• hardek
    11k
    Hoxhaaustrijanac

Mene iskreno čudi kako je tiho što se njega tiče. Mislio sam da će biti prvi izlazni transfer on
  • Ivan0302
    1.9k
    pa Stojaković znamo i mi
  • CastAway1986
    6k
    Jeli Stojakovic bolji od Topića? Mozda bude u buducnosti ali trenutno nisam uvjeren u to.Zelim mu da nas sve razuvjeri i nazabija se golova
  • Omake
    19k
    Mislim da će te prvo razuvjeriti kreacijom
  • Shimano9
    53
    Stojaković je logično pojačanje za rezervnog napadača. Mlad, jeftin, visok kao Beljo, zadovoljan svojom ulogom rezervnog jer za tu ulogu i dolazi, a opet ima iskustva igranja prve lige i u prvoj sezoni zabio odličnih 8 golova u puno slabijoj ekipi od Dinama. Logika opet kaže da kad igraš s jačim igračima i imaš više prilika da ćeš i zabiti više. Posebno jer imaš i stručnjake koji rade s tobom posebno, kao i s Beljom, i dovoljno si mlad da rasteš igrački i doslovno još.

Neću ulaziti u mišljenja pojedinih komentara, samo ću podsjetiti da se lako mogu pronaći stari postovi kako se pisalo o dolasku, Kovačevića, Belje, a da ne govorimo Bakrara i drugih. Tako da je jasno postoji određena amnezija kad su u pitanju dolasci i ono kaj se prvo kaže i kaj poslije ispadne u velikoj većini slučajeva. Bilo da je to joj super pa ispadne šrot, ili ovako joj ne valja pa bude super. Naravno, dečko je došao da bude zamjena Belji, ako bi ponovio golove iz prošle sezone opravdao bi dolazak. Jer nije lako skočiti tako puno i odmah biti top, zato sve kaj napravi više će biti bonus i super ulaganje u budućnost.

Za kraj bi dodao samo da se ovako trebalo i prije raditi, dovesti igrača dok ne vrijedi 7+ mil. već ga stvoriti od potencijala. Davno sam govorio za Belju da ga je trebalo odmah dovesti i raditi s njim, sve poslije je bilo kasno i onda je već htio van. Zato je ovo za mene taj put i potez, i apsolutno vjerujem u struku i klub kaj radi. Btw, drago mi je da info više ne curi pijanim novinarima do samog kraja pred realizaciju. Samo 3 čovjeka do tad trebaju stvarno znati tko dolazi, Boban, Dabac, Kovačević, sve drugo je dim.
  • Droljo
    30k
    Jel nije onaj mali iz Šibenika što smo doveli u par deka sa ti slovencem? Ili sam ja lud
  • CastAway1986
    6k
    nadam se tome ,jer djeluje da ima potencijala i uz bolje suigrace vjerujem da.moze samo napredovati..Samo nekako sam bio dojma da cemo najprije uzeti Subotica iz Lokosa ..
  • scooniepenn
    7k
    Neka se Pedja Stojakovic pokaze, nitko sretniji od svih nas. Zanima me koja je razlika izmedju njega i Kulusica kad smo ga doveli u Dinamo. Meni je to tu negdje. Nije decko zasigurno taraba, ali nije bome niti neki top potencijal.
  • Carmichael
    758
    Ne znam kako je za 750k Stojaković okarakterizian kao jeftin, a za 1m Prevljaka skup transfer.
    Trenutno je Prevljak dosta bolji napadač.

Moguće da se gleda i budućnost i kasnija prodaja, ali nama je druga špica potrebna za ovu sezonu, ne za dvije/tri.

Naravno, vjerujem da skautska služba u Dinamu zna puno više od mene i da on ima dobar potencijal već sad se razviti u dobrog napadača. Ima on neke ozbiljno dobre karakteristike, ali mislim da za drugog napadača nama treba poacher i igrač šesnaesterca, što on trenutno nije.

Također me čudi kako nije mogao igrati kod Jerka Leke u Jarunu, gdje je skupio samo 900tinjak minuta i dva gola, u drugom rangu (sezona 24/25).

Svakako mu želim da me do rujna već posrami i pokaže da pričam gluposti.
  • Keyser Soze
    20.1k
    Po ovom što se piše mi želimo obojicu
  • Keyser Soze
    20.1k
    Gennaro Gattuso nije dugo čekao na novi angažman nakon neuspješne epizode na klupi talijanske reprezentacije. Dobio je posao u domovini, preuzeo Lazio i odmah se bacio na slaganje momčadi za novu sezonu.

Jedan od njegovih prioriteta je dovođenje novog braniča, a kako bi što prije zaključio posao, aktivno se uključio u pregovore s Dinamom te osobno nazvao predsjednika Modrih Zvonimira Bobana.

Riječ je, naravno, o Sergiju Domínguezu, mladom španjolskom braniču kojeg u Laziju vide kao idealnog nasljednika Marija Gile. No pregovori su zapeli, i to ne zbog visine odštete, nego zbog modela prema kojem bi transfer bio realiziran.

Prema pisanju Il Messaggera, Lazio je Dinamu ponudio 3,5 milijuna eura za jednogodišnju posudbu, uz mogućnost otkupa za dodatnih 8,5 milijuna eura. U Maksimiru, međutim, žele da otkup bude obvezan, dok rimski klub nastoji zadržati opciju kupnje ili je vezati uz ispunjenje određenih uvjeta, poput plasmana u europska natjecanja iduće sezone.

Pregovori su i dalje u tijeku, ništa nije gotovo, a Gattuso je odlučio preuzeti što aktivniju ulogu kako bi se pronašao kompromis i što prije zaključio posao, tvrdi Il Messagero.
  • Droljo
    30k

Pa to sam ja pitao dva posta iznad
  • vjeko1701
    26.6k
    Nadam se da se neće pristati na nikakve opcije kupnje. Dominguez je top prodajni potencijal, nije zamjena koja ulazi u godine pa da se ide uzet kolko se može. Ako ovi nemaju novca za njega niti znaju dal će imati iduće sezone, jbg, preskup vam je i gotovo.
  • scooniepenn
    7k

Great minds think alike :joke:
  • ElDorado
    12.5k
    Zanimljivo da Prevljak nije igrao pripremnu utakmicuza Istru
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.