• Denle
    463
    Kakav si ti biser, stari moj
  • Neron53
    2.7k

Zato i pitam ovdje jer nije na fotki rendera ocito da postoji jos jedna etaza koja ima malo drugaciju svrhu od gledanja na teren.
    Nakon prvog suvislog objasnjenja nekoga tko zna o cemu se radi, je vise nisam postavljao pitanja nego prihvatio objasnjenje. Daljnje patroniziranje nije potrebno. Dapace, smatram ga pederlukom.
  • Denle
    463
    Hahahahahahahahahaahahahaha
  • dumitrumitu
    1.9k
    Y8UHw59.jpeg možda nije jasno iz rendera ali iz ranijih postovase vidi kako je to predviđeno
  • Papastrumf
    23.6k
    Ne, ali mislim da probijanje (vec sad) rokova za skoro trecinu mi nista nije manje idiotski od toga.
    Sve 5 ako je je to drugima prihvatljivo.
    Neron53

Čudiš se k'o pura dreku jer javni projekt neće biti u roku. Mislim da na prste jedne ruke možemo nabrojati one koji su završeni u rokovima, pogotovo te veličine.
    I ako je rok bio do kraja listopada odnosno 18 mjeseci, a sad je pomaknut do kraja veljače, odnosno na 22 mjeseca onda to ne može biti jedna trećina u ovom trenutku jebemu miša. Što ne znači da tako neće biti na kraju.
  • scooniepenn
    7k
    Ne, nisi samo pitao i prihvatio objašnjenje, što je vidljivo svakome tko pročita tvojie zadnje postove. Zakopao si se u vlastitoj nebulozi i nemušto pokušao izvući. Argumentiranje = patroniziranje = pederluk. Čestitam.
  • Neron53
    2.7k
    Svakodnevno me hrpa ljudi pita za neke stvari koje im nisu jasne, koje nisu dovoljno dobro iskomuniciranne, za koje misle da nemaju smisla, ljudi koji ne prate Zonu.... u cemu je problem ako se ovdje pita za objasnjenje ljude koji to vise znaju? Ja ne trebam znati odgovore na sva ta pitanja a ovdje ima ljudi koji su upuceniji. Ako se ne mogu istrpiti takva pitanja, bolje da se ne odgovara uopce nego da se preserava.
  • Denle
    463
    Nije problem pitati. Problem je u tom sto si ti pitao, ljudi ti objasnili (ukljucujuci i mene), i ti si odbio prihvatiti objasnjenje.

Onda su ljudi poceli detaljnije objasnjavati, a ti si svejedno opet vukao po svojem.

Umjesto da si jednostavno rekao "aha razumijem, hvala", ti si poceo o patroniziranju i pederluku.
  • Neron53
    2.7k

Sorry, nisam do sada nigdje vidio da se barata sa veljacom kao novim krajnjih rokom. Ako je to negdje iskomunicirano onda moje isprike.
    Ja se ne cudim nicemu oko Dinama kao pura dreku jer sam navikao na stalne dezinformacije pa rijetko koje objave smatram relevantnima. Dapace, tu se vecina prisutnih cudila ko pura dreku kada sam u startu smatrao rokove nerealnima... jer tko sam ko ja da sumnjam u rokove koje su upuceni, strucni clanovi ovog foruma smatrali krajnjima...
  • Neron53
    2.7k

Pises neistine. Tvoj prvi upis je bio stavljanje fotke a tek kasnije si ti, i jos neki napisali o cemu se radi glede najvise etaze. I to sam prihvatio kao relevantan odgovor. A na patroniziranje, laganje i pametovanje jednostavno moram odgovoriti
  • vjeko1701
    26.6k
    Ne, ali mislim da probijanje (vec sad) rokova za skoro trecinu mi nista nije manje idiotski od toga.Neron53

Pretjeruješ s ovim stvarima. Naravno da bi etaža kojoj pogled sklanja krov bila sto puta veći idiotizam od probijanja roka gradnje. O čemu pričamo.

To je ko da uspoređuješ da ti auto kasni mjesec dana iz tvornice sa tim da dobiješ auto bez šoferšajbe ili kotača.
  • NKDZ86
    8.8k
    dobro je dečki, petek je, odite si spiti nekaj. kranjča se gradi ,bez brige budite, sve bu v redu.
  • Neron53
    2.7k

Odvrti post po post pa ces vidjeti da sam prihvatio prvo suvislo objasnjenje. Pametovanja naravno nisam.
  • vjeko1701
    26.6k
    Prošao sam cijeli razgovor i pitanje je bilo na mjestu. Vidiš nekaj kaj ti nema smisla i tražiš objašnjenje, sve 5.

Al isto kako su drugi krenuli sa sarkazmom tako si i ti išao s ovom usporedbom koja pretjeruje.

Mislim da je sad sve svima jasno, nema potrebe nastaviti prepucavanja.
  • Neron53
    2.7k

Dobra ti je dijagnoza, nemam.sta dodati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet