• Omake
    19k
    Haha. Samo logična sljedeća meta iz HNLa. Mislim da će biti dobar. Kompletan je ofenzivac, najveće mane su mu ono što Kova većini igrača digne za razinu. Ako stagnira mogao bi biti frustirajuća rotacijska opcija. Slovenski klan u Dinamu raste.
  • fakin
    5.5k
    Mozda je Boban na ovoj temi jucer vidio da se dvaput spominje stojakovic i isao probati
  • austrijanac
    12.2k

Kad ce Diomande dragi naš Niko?
  • Sajla
    22k
    raste slovenska kolonija u Maksimiru. Zajc, Šunta, Stojaković, Žnuderl.... @SAS1987 trlja ruke :wink:
  • Paggini
    91.4k
    Meni je Stojaković strašno antrav na terenu, ali ima nešto u njemu, pogotovo se drugi dio sezone jako dignuo. Al to može biti efekt kineske ekonomije jbg lol.

Ok transfer, vjerujem da su u klubu sigurni šta i kako s njim, a dečko može i tramvajem na potpis
  • ZGBhoy
    2k
    Odlično pojačanje, i bolje dat za njega 750k nego za Prevljaka milju
  • nwankwo646
    1.2k
    Ma, ponekad dobijem info iz prve ruke :grimace:
  • Niko1986
    7.8k

Pao je liječnički.
  • Olmic
    5.7k
    Mislim da cak mali ne bu imao problema da ako u subotu odigra O minuta za Dinamo da u nedjelju odigra za Dinamo 2
  • SanctaSanctorum
    418
    Dobrodošao i sretno mu bilo. Osobno više mi se sviđa ovaj transfer nego da je Prevljak došao. 22 godine, 195 cm visok(dosta viši i od Prevljaka i Brumada), mladi reprezentativac Slovenije s punom sezonom Hnl-a, bumo vidli. Ima netko da stavi njegov graf od prosle sezone u Loksi?
  • Paggini
    91.4k
    4ea479b124fd392efc4316e7e75de250.jpg

Prevljak kad pročita da će Stojaković igrati Europu, biti prvak i igrati pod Kovačevićem jer njegovo govno od kluba se išlo kurčit
  • Mr Anderson
    20.7k
    Stojaković je jako napredovao u godinu dana. U onim prvim utakmicama za Lokomotivu izgledao je ko taraba, u Jarunu ništa posebno isto nije bio. Prilično je brz za svoju visinu, solidno igra glavom, solidan udarac, nakon lošeg početka brzo je počeo zabijati. Drugačiji tip napadača od Belje, očekujem da će kod još dodatno napredovati. U svakom slučaju bolje za njega dati 750.000 nego za Prevljaka milju. I poruka Istri i drugim klubovima da Dinamo nije krava muzara.
  • Zagi
    18.3k
    Fizički zvijer ono malo kaj sam vidio.
    Realizacija .... nadam se čestim trenizima sa Tomislavom Marićem. Mozda se tu da napraviti puno više iz ove investicije.

Moj prvi utisak početkom prošle sezone u najmanju ruku nije bio pozitivan, no ovaj put (bez fige u džepu) vjerujem struci.
  • Ivdzo11
    10.5k
    Opet Olivari dominira
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.