• Fan
    2.4k
    Zašto pričate o Prevljaku kao da treba bit igrač za LP? Igrač za LP je Beljo. Što ako se Beljo ozljedi? Pa jel ijedna ekipa ima 2 igrača svjetske klase na istoj poziciji? Nema. Za Prevljaka bih čak i mogao reći da bi mogao i zabiti pokoji gol u Europi nekim liliputancima, za Topića i ne bih dao ruku u vatru osim pokojeg krumpira.
    Prevljak kao drugi napadač je dobra opcija. Ako postoji netko bolji koji bi bio voljan grijat klupu Belji, još bolje.
  • dbut
    132
    kakvu bi statistiku imao mudri da je npr u Istri?
    preskup je prevljak za te godine (plata + koliko bi istra trazila), imas belju kao igraca da pokrije vecinu minutaze i mudrog prekomandiras u laznu 9tku...
    a ako uleti kakav igrac koji je top talent ili gotov napadac onda njega, ne neka polurjesenja
  • Noel
    22.3k
    Cilj je liga prvaka, zamislite gubimo od Barcelone i idemo po izjednačenje i s klupe nam uđe prevljakfakin

Nisi ni svjestan kaj si napisao. Daj Bog da ti se riječi objestinile trolu djetinjasti.
  • Droljo
    29.9k
    Opet raspravljamo kao da se nas pita i da najbolje znamo. Do sada je ekipa iz kluba dobro hendlala te stvari i ja nemam razloga vjerovati da sada bude drugačije.
  • Nogo
    12.1k
    Prevljak je ušao u zadnju godinu ugovora s Istrom i od zime može pregovarati s drugim klubovima, ali ga Dinamo želi već ovog ljeta i taj posao je vrlo blizu završetka.

Kako piše Sportklub, Dinamo će Prevljaka platiti 800.000 eura i on će tako postati treći igrač koji je iz Pule stigao u Dinamo od prošlog ljeta.
  • bongo
    1.5k
    Pa jel ijedna ekipa ima 2 igrača svjetske klase na istoj poziciji?Fan

Kao najbolji primjer na top razini je Alvarez koji je radi Haalanda otišao iz Manchester Cityja
  • scooniepenn
    7k

Ti si zaista usporedio Prevljaka s Mudrim u špici. Ovo je definitivno potez dana. Mudri u špici ne može na Klinčeku igrati.
  • Blueshadow86
    5.3k
    Kolega fakin valjda misli da baratamo s budžetom od 200 milijuna pa da možemo birati drugu špicu koji bi bio raketa protiv nekakve Barcelone i sličnih klubova u Lp.
  • Droljo
    29.9k

Ma lupeta lik a mi se palimo...
  • modri-kibic
    1.7k

Nemoj zaboraviti sirovi med, bez sirovog meda ništa.
  • Olmic
    5.7k
    mudri ne moze igrat za dinamo tirana , sam zato kaj voli dinamo ne cini ga dobrim igracem
  • rakurs
    3.1k
    mudrog prekomandiras u laznu 9tku...dbut

Hvala Bogu da u klubu imamo stručne ljude kojima ovakve gluposti neće niti pasti na pamet.
  • dbut
    132

usporedio sam igraca koji ti je vec na platnoj listi sa igracem koji mi je hnl igrac i koji kosta
  • DrRatoljub
    1.1k
    Žao mi je za Zvonareka, ali potraga za veznim ide dalje. Ako misli da mu je bolje vani, neka mu je sa srećom. Prevljak mi se čini kao vrlo zahvalan napadač, a ima i odličnu karakteristiku koju je imao i Bakrar. Zna zabijati tovarima
  • scooniepenn
    7k

Usporedio si igrača koji nije napadač niti će to ikada biti s napadačem koji je daleko viša razina od prosjeka HNL-a. Ako ti to nije jasno, onda ti nažalost niti neće biti što god ti netko od argumenata podastrao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.