• Jos-Optimus
    12k
    :wink: svaki pas ima svoj dan
  • Fan
    2.4k
    Bas mi je takva misao danas pala na pamet kad sam citao u vezi insajdera vamo. Mozda napravimo samo neku stetu Dinamu kad dodjemo do nekih imena, pa mediji objave i onda mozda utjecu na kraju svega i na odluke tih nekih igraca, pa se predomisleVolimDinamoOo

Pa to je super što takvi transferi propadnu. Zamisli imat u ekipi igrača koji se predomisli negdje otići zbog članka u Germanijaku, pa takav je propuh u glavi.
  • ElDorado
    12.5k
    Uvijek je super skupo prodati a jeftino kupiti. Ali dajte ljudi malo realnosti. Pa tržište u konacnici uvijek odredjuje cijenu. Ak mozes dobro ispregovarat super. Ljudi postavili cijenu Prevljaku i kaj sad? Ako su oni nerazumni sad bi mi trebali isto pa cijeniti Bakrara 8 ili kaj? Pušemo na Lazio, a ocito nije dosla bolja ponuda. Valjda s razlogom. Klub ce izvuci koliko moze i to je to. A da bi doveli cetri igraca i Livija mi moramo prodati Domingueza. Matematika vrlo jednostavna.
    Za kraj koliko je Beljo bolji igrac od Bakrara?! A mi smo ga dobili za 4+. A Bakrara prodali za 3+. Ovo + su bonusi.
  • martin baturina
    4
    Znaju li se mozda neke dodatne novosti o trenutnom stanju dovodjenja Sunjica i Livija?
  • miro
    9.4k
    rađe ti nama reci kad ideš u Real da znamo kombinerat
  • martin baturina
    4
    kamo srece da me Real hoce hahaahha
  • emilperska
    17.3k
    Di si Hoffenheim
  • modri-kibic
    1.7k

Evo posljedica spominjanja foruma Zona Dinamo kod Tironija u članku.
  • Droljo
    29.9k

Prvi je 10 mjeseci na forumu a drugi dvije godine.
  • modri-kibic
    1.7k

Onda oprostite obojica, ali postovi su mi se činili u svjetlu onoga kaj sam napisao.
  • Laugreano
    5.8k
    Da, za Livija su sanse 50-50.Ili dolazi ili ne dolazi. Jedno od toga.
  • NORTE
    25.7k
    Pitanje je koliko bi valjalo izdvojiti za Prevljaka, ali miljun je STVARNO previše, jednostavno je stvar principa i bok.
    Jebena Istra, igrač u "godinama", bez nekog ekstra cv-a i godinu dana ugovora.
    850 je nekakva granica, ono skulirajte se.

Ne dam za tenisice 120 eura, ali 90 ću dat.
  • El Madrigal
    887
    Otvorio danas u 12 sati, vidim 20 stranica u nekih 30ak sati, a ono jedno veliko NIŠTA. Do sada bas nisam nešto zadovoljan prijelaznim rokom, jer mi se čini da nekako poklanjamo igrače. Što se tice dolazaka, maestralan OrŠa i solidan Radeljic, i ovdje kod dolazaka fali imena, nadam se nakon Thuna da stižu još 2-3 pojačanja da se osigura LP. Vjerujem da ćemo do kraja prijelaznog roka biti zadovoljni.
  • emilperska
    17.3k
    Realno da Prevljak odluči bit đubre doci ce on tu i za 300k, samo rekao bi da se nama nakon odlaska Bakrara žuri pa ne mozemo čekat da on tihim štrajkom sebi izganja odlazak.

1m EUR za lika od 31 godinu koji nece bit starter je fkt previše.
    S druge strane, on ima fini ugovor u Puli. Istra je ozbiljan klub za naše prilike i sumnjam da ce ga pustit jer je ZADUŽIO KLUB I ŽELI IĆ VAN kao što smo mi Ivanušeca i Livija za relativno smiješne iznose onomad..
  • Ljubo
    1.2k
    Istra je ozbiljan klub za naše prilikeemilperska

Jednostavno se ne mogu složiti sa ovime, svojeg kapetana su pustili za skoro pa džaba u jedan mali klub sa juga dok su bili u borbi za Europu, sada traže milju eura za igrača koji ima 31 godinu i zadnju godinu ugovora koji je btw ogroman za njihove prilike. Neka takvi mali klubovi pregovaračke vještine vježbaju na nekom drugom. Ako mogu Alavesu pokloniti Koskija za pola milje mogu tražiti i neku razumnu odštetu za Prevljaka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.