• CastAway1986
    5.9k
    Znaci do ponedjeljka o natezanju s Laziom i Fenerom a bas sam mislio da je bar jedan liječnički danas u Maksimiru
  • dinamozivivjecno
    3.2k
    Kako je krenulo sa Turcima bit ce upitno hocemo li uopce rijesiti Livija do playoffa ...
  • Krizy
    73.9k
    Krizy jel vodimo računa o spominjanim imenima, na koliko smo ovaj rok? Miriši mi na rekord!Paggini

Naravno. Zapravo smo na ponajmanje spomenutih imena u ovo doba godine otkako vodim popis.
    Skoro pa rekordno najmanje - 45 imena.
  • Droljo
    29.9k
    Skoro pa rekordno najmanje - 45 imena.Krizy

To moramo pod hitno pojačat! Ovo je zabrinjavajuće malo.
  • Kujtim Shalla
    10.3k
    Da nije Livi u pitanju ,davno bi li odjebali te Turke i riješili novog golmana
  • Gradina
    220
    Dok sam bio pod banom okrenio sam se njegovom uzroku i odradio ono što svi forumaši s uzbuđenjem očekuju. Izvukao sam sve upise Josipa Franka da vidimo koliko je stvari točno rekao a koliko ne, samo čiste brojke

Mihaila - sam je prvi iznio ovaj info, unatoč 20 upisa kojima se pravdao, igrač nikad nije bio u našoj primisli, jer da jest to bi prenio još netko osim rumunjskih medija koji su samo prepisali info od njega

Šunjić - pisao je da smo u pregovorima s njim i da se očekuje dolazak, nije došao

Dani - brata žešće prebacilo, rekao 2 puta da dolazi i onda 2 puta da ne dolazi, konačno je rekao da igrač nikad nije želio u Dinamo, epilog znamo

Matković - rekao je da na ljeto dolazi, iako o tome je i Faze pisao, pa možda i nije fake news, ali znamo kako je završilo

Govorio je na zimu da idemo po napadača, srećom nismo kupili napadača i Beljo je eksplodirao

Šunta - rekao je kako će dobiti priliku, iako je bilo logično, napisao je to prvi, kada dečko nije igrao, ovo je točno

Nevistić - bio je u pravu kako za Nevu nije bilo ponuda na zimu, jer je i ovo ljeto s nama

Duvnjak - pričao je kako je želja pojedinaca u klubu bila da Soldo ode i dovede se Duvnjak u zamjenu, to je napisao retroaktivno, tako da ne znamo sa sigurnošću, pa nećemo to zbrajati na kraju

Cordoba - opet je prvi napisao, i da, stvarno je dobio "priliku" i prodan je na ljeto, lako za pretpostaviti ali točno

Jagušić - rekao je kako privodimo Jagušića kraju
    Iako nije definitivno rekao da dolazi, a o tome je pisao i Haza, igrač je ipak otišao u PAO

Valinčić - dok se tvrdilo da ide u Inter na ljeto, demantirao je, ne znam tko je ozbiljno mislio da će stvarno tamo, pogotovo za toliki novac, ali dobro

Kuzmić - par dana spominjalo se Kuzmića, rekao je da smo zagrizli za njega i da smo u pregovorima, nije došao

Radeljić - potvrdio je što se pisalo u medijima, iako je napisao da će doći malo poslije početka priprema, igrač je bio na svjetskom pobogu, brata opet prebacilo

Almena - ovo je jedini info koji iskreno priznajem, odmah je demantirao Almenu, većina smo pretpostavljali da se preko našeg imena igraju menadžerske igrice, ali dok smi mi raspravljali o njemu, rekao je kako sigurno me dolazi

Rekao je kako Dominguez ne ide nigdje, možda pogodi, s obzirom na tijek pregovora
    U "tajnovitom" tonu je spomenio dolazak Kove, iako to meni više zvuči kao skupljanje likeova dvosmislenim upisima
    (nije mu uspjelo inače)

Kada sve zbrojimo 6/13, smiješnih 46%, nebi prošao test u osnovnoj školi s tim inside informacijama
    Iako i ovaj broj trebamo uzeti s rezervom s obzirom na to da i ove stvari koje su se ispostavile točnim bile logične i predvidive

Molim modove da ne brišu post i da me ne banaju, ovo je bila samo analiza koju svatko može napraviti, pa i za svakog drugog, ne samo njega, iskreno, bilo bi mi super da imamo neku tablicu gdje bi vidjeli postotke točnosti svih insidera, da vidimo ko je gdje
    Nije provokacija, nije ismijavanje, čiste brojke s komentarom pored njih
  • Keyser Soze
    20k
    bilo bi mi super da imamo neku tablicu gdje bi vidjeli postotke točnosti svih insidera, da vidimo ko je gdjeGradina

Ovo ti ne treba na forumu jer je Haza doslovno jedini koji nešto zna i ima prave informacije. Ako ne kaže on, onda nema smisla vjerovati nekom drugom.
  • Pacho
    19.5k
    Ovo je Dinamov Pearl Harbor
  • Zagi
    18.3k
    U koji tier sad pada Tironi?Crni86

.. prepisivača od zone
  • penetrisac
    393
    Dani Rodriguez počeo s treninzima, za 2-3 tjedna bi mogao konkurirati.
  • Zagi
    18.3k
    Odlično.
    Imamo kakvu info o Lisici?
  • Keyser Soze
    20k
    Kaže Denis u podcastu da će Prevljak postati novi igrač Dinama, a da za Domingueza očekuje odlazak nakon europskih kvalifikacija.
  • ElDorado
    12.4k
    Ovo s ovim japancem nije imalo baš nikakve logike od pocetka. Nikako se ne uklapa u naš sustav.
  • Jos-Optimus
    12k
    jedini koji nesto zna, da, ali isto tako plasira ono što njemu odgovara
  • austrijanac
    12.1k
    . "Plan A uprave Fenerbahçe-a je Ederson"

️ @AYemeniciler: Prvi očekivani odlazak u Fenerbahçeu bit će Livaković. Potpisao je ugovor s klubom Dinamo Zagreb za otprilike polovicu plaće koju je primao u Fenerbahçeu. Njegov klub također je uputio ponudu Fenerbahçeu od oko 3 milijuna eura. U nadolazećim danima očekujemo završetak ovog dogovora. I Irfan Can Eğribayat je među vratarskim imenima koja će Fenerbahçe vjerojatno ponovno posuditi ili isključiti iz sastava.

Taj Yemeniciler ima 200k na Xu, iako im ja nevjerujem nista.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.