• fakin
    5.6k
    Danas se igraju 4 finala nacionalih kupova, mozete i sami pogoditi koje finale se igra najranije na radni dan.

hrvatski kup - 18:00
    slovenski kup - 20:00
    srpski kup - 20:00
    talijanski kup - 21:00
  • T90d
    3.1k

Apsolutni pobjednik je BiH, jer igraju uzvratnu utakmicu u 18h
  • rokikaciga
    15.9k
    Meni je nevjerojatno da se finale kupa igrao kao da je zaostatak utakmice Gorica - Lokomotiva, na radni dan u 18h.
    Finale Kupa mora biti blagdan nogometa koji se igra za vikend u udarnom terminu da sto vise ljudi dode na tekmu i da sto vise ljudi gleda tu tekmu na TV.

I podignite jebene nagrade za sudjelovanje i pobjede
  • Jaro
    12.3k
    plus ovo s navijacima - pa odgodi start pola sata dok svi ne udju... Finale LP se pomicalo radi navijaca...
  • rioda
    17.4k
    Danas su izvučeni parovi pretkola

Varteks - Bedem
    Orijent - Radnik KŽ
    Vrbovec - Daruvar
    Neretva - Otočac
    Dinamo Predavac - Hrvatski Dragovoljac
    Uskok - Podravina Ludbreg
    Tigar - Karlovac
    Vukovar 91 - Radnički Dalj
    Zagora - Bratstvo Jurovec
    Svačić - Koprivnica
    Tomislav D. Andrijevci - Uljanik
    Slavonija Požega - Moslavina
    Kustošija - Zadar
    Graničar Kotoriba - Zagorec Krapina
    Vardarac - Ližnjan
    Slatina - Segesta
  • javolimtebejako
    5.8k
    HNS objavio sliku sa izvlačenja parova

FB-IMG-1784550465055.jpg
  • Jurki
    26.9k
    nažderali se kinderjaja, da imaju kak odrzati ždrijeb. :rofl:
  • NKDZ86
    8.8k
    stari moj, ovi ne znaju di su i di gonjaju
  • Droljo
    30k
    Slavonija Požega - Moslavinarioda
    Mogao bih do požege svratit.
    Kad se to igra?
  • Dendle71
    497
    HNS objavio sliku sa izvlačenja parovajavolimtebejako

Prava slika i prilika te amaterske organizacije. I onda se cudimo da se finale kupa igra na radni dan u 18 sati. Ali sad kad nema vise dalica mozda se i vrh te amaterske organizacije pocne zabavljat s nogometom umjesto da se brine previse o obitelji.
  • shameless86
    2k
    mislim da se ozbiljnije zdrijebaju kvartovski turniri
  • rioda
    17.4k

Srijeda, 26.8.

Što se ždrijeba tiče, smiješno mi je da Brezni i dalje sve vodi. Lani se na tom istom ždrijebu oprostio jer odlazi u mirovinu :lol:
  • Crusades
    24.8k
    najmlađi je morao vrtjeti kuglice.
  • marcio amoroso
    52.2k

Više baca na izvlačenje turnira balota za 80 plus ekipu. Muko moja tko nama vodi nogometni savez :monkey:
  • dinamo u srcu
    2.9k
    Umjesto da stave neke mlade cure da malo promobitaju i uljepŝaju sliku sebe, oni stave penzionere. Ja ne razumijem da netko to ne vidi i ne savjetuje ih, u današnjem svijetu marketinga, gdje ti je sve besplatno putem društvenih mreža.

Onda uređenje prostorije, mislim ovo je sramota, kao da si u uĉionici od domara u školi.

da stave reklame, sponzore, novi lijepi stol, kao nekakav studio da slože, da Miletićka vodi to, uz neke legende hnl, Dudu, Škorić, Butina, Rapaić, ..promoviraš odmah ligu,kup, sve, neki web shop promoviraš.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.