• Jos-Optimus
    12.1k

Da, to je to, stvar preferencije...ali Luka nema ni jednu signature tekmu kao Sammir protiv Malmoa i Villareala, Orša Tottenham i Chelsea, Bruno protiv Rostova i Betisa, Ademi i Mišić su jednostavno svojom pojavom bili odraz karaktera momčadi. Luka je tu bio isto kao i Mandžo, Balaban, Vrsaljko ili Olić. Došli, osvojili, nešto odigrali, otišli i nikad više spomenuli.

Edit: možda bi i Edin Mujčin spadao ovdje, ipak je odigrao baš jako puno
  • Thor
    3.2k
    da. Zato mi to s Lukom ide na zivce. Cijenim ga i postujem, ali on nije "nas" . Igrao je tu,to nam ide na cast ali nista vise od toga s njim. Jbg.tak je
  • jp23
    4.4k
    Balaban čak i ima signature tekmu.
    Ne u dobrom smislu, ali ima signature tekmu :rofl:
  • Zagi
    18.4k
    Ajax.

Definitvno moze i deda. Dosta je već prošlo, zaboravio sam ga.
  • Jos-Optimus
    12.1k
    hahaha, Werder :)
    to mi je Mandžina tekma, ne Lukina...i Kochova
  • Kermit
    968
    To je to ako se dobro sjećam. Zeko prvi s lijeva pa dalje...
  • criticus
    8.6k
    Balaban čak i ima signature tekmujp23

Djeca u Bremenu još imaju postere po zidovima.
  • rokikaciga
    15.9k
    Ja sam uvjeren da je Luka u to vrijeme cak i mislio da ce se vratiti kada je obecao navijacima...sto se dogodilo u meduvremenu nikada necemo znati. Imamo dovoljno legendi koje nas promoviraju igracima i svijetu da nam povratak Modrica nije neophodan niti potreban.
  • jp23
    4.4k
    sto se dogodilo u meduvremenu nikada necemo znati.rokikaciga
    Trebali bismo pitati Modrića, al jebiga, ne sjeća se
  • Jos-Optimus
    12.1k
    zar nije bilo da su stavili i Majera pa se Sammir naljutio jer je izostavljen?
  • Ludovic IX
    12.1k
    Luka protiv Arsenala u zg sam protiv cijelog veznog reda njihovog. I rasturio ih je. Samo ne može sam cijelu tekmu.

I werder također. Luka je bio duže od nekih velikih dinamovaca u klubu. I na kraju se uz njega veze samo loše sto je bilo u dinamu. Uz mamica, sto je i trebao nego molit boga da ovaj ga proda. Sve mu suigrače prodao a njega nije. A na kraju u dinamu proveo 6-7 godina ( uključeno i posudbe) a u Madridu 13 i definitivno ima ljepše uspomene iz Madrida nego uz dinamo.. treba sve uzet u obzir kod se njega ocjenjuje kao dinamovca
  • ksapi
    8.6k

Uopce nije bitno koliko je dugo bio u klubu, to te nuzne ne definira legendom.

Ako on nema nikakvu potrebu za promocijom niti ikakvim spominjanjem kluba, taj ne moze biti legenda Dinama pa makar je 10 sezona zabijao 30+ golova i tocka.
  • Ludovic IX
    12.1k
    pa i nije legenda. Samo je jedan od najboljih igraca koji je ikad obukao sveti dres
  • Kermit
    968
    ↪fakin ↪Kermit zar nije bilo da su stavili i Majera pa se Sammir naljutio jer je izostavljen?Jos-Optimus

Uf, možda i je, nisam ziher. Neka netko iz kluba sutra baci oko pa napiše :-)
  • Thor
    3.2k
    ne spore se njegova igracka umijeca,dapace. Govori se o osjecaju pripadnosti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.