• pešća
    1.7k
    Mogao bi ždrijeb 3. pretkola LP uvelike utjecat na dinamiku odlazaka i dolazaka ovaj prijelazni rok.
  • BBBaranja
    4.9k

Nadam se Vardarcu,i evo Dinama u Baranji :smile:
  • Gradina
    243
    Šta ste sebični, Dinamo vam je isprid nosa, može li Dalmacija jedanput
  • IstinaZaDinamo
    2.7k

kad bi barem uveli pravilo da prvak otvara sezonu kao u njemackoj, cuj prva utakmica sezone gorica- osijek :lol:
  • Jurki
    26.9k
    prva utakmica sezone gorica- osijekIstinaZaDinamo

To ti je stres test.. da se ljudi brzo naviknu na nekvalitetan, negledljiv i dosadan nogomet.
  • Denle
    475
    Znam da si to napisao kroz salu, koja je relativno i istinita, al trebaju ljudi shvatiti koliko je stavljanje takvih utakmica kao prve utakmice ligaske sezone aposlutno kontraproduktivno za popularizaciju i gledanost.

Dobro je kolega napisao, prvu utakmicu sezone treba otvarati prvak drzave, kao u Njemackoj.

Sjecam se tocno prve Dinamove utakmice iz prosle sezone, kad smo pobijedili Osijek u gostima 0:2. Utakmica je bila brutalnog tempa i bas uzitak za gledati. Uz to jos i rasprodan stadion.

I sad okreni utakmicu Gorica-Osijek, koja garantira sve samo ne gledanost i atrakciju.
  • Paggini
    91.9k
    Sjecam se tocno prve Dinamove utakmice iz prosle sezone, kad smo pobijedili Osijek u gostima 0:2. Utakmica je bila brutalnog tempa i bas uzitak za gledati. Uz to jos i rasprodan stadion.Denle

Pa dobro i prošle godine ta utakmica nije bila prva jer mora jedna utakmica ići petkom, a nećeš Dinamo staviti petkom valjda da igra hahah

Ali se slažem da bi prva utakmica trebao biti prvak i to DOMA + tko god
  • Denle
    475
    Ali prvo kolo nove sezone je 01.08., sto je subota

EDIT: pardon, tek sad vidim da je 31.07. prvo kolo

Al dobro, mislim, ako jedan Bayern moze otvarati petkom, zasto ne bi mogao Dinamo
  • vjeko1701
    26.7k
    Teoretski, nama sezonu otvara superkup, utakmica prvaka i pobjednika kupa koja kad se igra je najčešće neki derbii bolje od toga teško da može. Problem je samo da se ne igra u slučaju duple krune nekog kluba.
  • pešća
    1.7k
    Dobro da Dinamo ne igra u petak, taman se taj dan navečer vraćam u Hrvatsku, a previše bi bilo da propustim 2 domaće utakmice zbog putovanja.
  • Kujtim Shalla
    10.4k
    Ja više ne kužim ništa ,malo sam bio odsutan i nisam pratio ,pa protiv koga i gdje mi igramo sutra,Švica to znam . A jeli gostujemo u Baselu ili?
  • Paggini
    91.9k
    Ja više ne kužim ništa ,malo sam bio odsutan i nisam pratio ,pa protiv koga i gdje mi igramo sutra,Švica to znam . A jeli gostujemo u Baselu ili?Kujtim Shalla

Brate koliko si ti bio odsutan

U thunu igramo, protiv thuna

to je za ligu prvaka

dinamo zagreb se zove klub, vratili smo ime
  • tp1997
    2.9k
    previše bi bilo da propustim 2 domaće utakmice zbog putovanja.pešća

Točno tu situaciju imam s Thunom i Belupom, još je Belupo u onom jednom jedinom terminu kad ne mogu ni gledati nikako, tekma u subotu u 21 a meni let u 20.45

Sreća je kurva
  • Kujtim Shalla
    10.4k
    brate čekam bilo koga drugog da me poljubi u čunu:lol: :rofl: ali pošto si ti jebiga ,neću i neću , kraj priče. Ljubi brat
    To je jednostavno jače od mene , ja sam odrastao sa tim forama ,ušlo u mene i ovakav star jednostavno ja čij đ na kilometar i moram. Djeca mi se ljute ,ne kuže ,kažu tata te tvoje glupe fore , a ja sretan jebiga :rofl:
    Ja kad naletim na nekog ko me uzme na foru ja obavezno ne da se ne ljutim n go zovem turu:rofl:
  • fakin
    5.6k
    pa zasto bi lani nasa Utakmica bila prva kad je tad Rijeka bila aktualni prvak, a ne mi?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.