba prvi golman, a on je već dugo poznat, samo se treba malo natezati.

Edit: možda je Malenica pola klase iznad HNL prosjeka, po meni. Ali nama treba prvi golman, a to je Livi
  • CerealKiller
    554
    Spominjem njih zajedno jer mislim da su podjednako loši, golmani koji su rubno za prvu hnl. Meni je jasno ako ljudi žele golmana boljeg od Zelenike ali u našoj trenutnoj situaciji kako on nije najbolja opcija? Došao bi za ništa, bivši Dinamovac, dokazan i iskusan golman koji vrlo rijetko prima pacerske golove i ima dobre reflekse. Ne razumijem zašto ga nebi uzeli bar za ovo vrijeme dok se natežemo oko Livakovića. Ne moram valjda naglasiti da je to moja želja samo ako ne uspijemo vratiti Livija.
  • Jos-Optimus
    12.1k
    gle, imaš pravo na svoje mišljenje, naravno, ali taj dokazani Dinamovac je orgijao na Livaju u zadnjoj anketi pa ono...ne hvala, što se mene tiče
  • Mr Anderson
    20.8k
    Još će ispasti da nam je od svih golmana Zagi najbolji.
  • Crni86
    22.9k
    Zasto meni nasi svi golmani djeluju nesigurno? Svi osim Livija koji je ipak klasa. Jucerasnja predstava file je mene podsijetila na neke nevine i zagijeve nastupe u zadnje 2,3 sezone. Golman mora bit gospodar svojih 16 metara. Zasto to nasi golmani nisu? Zasto mi imamo ovakve kikseve nasih golmana zadnje 2,3 sezone?

Vec smo vise puta pisali o treneru vratara. Mislim da se ozbiljno treba razmislit o zamjeni jer ne vjerujem da su neva i fila zaboravili branit.
  • Kermit
    984
    Zasto meni nasi svi golmani djeluju nesigurno?Crni86

Baš mu se jučer na licu moglo pročitati ta nesigurnost. Tu je stvar psihe i na tome moraju raditi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.