• criticus
    8.6k
    Ma šta se on ima pripremat, on je iskusan.
  • rokikaciga
    15.8k
    Stojakovic je bolji napadac od Kulusica u ovom trenutku ali je i 2 godine stariji.

A i Aleksa se moze prodati jer je mlad (22god) dok Prevljak nema preprodajnu vrijednost.
  • vjeko1701
    26.6k
    Dovođenje Stojakovića ne mora nužno značiti odustajanje od Prevljaka, samo znači da nam ne treba odmah kaj ojačava poziciju u pregovorima.

U tom slučaju bi imali Belju kao prvog, Prevljaka kao rezervu i Topića i Stojakovića kao igrače koji mogu i na špicu i na krilo.
  • Ljubo
    1.2k
    @austrijanac kao sto je kolega napisao, ako dođe i Prevljak znaci da Topic odlazi. Uz napomenu da ja mislim kako ćemo dovesti još jedno lijevo krilo kada prodamo Hoxhu.
  • puxigadjurdja
    3.1k

Na krov Europe s Dinamom.
  • Crni86
    22.7k
    Uz napomenu da ja mislim kako ćemo dovesti još jedno lijevo krilo kada prodamo Hoxhu.Ljubo

Pa mladi francuz iz psga se spominjao
  • Ljubo
    1.2k
    ako dođe, mislim da će on biti taj.
  • rioda
    17.4k
    Ne bi me začudilo da nam Hoxha na kraju umjesto prodaje osigura prolaz protiv Thuna
  • don
    20.6k
    Ne bi me začudilo da nam Hoxha na kraju umjesto prodaje osigura prolaz protiv Thunarioda

pa to ne bi bilo ni malo čudno. Hoxha je zahvalan igrač, ima više samostalno riješenih utakmica od ne znam, Stojkovića.
  • Thor
    3.1k
    Kad Čoksa proradi i zabije ko magaradima za 1-1 ili onomad Rijeci... :strong: to bu spektakl :starstruck:
  • emilperska
    17.3k
    Nsoki je u juniorima PSGa bio rotacija odnosno druga opcija za krila. Dobivao je 25 min po utakmici u knock outu juniorske LP gdje su igrali polufinale.

Ne znam koji je gornji limit malog, ali skeptičan sam da će bit momentalno rješenje za prvu momcad. Ok PSG ima jake juniore, ali nisam siguran da je on odmah prevaga za prvu ekipu Dinama. Moguce da ce bit cijelo vrijeme na klackalici prve i druge ekipe.

Ima 1 seniorski nastup u ligi, PSG nema drugu momcad kao Barca da ga mozemo kao Rodrigueza gledat kroz to..

Mozda mali ispadne Robben, mozda Antonio Marin. Ali neka nama Hoxhe dok se ne vidi na čem smo jel. To je ipak dijete još koje u svojoj generaciji nije došlo do startera iako je visoko u rotaciji.
  • Masto
    1.8k
    Kakav hoxha pored oršića
  • deda
    47k
    Ovo s Nsokijem bi trebalo biti ozbiljno pošto je sad vijest prenio i L'equipe.
  • scooniepenn
    7k
    Je li itko gledao Nsokija dovoljno da moze reci kako je on dovoljno dobar da vec sada bude drugo krilo Dinama? Bas me intrigira mali pa me zanima moze li netko dati neku procjenu.
  • austrijanac
    12.2k
    Ne znam kaj da mislim o njemu.

S jedne strane nije imao neki minutazu, s druge strane puno rijeci hvale o njemu po X-u i da ga je trener PSGa nahvalio jako.

Kak je deda reko, L’equipe i velki profili sad prenose vijest.

Svi ga podrzavaju da je Dinamo jedan od najboljih odabira.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.