• Mr Blue
    3.4k
    Intervju s ljevonogim bombarderom Kristijanom Grbešom je na klupskom webu!

    Grbeša: Mi Petrinjci smo jaki, ali i zahvalni ljudi, a u Dubrovnik idemo pokazati što znamo

    121261770_3430016340390360_7584141001296851834_o-1.jpg

    “Svi iz Petrinje i dalje su u velikom šoku. Počevši od mojih roditelja, koji ne smiju više biti u svojoj kući, zatim dosta mojih prijatelja kojima se kuće moraju rušiti. Oni i dalje pomažu onima kojima mogu, kao i svi ostali građani. Mi Petrinjci smo stvarno jaki, ali i stvarno zahvalni svima za pomoć."

    "Dubrovnik je neugodno gostovanje od kada sam ja prvi put počeo gledati futsal. Ništa se nije tu promijenilo, ali mislim da je to idealno gostovanje da ova momčad pokaže što može."

    Ostatak intervjua pročitaj na futsal-dinamo.hr!
  • hmoody
    128
    Stream za današnju tekmu još uvijek stoji?
  • Navijač Dinama
    7.4k
    Rečeno je na MNK Sqaure yt kanalu, ja nisam nista za sad pronasao.
  • Eduardo
    17.6k
    Rečeno je na MNK Sqaure yt kanalu, ja nisam nista za sad pronasao.Navijač Dinama

    KLIKNI - Utakmicu pratite od 17:30 na OVOM linku.

    Polomio si se od traženja :grimace:
  • Mr Blue
    3.4k
    Stream je zasad offline. Poučeni ranijim iskustvom, naša delegacija u Dubrovniku je ponijela opremu za streamanje, ako bude potrebno.

    Bez obzira na utakmicu večeras, ne zaboravite na aukciju za Petrinju. Večeras do 20h suočava se Plava sadašnjost i budućnost. Predsjednik je ukrstio koplja protiv mladog Zagorca. Komentari pršte od cifri, kako i priliči ovakom duelu.

    a6pvbq3qhvv6jae9.jpg

    A na webu smo složili i kratki pregled povijesti susreta u Dubrovniku - uvijek dramatične završnice.

    Kratka statistika dosadašnjih dvoboja protiv Squarea je na našoj strani.
    2spjuj2jbt3ybso1.jpg
  • Mr Blue
    3.4k
    Slobodna procjena da smo bolji cijelu tekmu, a rezultat 2-2 na poluvremenu. Malo više koncentracije u obrani i imamo ovo.
  • hmoody
    128
    Dobro je izgledalo prvo poluvrijeme, pogotovo kad se uzme u obzir da igramo bez Kanjuha, a Grbeša ulazi samo na prekide kao i u prošloj tekmi.

    Oba gola smo primili nakon sudačkih grešaka. Kod prvog je bila ruka njihovog igrača koja nije suđena i onda nakon par sekundi faul za njih iz kojeg su zabili.
    Kod drugog nije suđen 6. faul za nas (za isti faul su oni dobili slobodnjak iz kojeg su zabili) i onda oni zabiju 5 sekundi nakon toga.

    Herceg je mogao bolje reagirat kod oba gola.

    Kad su oni napravili 6. akumulirani moram priznat da nisam skužio zašto je Grbeša odabrao pucat s 10 metara kad je mogao sa 8 gdje je i bio faul, gotovo po sredini gola. Ali zabio je pa kog boli k**** :grin:

    Čekol nam je baš falio, i danas i prošlu tekmu puno njegovih udaraca, kreće se toliko da jednostavno mora doć u poziciju za udarac. Zasad mu golmani skidaju sve pokušaje, ali otvorit će se to.
    Odlična njegova asistencija za gol Badrova.

    Ako ovako nastavimo i u drugom poluvremenu vjerujem da dobivamo ovu tekmu, bolji smo.
  • nkdz
    829
    ovi suci mi idu na onu stvar
  • bezvangori
    174
    Je li Badrov nama kao i Lovrić Gorici što se tiče broja udaraca na gol?
  • hmoody
    128
    Ipak slabije drugo poluvrijeme, ali ukupno gledajući bili smo bolji, šteta.
  • deda
    28k
    Jeftine golove do bola smo primali
  • Mr Blue
    3.4k
    Malo više koncentracije u obrani i imamo ovo.Mr Blue

    Citirao bih sebe na kraju balade. Šimunovićev gol za 3:2 je nedvojbeno lijep gol, ali naš čuvar je baš zaspao u toj situaciji. Bilo je teško jer smo bili bez Kanjuha (ne znam razlog), te je Matija morao uskakati u igru pokrpati rupe. I to prvi put ove sezone, s obzirom da je bio ozljeđen od ljeta još. Jako se osjeti nedostatak Kanjuha u zadnjoj liniji, a Matija sigurno nije dugoročno rješenje. Herceg, za promjenu, je mogao bolje, ali što je tu je.

    Žao mi je i jer smo imali 'bonus' 10 minuta prije kraja, a iskoristili smo to sa 'samo' jednim pogotkom.

    No ne želim previše kritizirati.. igrali smo bez nedvojbeno najkorisnijeg igrača ove sezone, i još uvijek bez Grbeše koji je u igru ulazio samo radi prekida - i to prvoklasno odradio!

    Svejedno, rekao bih da smo bili bolja ekipa kroz cijelu utakmicu. Čekol - Badrov osovina zasad dobro funkcionira. Badrova je nakon Alummusa 'otvorilo' i izgleda da konačno igra bez kočnica. Čeki je mala pčela zujalica i vjerujem da će do playoffa to sve bit usklađeno. Mudronju bih volio vidjeti više u igri.

    E da, kako je Penava vrhunski iznudio šesti faul u drugom poluvremenu, pa to je za vježbenice! Iskustvo!!

    Sljedeći vikend igramo kući protiv Universitasa koji je jučer satrao Crnicu 7:2 ...

    Detaljni izvještaj jučerašnje tekme je na našem webu:

    sk4vzsee7mlnqgbr.jpg
  • Mr Blue
    3.4k

    Večeras u 20h, na našem Facebooku, posljednji par na humanitarnoj aukciji. Činda protiv Grbija, dva kapetana igraju za pobjedu. Trenutni rezultat je 4:4, s tim da je Team Grbi skupio nešto više novaca. Svi detalji u članku na našem webu!

    Aukcije-1-scaled.jpg
  • Mr Blue
    3.4k
    Polako, ali sigurno, stigli smo do posljednjeg para na aukciji. Činda protiv Grbija u izravnom dvoboju za pobjedu! Licitacije do večeras u 20h isključivo na našem Facebook profilu!

    a4myn8ewturk14pi.jpg
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.