• Masto
    1.9k
    Sta odbrojavanje 24 sata do dresa?
  • fakin
    5.6k
    Moze li netko iz kluba reci u koliko sati je sutra zdrijeb?

Cijeli dan cekam i uefa ne objavljuje kad je tocno
  • Niko1986
    7.8k
    U 12 je LP, u 13 EL, 14 KL. U 8:30 cca izlaze podgrupe.
  • NORTE
    25.7k
    Faze na fejsu:
    Luka Modrić nije legenda dinama.

Istina, brutalna.

Lik je samo jedan u nizu igrača koji je ostavio neku svoju manju ostavštinu i to je to, nešto kao Sammir ili Morales, da sad ne nabrajam...
  • Droljo
    30k
    Jedino je razlika što je modrić jedan od najboljih veznjaka u povijesti nogometa..
  • crophantom
    5.7k
    to u kontekstu Dinama nema nikakve veze.
    Više dio navijača Dinama pati za tim da nam se Lukica nekad osmijehne, ali to nece doživjeti.
  • rokikaciga
    15.9k
    Filho se cak i sjeti i govori pozitivno o Dinamu kada ga netko pita, ne izbjegava to, cak i objavljuje na drustvenim mrezama o Dinamu. Meni je daleko veca legenda i ikona Dinama nego Luka.
  • Jos-Optimus
    12.1k
    Sammir je Dinamu dao puno, puno više. U kontekstu Dinama, Sammir je legenda kluba, Modrić nije. Ljudi to ne znaju razlučiti pa to smatraju napadom na Luku. Luka je najbolji hrvatski igrač svih vremena, to nema veze s Dinamom.
  • Zagi
    18.4k
    Teško da je osim Ademija itko u modernoj povijesti dao više za klub od Sammira.
  • SanctaSanctorum
    441
    Ja bi u taj razgovor stavio i Oršu.
  • Zagi
    18.4k
    Ademi, Sammir , Livi, Orša i Petko.
    Modrić kaj, 4 sezone?

Ne pada mi osim njih nitko tko je igrao i dugo i na visokom nivou.
  • Crusades
    24.8k
    Josip Mišić.
  • Thor
    3.2k
    Da se ne ponavljam...Luka nije dinamovac . Iz dinama mu je krenula zivotna karijera a u svim intervjuima jedva da spomene i kao da mu je neugodnjak. Je isel je i na posudbe iz dinama i nije imao jednostavan put ali je ipak tu sve izgradio za karijeru dalje, za razliku od Olma koji kad got ima priliku hvali klub i zahvalan mu je i to s ponosom prica.
    Vise je Olmo dinamovac nego je Luka ikad bio,nazalost. Ali to je njegov izbor.
    Citam i da bi se na Poljudu trebao oprostit od repke (ak je to tocno) pa eto. A mi imamo i pomocni teren njegovog imena. Svaka mu cast na svemu ali ovo mu ne ide na cast.
  • fakin
    5.6k
    Ciji dresovi su kod press dvorane? Orsic, Olmo, Petko, Ademi, Sucic, Modric, Boban, Zajec. Ne znam jesam li koga izostavio
  • Thor
    3.2k
    [img]http://Screenshot-20260719-220632-Chrome.jpg
    To je nas Olmić :love:
    Kad je Luka ovo ikad napravio?? :roll:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.